Pika Pikica 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Upam da je dobra bejba. Bože ne daj da izgleda kot fotr tist žalosten majmunface.Poba, na prvi strani te teme maš njeno sliko....ni se po fotru vrgla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Poba, na prvi strani te teme maš njeno sliko....ni se po fotru vrgla. hehe prav taka normalna luštna deklina Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Bravo Predsednik, prišel si k pameti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Paris 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Men osebno pa je zelo simpatičen njegov sin, ona pa tut kr luštno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Men osebno pa je zelo simpatičen njegov sin, ona pa tut kr luštno.Jasno, saj sta tvoja generacija, stari pa moja No, malo je mlajši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Men se zdi, da se je tale naš Janez čist spremenil, vsepovsod ga je za videti in čitati. Pohvalno. Všečno Se mi zelo dopade njegov nov način. Bolezen, ga je res, očitno čisto spremenila. Držim pesti Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Men se zdi, da se je tale naš Janez čist spremenil, vsepovsod ga je za videti in čitati. Pohvalno. Všečno Se mi zelo dopade njegov nov način. Bolezen, ga je res, očitno čisto spremenila. Držim pesti A tudi hčerko , da ima... na ta pa je gajsten, kajne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Oj a ste opazili kako je Janez postal suh!! Se vidi da je bolan!! Bogi Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mirnamirna 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Nč bogi! Rajš mu vsi skupaj namenmo kakšno minuto ali dve toplih misli! Res mu iz srca prvoščm ozdravitve! Reklama o Jani prav, da se je kao odločil, da bolezni ni več (al nekaj v tem smislu)! Tip je car! Mislm, kolk lohk on s svojimi izjavami in dejanji na tem svetu spremeni - vsa čast, da se je odloču in zdaj govori in počne tisto, kar res misli. :palec: Komaj čakam, da bodo spet volitve, da ga grem lohk volt! x;)x x;)x Citiraj Sonček naj vas greje! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Nč bogi! Rajš mu vsi skupaj namenmo kakšno minuto ali dve toplih misli! Res mu iz srca prvoščm ozdravitve! Reklama o Jani prav, da se je kao odločil, da bolezni ni več (al nekaj v tem smislu)! Tip je car! Mislm, kolk lohk on s svojimi izjavami in dejanji na tem svetu spremeni - vsa čast, da se je odloču in zdaj govori in počne tisto, kar res misli. :palec: Komaj čakam, da bodo spet volitve, da ga grem lohk volt! x;)x x;)x imam že en glas manj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 No, CNN je tudi šarmiral Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mirnamirna 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 a res? Kaj si pa vidu na CNN? Citiraj Sonček naj vas greje! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 a res? Kaj si pa vidu na CNN?Vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mirnamirna 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Ma sej sm vedla! Kaj sploh redkobesedneže sprašujem?!!! Citiraj Sonček naj vas greje! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Ma sej sm vedla! Kaj sploh redkobesedneže sprašujem?!!!Lej jo, tudi obisk Indijancev ga ni utrudil, če si gledala danes njegovo tiskovno konferenco. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mirnamirna 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Tenks, Stane! Dobra novica! Res sem malomarna, k nč TV ne gledam .Bom se pa potrudla jutri Trenja gledat... Lp! Citiraj Sonček naj vas greje! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NajStnIca 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 mene pa zanima, kk to da ni vedel zanjo in da se je prav zaj prikazala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Drnovšek bravo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Če pomislim kakšen filling sem imela pred leti in kakšnega imam v zvezi z našim "šefom države" zdaj,lahko rečem samo:Bravo Drnovšek!!!Zdi se mi,da je spremenil način mišljenja in ne samo način življenja.Slovenijo je s humanitarnimi dejanji popeljal v svet (mogoče bodo amerikanosi končno dojeli,kje leži naša "kura").Včasih se vprašamo zakaj nekaterih stvari nismo storili že prej,odgovor je,ker ni bil čas!To kar počne Janez zdaj,je točno v tistem trenutku,ki je pravšnji.Ne glejmo nanj kot na nekoga,ki je "bolan in ubog",glejmo nanj na takšnjega kot je zdaj:)))Zdi se mi,da je zažarel in končno pokazal svetu kdo in kakšen je .Go on!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Glede na to, kaj sem že dala in še vedno dajem sama skoz s svojim zdravjem, sem nad Drnovškom popolnoma navdušena! Je kot nek glasnik vseh nas, ki si pri najhujših boleznih pomagamo na vse možne načine, da ne omenjam kaj to pomeni za vzvišeno uradno zdravstvo- saj so šli vsi mediji kar v luft, kar je edino prav! Naj jih malo uzdrma! Sploh ne mislim, da bi vsak moral apriori odmisliti klasično medicino, tudi sama imam raje komplementarnost- kot imenujejo to, da združuješ "klasiko" in "alternativo". Tudi Drni je baje (rekla kazala....) bil "uzput" na kontroli v USA in so ugotovili, da bolezen izginja ali pa je celo izginila (ko bi le bilo to res!). Resda je suh, a to ni za vegetarijance ali celo presnojedce (?) nič posebnega. So zdravi, polni energije, izgledajo pa kot bi ušli iz Dachava... kar nekaj jih poznam. Mene fascinira to, kaj je ta zasuk naredil z njim! Z njegovo dušo, notranjostjo. Saj se mu vse vidi že na obrazu, če ga pogledaš vidiš, da enostavno ne more blefirati, da tak resnično JE, energija, ki jo oddaja pove vse.Pa ljudi božji, on se SMEJE ! Se spomnite, da bi se prej sploh kdaj nasmehnil kako drugače kot z značilnim prisiljenim zavihkom ene strani ustnice??? Sedaj pa je to iskren nasmeh, odprt obraz, namig z obrvmi.... Glede na to, kaj se je dogajalo zadnja leta v moji notranjosti, si lahko približno predstavljam kaj se v njegovi in verjamem, da je doživel totalen zasuk pogleda na življenje. Končno je (kot izgleda) nekdo pri nas, ki je dovolj pri "vrhu", da ima njegovo delovanje vidni učinek, začel delovati na drug način, z drugačnimi razlogi, četudi so cilji morda podobni... Mogoče so ti navdušeni pogledi Slovencev nanj trenutno obarvani čustveno zaradi bolezni, politično, ker nekako kontrira klasičnim prijemom politike ali kakorkoli.... Ne glede na to, ali bo uspešen na svoji poslanski poti ali ne, je to velik premik za politiko, državnike. Ne morejo ga kar spregledati, kar dobro "drma" sceno... Super! Želim pa mu iz vsega srca - zaradi njega samega, zaradi nas vseh, ki se otepamo s podobno zdravstveno situacijo, zaradi sistema urandega in alternativnega zdravljenja pri nas.... da ostane še dolgo zdrav in da mu tudi ta osebna pot popolnoma uspe. Prav vsak tak primer (tudi Peterle in še kdo) je ogromna spodbuda veliko bolnikom, ne morete si misliti kako velika.Tudi če mu slučajno dolgoročno ne bi uspelo... je narejenega veliko koristnega.Ampak zakaj pa mu ne bi uspelo? Kar nekaj jih poznam, ki so uspeli in so že leta zdravi, pa so bili že odpisani. Pa ne z uradno medicino ampak na "svoj" način. Bravo Drni! Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.