Skoči na vsebino

Igralci

Samson23

Recommended Posts

..zanima me katere signaturce so najbolj pogoste v rojstnih kartah igralcev... sam sem malce brskal po astrodatabank in opazil, da ima veliko stevilo igralcev konjunkcijo lune in jupitra na MC-ju(Silvester Stallone, Angelina Jolie, Robert Downey Jr., Julia Roberts)... vendar ne vem, ce je to ravno kazalec igralskega talenta, po mojem bolj indikator slave, priljubljenosti (glede na to, da med nastetimi razn Downeya ostali niso nevemkaxni igralci)...

..verjetno mora biti neptun precej mocan, po moznosti koten (kot pri Cruiseu, na asc.)?

...ali je za igralca dobro da ima veliko disonantnih aspektov??Po moji logiki je zazeljeno, da jih ima cim vec, saj tako lazje dozivlja to kar igra...

..zlo pogosto je po mojih opazanjih tut sonce v levu...

...do kaxnih zakljuckov ste prisli ostali?

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

..zlo pogosto je po mojih opazanjih tut sonce v levu...

...do kaxnih zakljuckov ste prisli ostali?

Ja ogromno levov ima talent za igralca. Verjetno je tudi zelo važen neptun, kako, kje in s kom je aspektiran.

Sicer pa je najboljš, če gledaš karte slavnih, kajti kar nekaj jih najdeš na internetu.

Jaz npr. pri slovenskih igralcih (teater pa to, kar mal bolj spremljam..) opažam, da majo tko, svoje ups & downs.. vsako leto, dve pride en igralec čist na vrh, dobiva po 5 glavnih vlog na leto + 2 filma.. pol pa kar izgine za nekaj časa.. pa se spet pojavi... To tud verjetn kaj od planetov odvisno :inocent:

Pa to - a je kaka razlika med film in teater igralci? Bi blo mogoče zanimivo tud to schekirat.. Mi je kar mal žal, da nimam pojma o astro, tko da pište, ker zna bit zanimivo :sori: x:)x :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Jaz npr. pri slovenskih igralcih (teater pa to, kar mal bolj spremljam..) opažam, da majo tko, svoje ups & downs.. vsako leto, dve pride en igralec čist na vrh, dobiva po 5 glavnih vlog na leto + 2 filma.. pol pa kar izgine za nekaj časa.. pa se spet pojavi... To tud verjetn kaj od planetov odvisno :inocent:

Pa to - a je kaka razlika med film in teater igralci? Bi blo mogoče zanimivo tud to schekirat.. Mi je kar mal žal, da nimam pojma o astro, tko da pište, ker zna bit zanimivo :sori: x:)x :palec:

...kar se tice prvega odstavka... je ponavad tko, da kadar kaxen od pomembnejsih planetov gre cez MC...taX je slava vecja, se o igralcu vec govori... tko je tut pr pevcih... Whitney Houston je vse svoje vecje hite vedno izdala v momentih ko je kaxen od pomembnejsih planteov tranzitiral njen MC... tko da mozno, da so ti trenutno popularni igralci ravno v casu kaxnega npt. tranzita jupitra cez MC...

Med teater igralcem in filmskih igralcem razlika???Po mojem razlike so... ne vem pa ne kaxne... za film moras bit menda fotogenicen, kar za teater ni pogoj-ne vem pa keri aspekti bi to kazali(verjetno s5 mocan neptun v povezavi z osebnimi planeti)... je pa s5 odvisno od tega o filmu na kaxnem nivoju govorimo... kot art formi al o popcornu...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

To tud verjetn kaj od planetov odvisno :inocent:

To je odvisno od tranzitov planetov na njihovo karto.

Tle ni kakšne bistvene razlike, verjetno je biti igralec na filmu lažje, kot v teatru. xrolleyesx V drugo osebo se prelevijo eni in drugi. x;)x

Teater / film.. ne vem, način dela ful drugačen se men zdi..

teater - ful dober spomin, orientacija v prostoru, koncentracija...

film se po večkrat ponavlja prizor, ne rabiš nič od tega..

je pa s5 odvisno od tega o filmu na kaxnem nivoju govorimo... kot art formi al o popcornu...

xyesx res...

loesje

Spet nazaj -

Teater / film.. ne vem, način dela ful drugačen se men zdi..

teater - ful dober spomin, orientacija v prostoru, koncentracija...

film se po večkrat ponavlja prizor, ne rabiš nič od tega..

...vse to je res, samo je pa tudi res, da so se skor vsi veliki igralci najprej dokazali v teatru in sele potem na filmu... tko, da mislim, da vecjih razlik tukaj ni(oz. da fotogenicnost, ki sem jo prej omenjal pride itak v paketu z mocnim neptunom, ki je za igralstvo ze v izhodiscu pomemben)... so pa seveda "igralci", ki igrajo v filmih samega sebe (Vin Diesel etc.), ki seveda sploh ne rabijo nobenega solanja v teatru... x:Dx

Frank Zappa

"Igralec" je eden od profilov, ki nujno potrebuje poudarjeno dvanajasto hišo - tisto isto, ki se je navadno najraje izogibamo. (Druga dva takšna profila sta raziskovalec in delavec v inštitucijah - zapori, ludnice).

Kajti Neptun - bog igre, iluzije, prevare - mu daje možnost in moč, da v garderobi pusti samega sebe in na oder odide v drugi obliki, osebi. To ni lahko. In igralski posel ni lahak.

Ko se vrne, si nadame spet masko samega sebe in odide domov.

(V zadnjem času sta kar dva naša vidna igralca na svoj način govorila o tem, Aleš Valič v večernjem dnevniku na RTV in Milan Emeršič v Oni (če se ne motim). Zelo zanimivo.)

Jasno je, da pomaga tudi Neptun na kak drug način. Verjetno ni treba naštevati, na katere vse načine, anede.

xDDx

...vse to je res, samo je pa tudi res, da so se skor vsi veliki igralci najprej dokazali v teatru in sele potem na filmu...

Maš res. Vsaj tisti ta dobri.. (tud dost jih je v Actors studio hodil.. Brando, Pacino, Nicholson.. (no, pa MM tud sicer, pa ne vem če ona spada ravno med 'dobre')).

x:o)x kaj pa men manjka, da bi bla profi igralka? vip... x:o)x

loesje

Spet nazaj -

al pa men da bi biu drumstar...

xDDx

..teb po mojem mnenju cist nic... sam to da se odlocis sam za en "boben"... x:Dx x;)x ...ne mores bit na 100 podrocjih dober... v zivlenju se clovk lahko odloc, da bo na enm podrocju najboljsi al pa na 100 povprecen... x:Dx x8Dx

mam kolgico ki ima vse predispozicije recimo:

sonce v levu, luna v konj. z jupitrom v 10 bajti poleg MC-ja, asc. tehtnica...

pa je gradbena inženirka xDDx

..ma ze kaj druzga tazga kar nakazuje v chartu... al pa tut ne, ogrmn ljudi ne izbere poklica, ki bi jim dejansko najbolj sedel, ampak podleze pritiskom okolice/starsev etc.... so hruske pa se matrajo rodit kostanj...

"Igralec" je eden od profilov, ki nujno potrebuje poudarjeno dvanajasto hišo - tisto isto, ki se je navadno najraje izogibamo. (Druga dva takšna profila sta raziskovalec in delavec v inštitucijah - zapori, ludnice).

..Bern, ampak a za igralca 12. hisa("za zavesami")... Ok jasno mi je za npr. reziserje, ki dejansko delujejo izza zaves... samo igralci... :eek: :eek: trenutno studiram mal Stanislavskega in tam pravi, da mora igralec vlogo dozivljati se pravi vsakic znova skreirati po sistemu vologa to sej jaz(5.hisa), ne pa samega sebe skriti za vlogo, ki jo igralec igra(kot jaz to razumem v primeru analogije z 12. hiso)... ne vem...

Frank Zappa

V tradicionalni so 05. hiša igralci, res pa je, da mora biti poudarjena tudi 12. hiša - da se lahko igralec prelevi v vlogo nekoga drugega...
Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Marilyn Monroe je mela Neptuna v 1 .hiši v opoziciji z Luno in Jupitrom. Jaz mislim, da so ljudje z Neputnom v 1. hiši lahko zelo dobri igralci...se kar prelevijo v drugo osebo oz. težko vidiš kakšni so sploh v resnici. Verjamem pa da Jupiter in Luna v 10. hiši dajeta človeku poslovno prepoznavost....
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

..luna pa jupiter v splosnem pomenita popuslarnost, prepoznavnost, slavo... ni lih receno na kerem podorcju... samo glede na to, da je igralstvo poklic, po katerem te zlahka prepoznajo je pac pri njih to pogosteje zastopano... lohk pa pomeni se marsikaj druzga...

Frank Zappa

z MCjem v dvojčkih samo eno stvar terat, hmnja :o|o:

..sej vem(mam sonce in venero tam...)... sam tko je... pa probi zaporedno periodizacijo... vzporedna ne vodi nikamor... razen v powerliftingu... x:Dx

mas pa vsaj vladarja MC-ja v znamenju, ki bi mu to lahko ratal(furat eno stvar do uspeha)... drgac pa mislim, da tvoj chart je za musko res kul... mas venero v ribah v 7., ki ti podpira (kvadrira)kvadrira MC... in ta venera je se v trrigonu z uranom(ritem)... polno 5. hiso... potencial vsekakor mas...

Frank Zappa

j

zaj se bom baje ženil kmalu, solnce je progresiralo v ribe, luna pa tut. x:Dx

Naj ti ne pride na misel.Ženi se,čez kakšni dve leti in pol,ko pride progresiana Luna na ascendent oz.v tvojo prvo hišo.

Sedaj je čas,da v miru 'premeditiraš' svoje dneve. :o|o: in čakaš na prvo hišo .

C'est la vie x:Dx

LP

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Marilyn Monroe je mela Neptuna v 1 .hiši v opoziciji z Luno in Jupitrom. Jaz mislim, da so ljudje z Neputnom v 1. hiši lahko zelo dobri igralci...se kar prelevijo v drugo osebo oz. težko vidiš kakšni so sploh v resnici.

:palec: :palec: Ja drži, ljudje z neptunom v 1 hiši niso to, kar se vidi navzven, nas mimogrede nese pri ocenjevanju njihove osebnosti. x;)x

Jaz bi bolj rekel, da nas (tudi astrologe) ne nese toliko ocenjevanje teh ljudi kot to, da ti isti ljudje te ocene praviloma ne sprejemajo, saj imajo neko nenavadno, nepredstavljivo mnenje o sebi, za kateri je jasno samo to, da ni takšno kot tisto, ki smo jim ga predočili. "Ne, takšen pa nisem," pravi, na vprašanje, kakšen pa pravzaprav je, pa seveda ne zna odgovoriti.

Nekoliko bolje je, če je Neptun bolj na začetku. Sicer je tam bolj močan, ampak vsaj daje možnosti, da se človek kasneje vsaj najde*, če je Neptun na koncu, pa to samo pomeni, da ga vse skupaj nese v neko čudno sfero. Da izgublja sebe, ne da bi vedel, kje ...

(*še posebej v primeru, če je PO Neptunu v prvi hiši še kaj pametnega)

xDDx

hm, če čakam da pride v 1. bajto, se bom pa ženil tam na jesen življenja x:Dx

(asc. mam v devici) xDDx

pa na jesen življenja.Samo dokler je progresirana Luna v XII hiši, si ženitev samo vizualiziraj .

Lahk pa medtem meditiraš na temo srečnega zakona x:Ix

Čisto resno:ne ženi se dokler progresirana Luna ne pride na ascendent oz.prvo hišo(progresirano)

C.v.e.k.a, ti to resno? Mislis, da ni dobro, ce se clovek odloci za zakon, kadar je Luna v 12. hisi ali so nevarne tudi vse druge hise in na vsak nacin mora bit v 1.?? Ker moja progresirana je zdaj v 1. hisi. Ampak ni vidt, da bi se v doglednem casu zenila pardon mozila. Torej lahko cakam do takrat, ko bo spet moja progresirana Luna v 1. hisi, kaksnih 25 let, ko bo ze moja rodna doba MIMO xrolleyesx Zgleda se to ne izide najbolj.

Živjo,

najbolje je,da je progresirana Luna,ko se ženimo, v VII.hiši.Žal je' tole' težko ujet. x:)x x:)x Včasih preblizu,drugič predaleč.

Progresirana Luna v XII.hiši zahteva,da se soočamo s svojim nezavednim tako s strahovi kot z izgubami iz prejšnih življenj. Gremo skozi nekakšno metafizično oblast.Nekaj se mora dokončati.Vsekakor pa to ni čas za nove začetke.(zakonska zveza to je) Predavatelj je tole takole povedal:V primeru,da se poročimo ko je P.Luna v XII.hiši se,v bistvu,ne poročimo pač pa sanjamo,da smo se poročili.Je tole iz konteksta vzeto in malo težje razumljivo.Verjetno.

Niti v tem času ne kupujemo kakšnih nepremičnin oz.se odločimo za kaj konkretnejšega...

Tole je pač čas ko se moramo pomiriti sami s seboj .

Zato tudi povdarjam,da se čaka vsaj na I.hišo.

Pametno je čekirati natalnga Neptuna in njegov tranzit oz.aspekte.

Ti pa komod čakaš na VII. z ozirom na to,da se ti je iz XII.preselila v I. x:Dx

V glavnem pa si se na povedano,prebudila. Sedaj lahko pričneš realizirati svoje zamisli.Ti bo uspelo.Seveda pa vse v mejah normale x:Dx

LP

mogoče to velja samo za moške x:Dx

ja,pajade x:Dx

aha, no, če čakam da pride v 7.hišo, to pa bi za silo šlo vun... recimo čez cca 3-4 leta xDDx

ma ,ni treba čakat na optimalno najboljši čas.Počakaj samo,da pride v I.hišo. :palec:

temu se da tud tkole rečt:

''My biological clock is ticking and I want children NOW!''

iz ene angleške priredbe Shakespearja.... x:Dx

loesje

Spet nazaj -

igra na gradbiscu in nacrtih... x;)x

zivljenje je igra! hm, konc koncev je tezi igrt life kt igralca na odru! xrolleyesx

--------

mam kolgico ki ima vse predispozicije recimo:

sonce v levu, luna v konj. z jupitrom v 10 bajti poleg MC-ja, asc. tehtnica...

pa je gradbena inženirka xDDx

hm, ocitno si kristjanka,ki ne sexa preden je porocena al kaj?? :inocent: ce patemu ni tako, se sprasujem, kake ma veze zakon z otroci?

---------

C.v.e.k.a, ti to resno? Mislis, da ni dobro, ce se clovek odloci za zakon, kadar je Luna v 12. hisi ali so nevarne tudi vse druge hise in na vsak nacin mora bit v 1.?? Ker moja progresirana je zdaj v 1. hisi. Ampak ni vidt, da bi se v doglednem casu zenila pardon mozila. Torej lahko cakam do takrat, ko bo spet moja progresirana Luna v 1. hisi, kaksnih 25 let, ko bo ze moja rodna doba MIMO xrolleyesx Zgleda se to ne izide najbolj.

no no, khm, tak pa tui ne no xDDx

za lauženke je še prehitr x:o)x

za kako godno samičko pa je zmeraj plac xcivx

''lauženke''

:inocent: ne najdem tega v slovarju...

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...