Skoči na vsebino

Igralci

Samson23

Recommended Posts

Free, malo starokopitna sem pa res. Meni je za osnovanje druzine pomembno dobiti pravega partnerja za celo zivljenje. Kratko in jedrnato! Niti priblizno in niti pomotoma se ne bi vezala z moskim in imela z njim otroke, ce bi blo to med nama krneki in ce oba ne bi bla 100% prepricana en v drugega in oba v osnovanje druzine. Ne trdim da ima zakon zveze z otroci, oz. da bi se naj zarad potomstva porocili. Zakon z nekom - v smislu - z njim bi ostal(a) vse zivljenje.

Tukaj je blo govora o porokah, ne o seksu. Ko sem pa omenjala rodno dobo, sem mislila na plodnost, ne na seks. Za seks ne rabis bit v rodni oz. v plodni dobi.

Vera s vsem tem nima nic oz. celo verni katoliki se ne drzijo zapovedanih pravil o cistosti in zakonu itd...

Mi smo se tu pogovarjali, kaksen je vpliv progresirane Lune v 12. hisi.

Zakaj že poroka ? :inocent:

Kaj, če imaš otroke se moreš poročit ! :o|o:

Nikol se ne bom poročil...ker vem, da tega ne rabim !

Lahko ljubim... in imam otroke tud brez poroke ! :palec:

xsrcx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

Glih sem v postu zgoraj zanikala, da bi se zarad otrok morali porocit. Ampak ko je ze blo vprasanje glede zakona...in da se naj ne bi porocali, kadar je progresirana Luna v 12. hisi... s poroko sem razumela kot na resno vezanje z nekom, s komer bi si ustvaril prihodnost.

Vse jasno ! x^x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

torej kdaj se bos porocila? x:Dx x:o)x oz. kdaj bodo froci (aja lauženki) potemtakem?

torej progresirana luna v 12 hisi pomeni, da bos noseca kmal x:o)x sam kwa pa ce tip nau zato, das ti lih 12 progresivni hisi noseca?

a mores bit cist cist 100% da bota skupi, ce se porocis oz. imas otroke?

---------

Glih sem v postu zgoraj zanikala, da bi se zarad otrok morali porocit. Ampak ko je ze blo vprasanje glede zakona...in da se naj ne bi porocali, kadar je progresirana Luna v 12. hisi... s poroko sem razumela kot na resno vezanje z nekom, s komer bi si ustvaril prihodnost.

Mantis -spet si se mi razjezla..

Čaki - če jaz kaj vem..pa ne vem kaj dosti..je moja progresivna luna že šibnila iz 12.hiše..kaj tole pomeni, da se naum poročila nikdar?? Menda me nek konzervatizem daje - tole ziher kozorogovo maslo(progresije)

Glede tega - da tipa vidiš, veš..itd..ti dam pa prav. Ker tole obstaja..dokazano. In potem obstaja kemija..pač.

Ja - dedcem je tole vseeno - zadevščina se postavi pokonci, pa če čutijo do one na oni strani kaj ali pa ne..boljše zanje sicer če vsaj malo...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

..vse lepo in prav... samo tale tema je pa cist zasla... skoda, ker o tem o cemer se trenutno pogovarjate (in debata vsekakor je znaimiva, ne sodi pa sem) je na forumu kar nekaj tem in potencialni iskalci inforamcij bi te podatke veliko lazje nasli, ce bi bili v primerni temi... po drugi strani pa bo nekdo, ki ga zanima iz naslova izhajajoca tema, bombandiran s povsem drugimi podatki... ce bi bli pa radi cist exaktni pa odrite temo "Progresirane lunacije"-ce je slucajno se ni...

...evo je: http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...ogresirana+luna

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

x:Dx Samson x;)x

Mantis :palec:

Hvala za razlago tole - ja, če tako pomislim - vsakršen takšen štos vzamemo za osebno žalitev pole(1.hiša..osebnosti..jaza..ega tudi) - torej - sem JAZ tista, ki se ji krivica godi(govorim zdajle pač o sebi in dogajanju malo nazaj)..tudi glede tega mogoče bolje, da se šmorn dogaja, ko je takšna koncentracija planetov v 1. bajti - kakor če bi tole vse bilo v 12. hiši. Potem bi zadržala zase in trpela do onemoglosti, se skukala v začaranem krogu itd..skrivala bolečino..in čustva.

Ja..saj vem..druga tema za tole

(Sem tole o progresijah pa "lauženkih" preselil semle :

...evo je: http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...ogresirana+luna

tako kot je rekel Samson23.)

x;)x

...vsaj eden me uboga... x:Dx x^x :palec: ...mal se po Bernu zgledujte!! x8Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Zakaj že poroka ? :inocent:

Kaj, če imaš otroke se moreš poročit ! :o|o:

Nikol se ne bom poročil...ker vem, da tega ne rabim !

Lahko ljubim... in imam otroke tud brez poroke ! :palec:

xsrcx

Tud jaz tko razmišljam... :palec:

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Ste kaj omenili strelce tule??

Tina Turner - okey ni igralka...ampak dama se na odru vedno dobro znašla..in polno takšnih kalibrov.

Strelec tudi ljubi deske in uživa v pozornosti. je ravno dovolj komunikativen in odprt da zna pritegnit pozornost ljudi.

..okey..sem se pred leti na odru čisto dobro znašla x;)x

Prvič stala na odru pri štirih letih..in trajalo to kar nekaj časa...hmm no..do zaljubljenosti silne..

x:Ix

ja sej, zakwa bise pa vezala na to kaksna mors bit sploh x;)x sej se ti ni treba, bod vesela, da si lahk kar si in bodi kar si, pa ceprav nedefinirano ali pa iluzorno, tak kot je pac neptun. to je pravzaprav prednost v vecih zadevah v lifeu!

ke mas pa luno?

uf, pol spa nevarna x:Ix

jst :vio: hi hi :

planet-sign-degree-house-motion

Jupiter - Libra - 04°39'10 - 02 -retrograde

Uranus - Libra - 03°13'39 - 02 -retrograde

Pluto - Virgo - 24°22'55 - 02 -retrograde

Mars - Scorpio - 27°24'45 - 04 -direct

Neptune - Scorpio - 28°41'11 - 04 -direct

Mercury - Aquarius - 04°28'23 - 06 -direct

Sun - Pisces - 00°50'52 - 07 -direct

Moon - Aries - 09°03'25 - 08 -direct

True Node - Aries - 00°27'53 - 08 -direct

Chiron - Aries - ?? - 08 -?

Saturn - Aries - 21°47'59 - 09 -direct

Venus - Aries - 15°13'23 - 09 -direct

Ascendant - Leo - 26°28'23

2nd House - Virgo - 17°35'57

3rd House - Libra - 14°21'58

Imum Coeli - Scorpio - 17°39'26

5th House - Sagittarius - 24°32'27

6th House - Capricorn - 28°18'11

Descendant - Aquarius - 26°28'23

8th House - Pisces - 17°35'57

9th House - Aries - 14°21'58

Medium Coeli - Taurus - 17°39'26

11th House - Gemini - 24°32'27

12th House - Cancer - 28°18'11

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...