santos 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 ... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Santos, zakaj pa ne greš na ladjo probat?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 Santos, zakaj pa ne greš na ladjo probat?? Satri,kar se tiče ladje...imam miljon lonudb !Mene vleče Nizozemska zaradi športa, ker tam lahko uspem (beri, moja astro karta govori 'uspeh v tujini' Holland) ! Evo odgovor: http://www.mejirogym.com/, pa predlani decembra sem bil v tem gym-u, kjer sem se že menil za treninge ! http://www.shrani.si/pics/kif_1574229267_resized.jpg http://www.shrani.si/pics/kif_1575229275_resized.jpg Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 torej rabš sam še neki vložnih sredstev(kapitala) pa si na konju (stari FFL 5 let, prideš nazaj pa maš svoj klub ) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 torej rabš sam še neki vložnih sredstev(kapitala) pa si na konju (stari FFL 5 let, prideš nazaj pa maš svoj klub )hehe...Ne štekaš ! Stari, jaz se hočem borit...ne pa imet klub !! Klub bi lahk imel že zdavnaj...a nimam časa za trenirat loserje...saj fighterjev na obali ni...ama nada ! Hočem osvojit svet, kar se tiče tega športa, hočem Nizozemsko in Tajsko !! Tam, kjer so najboljši borci...tam hočem vse zravnat ! Pa skromno delo, da štartam...pol bo že denar sam prihajal... http://www.superleague.tv/ To je moj život ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 uuu dbest, ja js ti privoščim in želim, da ti uspe prit na sam vrh, kjer je tud dobr $$ good luck! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 uuu dbest, ja js ti privoščim in želim, da ti uspe prit na sam vrh, kjer je tud dobr $$ good luck! Sam mene denar ne zanima kaj preveč ja no, za preživetje pa kako potovanje tipo Thaiti, New Zeland...pa mal tako po svetu ga lomt...itak, ne bi škodil ! Thanks Mr. enako tebi, ne glede na kaj se boš odločil v lajfu ! OK.Zanima me, če kdo ima ali pozna kakšno opcijo za tujino (DELO) !Iščem po vseh spletih...pa ne najdem nič konkretnega... vse neke variante ala ZDA, Anglija, Nova Zelandija in Avstralija. Mene pa zanima bolj Nizozemska...sicer gor imam ene veze, sam to je vse bolj tako...v luftu. Zdaj, a je kje kaka opcija, ker jaz bi šel najraje na Nizozemsko (Masterdam ali okolica) zaradi športa...sicer gori imam že Gym kjer naj bi treniral ter se boril...sam tam je tako, dokler se ne izkažeš...ne dobiš nobenih plačil, stanovanja itd. Kar je za moje pojme pravilno tako ! Mi lahko kdo pomaga ? Delal bi karkoli...ok ne lih vse, fuk za denar odpade ! joke Ostajam še vedno pri tem postu !Pozna kdo kak link al kaj podobnega...saj ne iščem, da mi daste jop, ja no tud to ne bi bilo slabo ! Dejte no neki napisat ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 A to rabiš iz danes na jutri? bom vprašala punce v Londonu, k mata precej dobr tole pogruntan kako se prek neta job v tujini išče... sam bo kak dan, dva trajal.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 kaj pa če se obrneš na Barado v MB, on ma babo iz NL in njen foter je bil njegov trener... Poznam Barado in trenerja...nič veze z mojimi ambicijami...še manj z življensko potjo...'Muay Thai' ! Vseen Thanks ! A to rabiš iz danes na jutri? bom vprašala punce v Londonu, k mata precej dobr tole pogruntan kako se prek neta job v tujini išče... sam bo kak dan, dva trajal..Aliana,ni panike, lahk čakam tud mesec dni...saj danes sem dal povpraševanje za en jop...kelner v enem lokalu v Kopru...rabim mal keša za tak korak, ker nameravam it gor za mal dlje časa ! Hvala za pomoč, se ti bo obrestovalo. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Itak, ker če uspe, te mislim prit obiskat in ostat par tednov... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 Itak, ker če uspe, te mislim prit obiskat in ostat par tednov... Z veseljem te vzamem za kak teden, tud mesec, spanje častim jaz, pa tud en obrok na dan, če bo v moji moči tud dva ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Mogoč ti lahko pomagam, k mam frenda na Nizozemskem (sicer iz Rotterdama) in išče nekoga, k bi delu v njegovi agenciji (promocija nekih računal. programov), ampak pogoj je znanje holandščine, angleščine in nemščine ali francoščine - zdej je pa vprašanje kolk a bi to blo zate? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 Mogoč ti lahko pomagam, k mam frenda na Nizozemskem (sicer iz Rotterdama) in išče nekoga, k bi delu v njegovi agenciji (promocija nekih računal. programov), ampak pogoj je znanje holandščine, angleščine in nemščine ali francoščine - zdej je pa vprašanje kolk a bi to blo zate?Tud, če bi vedel vse te jezike...me ne bi to delo zanimal, ker pol ne bi imel časa zase...treningi pa šport nasplošno !Rabim jop, kjeri mi ne bo vzel cel dan in, da bom imel popoldan fraj...a itak, po dveh morda treh mesecih ga ne bom rabil več, ker pol se bom lahk preživljal na račun borb pa manager mi bo dajal tisto nujno...vsaj na začetku...pol pa je odvisno od mene, kaj in kdo hočem postat...(svetovni rang borcev) ! Hvala. Imam tud jaz kr nekaj kolegov gor...sam jih nočem obemenjevat...tipo, da bi bil pod njihovo streho...itd. Hočem se sam preživljat ter uspet brez "nobene pomoči" ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Imam tud jaz kr nekaj kolegov gor...sam jih nočem obemenjevat...tipo, da bi bil pod njihovo streho...itd. Hočem se sam preživljat ter uspet brez "nobene pomoči" ! Ej, tole mi ni všeč...za kaj pa so prjatli? Ne pri tem tolk gledat na ponos...če veš, da ti bo uspelo, si pusti pomagat in potem vrni z uslugo in pokaži hvaležnost! Jaz verjamem, da ti bo uspelo, samo, mogoče boš moral požreti malo ponosa in prositi tud za tako pomoč, ki je nočeš...a me razumeš, kaj hočem povedat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 Ej, tole mi ni všeč...za kaj pa so prjatli? Ne pri tem tolk gledat na ponos...če veš, da ti bo uspelo, si pusti pomagat in potem vrni z uslugo in pokaži hvaležnost! Jaz verjamem, da ti bo uspelo, samo, mogoče boš moral požreti malo ponosa in prositi tud za tako pomoč, ki je nočeš...a me razumeš, kaj hočem povedat? Padjemajem jaz tebe zlato moje !Tej kolegi imajo svoj Gym...mene pa zanima čisto en drug...in, če bi prišel gor...bi oni pričakovali to, da bi sodelaoval z njimi, kar mene to ne interesira ! In veš, kako bi pol izpadlo...nas kličeš, zato da se daš k drugim...v tem športu je tud veliko tega (egoizem), kar je tud iz moje strani...grem tam kamor mene srce pelje, ne pa tam, kjer bi me drugi vidli ! Sicer mal zakomplicirano vse skup dojet...sam verjami, če bi ta bila pametna odločitev...bi jo sprejel, daleč od tega !!! Imam svoje vizije ter cilje...in nočem naredit več tiste napake 'navezati se name', to bi me bolelo, in zaradi tega, ko sem odšel iz Slo. reprezentance sem imel eno šolo...najprej so mi želeli vse naj naj...zdaj, ko nisem več z njimi, pač iz logičnih razlogov=denar, ker na moj račun so kasirali...a jaz vse skup zastonj delal ! Cool, dokler nisem imel izkušenj...sem bil pripravljen plačat to ceno...zdaj, ko jih imam...bi rad to vnovčil nekam drugam, kar po mojem je pošteno...v glavenm zdaj so mi vsi fouš, kar so bili tudi prej...in bi dali vse, da bi mi lahk preprečli vse poti ! Sam na Nizozemskem ne jebejo takih hlapcev, ker če si car...si dobrodošel vedno ! Je pa res, sem too much ponosen ! Sam včasih ga znam tud mal spustit...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Aha, ok, to je druga zgodba....če bi to zahtevali od tebe, razumem, da nočeš tko. Ja, pol ti pa samo lahko rečem, da držim pesti, da se najde nekaj zate, kar ti bo pomagalo doseči cilj. Itak maš tolk močno vero in zaupanje, da ni hudič, da ne rata! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 Aha, ok, to je druga zgodba....če bi to zahtevali od tebe, razumem, da nočeš tko. Ja, pol ti pa samo lahko rečem, da držim pesti, da se najde nekaj zate, kar ti bo pomagalo doseči cilj. Itak maš tolk močno vero in zaupanje, da ni hudič, da ne rata! Bo ratal to absolutly ! Sam, kot mi je že sam astrolog rekel...morda je tud samsonu jasn...pot je dosegljiva, sam tud ovir ne bo manjkal...kar meni daje še večjo stimulacijo...in še bolj grizem, da ja dosežem tisto zadano !! Piki Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 mars v kozlu, jeee, še en Mars Capricorn 14°45'09 03 direct Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Tud, če bi vedel vse te jezike...me ne bi to delo zanimal, ker pol ne bi imel časa zase...treningi pa šport nasplošno !Rabim jop, kjeri mi ne bo vzel cel dan in, da bom imel popoldan fraj...a itak, po dveh morda treh mesecih ga ne bom rabil več, ker pol se bom lahk preživljal na račun borb pa manager mi bo dajal tisto nujno...vsaj na začetku...pol pa je odvisno od mene, kaj in kdo hočem postat...(svetovni rang borcev) ! Hvala. Imam tud jaz kr nekaj kolegov gor...sam jih nočem obemenjevat...tipo, da bi bil pod njihovo streho...itd. Hočem se sam preživljat ter uspet brez "nobene pomoči" ! V tem primeru, ti pa lahko svetujem san tole:Vzemi pot pod noge, pejd gor in improvizirej. Kar bo, bo. Sej je sreča itak na strani pogumnih - in tvoj načrt se men zdi zelo drzen. Mogoč ti celo rata, jaz ti to vsekakor želim. Velik sreče. Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 V tem primeru, ti pa lahko svetujem san tole:Vzemi pot pod noge, pejd gor in improvizirej. Kar bo, bo. Sej je sreča itak na strani pogumnih - in tvoj načrt se men zdi zelo drzen. Mogoč ti celo rata, jaz ti to vsekakor želim. Velik sreče. Očitno tako tud bo...pot pod noge in dagela ! Thanks Baybi Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Očitno tako tud bo...pot pod noge in dagela ! Thanks Baybi Ni za kej 1 sama micena pripombica, k je v bistvu poklicna deformacije (če dovolš, pa ne vzet kot kritiko) : bejbi se v bistvu napiše baby Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 Ni za kej 1 sama micena pripombica, k je v bistvu poklicna deformacije (če dovolš, pa ne vzet kot kritiko) : bejbi se v bistvu napiše baby Pri men je bolj tako...piši kao što govoriš ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Pri men je bolj tako...piši kao što govoriš ! Sej vem, sej je pr men tud tko, sploh če pišem klele gor po netu... sam kšna stvar me pa res zbode u učke, pa ne morem iz svoje kože in pol grem, pa morim in popravlam ljudi (pa sama nč bolš nism) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 Sej vem, sej je pr men tud tko, sploh če pišem klele gor po netu... sam kšna stvar me pa res zbode u učke, pa ne morem iz svoje kože in pol grem, pa morim in popravlam ljudi (pa sama nč bolš nism) Picajzlasta...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Picajzlasta...! Ma ja no... in sploh si ne morem pomagat - ti ne veš kašno prekletstvo je to!!! V vsem bit 100%-en in brez napak, vse naprej splaniran in zagotovljen... V bistvu te ful občudujem , če boš res zbral pogum in šel na to svojo pot. Jest sm preveč čikn, da bi si upala nardit kej tacga. Ča bi se lotla česa podobnga, bi najbrž najprej popravla vse pravopisne in slovnične napake, pol bi pa vse do ponatankost preštudirala in če bi imela vsaj 99,9% možnosti, da uspem, bi se zadeve res lotla, pa še takrt bi se mi kej podrekal... Kaj češ, picajzlerstvo je včasih tut eno prekletstvo Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.