santos 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 Ma ja no... in sploh si ne morem pomagat - ti ne veš kašno prekletstvo je to!!! V vsem bit 100%-en in brez napak, vse naprej splaniran in zagotovljen... V bistvu te ful občudujem , če boš res zbral pogum in šel na to svojo pot. Jest sm preveč čikn, da bi si upala nardit kej tacga. Ča bi se lotla česa podobnga, bi najbrž najprej popravla vse pravopisne in slovnične napake, pol bi pa vse do ponatankost preštudirala in če bi imela vsaj 99,9% možnosti, da uspem, bi se zadeve res lotla, pa še takrt bi se mi kej podrekal... Kaj češ, picajzlerstvo je včasih tut eno prekletstvo Glej, saj jaz sem tud tak picajzlast ! Itak more bit vse 100%, če ne niti se ne spuščam v kar koli omenjeno...! Tud, če delam karkoli v lajfu...to delam v podrobnost...more bit vse tipi tipo...nea, da nema. Kar se tiče moje poti in tujine...itak, da to ne delam na slepo, kot sem že omenjal zgoraj teh komentarjev...oz. že na drugi strani , predlani sem bil na Nizozemskem...pogledal mal situacijo...stanovanje, kolk bi prišlo, pol sem šel v ta gym, kjerem bi treniral...se pomenil s trenerjem&managerjem...pol pa dohodke v začetni vazi, kakšni bi pač bli...itd. V glavnem vse poštudiral...pa bi že moral bit gor, praktično...sam pol se mi je tukaj neki zalomil...in tako sem moral še mal prestavit za kak mesec...štala ! V glavnem picajzlast tud jaz, kar je to tud pozitivno, ne. ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Glej, saj jaz sem tud tak picajzlast ! Itak more bit vse 100%, če ne niti se ne spuščam v kar koli omenjeno...! Tud, če delam karkoli v lajfu...to delam v podrobnost...more bit vse tipi tipo...nea, da nema. Kar se tiče moje poti in tujine...itak, da to ne delam na slepo, kot sem že omenjal zgoraj teh komentarjev...oz. že na drugi strani , predlani sem bil na Nizozemskem...pogledal mal situacijo...stanovanje, kolk bi prišlo, pol sem šel v ta gym, kjerem bi treniral...se pomenil s trenerjem&managerjem...pol pa dohodke v začetni vazi, kakšni bi pač bli...itd. V glavnem vse poštudiral...pa bi že moral bit gor, praktično...sam pol se mi je tukaj neki zalomil...in tako sem moral še mal prestavit za kak mesec...štala ! V glavnem picajzlast tud jaz, kar je to tud pozitivno, ne. ! No prov, pol pa morš bit tut mal nor, da si upaš, pa čeprov maš teren pripravljen Jest sm mela šanso it študirat medicino v Gradec, vse že zrihtano, stanovanje, univerza me sprejela, celo štipendijo bi dobla od nemcev - in jest budala, sm ostala doma!!! Vidš, jajca morš met in ne tok komplicirat (picajzlerstvo pa je včasih prov to: kompliciranje - se pa strinjam, da ni vedno slabo bit natančen ) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 No prov, pol pa morš bit tut mal nor, da si upaš, pa čeprov maš teren pripravljen Jest sm mela šanso it študirat medicino v Gradec, vse že zrihtano, stanovanje, univerza me sprejela, celo štipendijo bi dobla od nemcev - in jest budala, sm ostala doma!!! Vidš, jajca morš met in ne tok komplicirat (picajzlerstvo pa je včasih prov to: kompliciranje - se pa strinjam, da ni vedno slabo bit natančen ) Hja,včasih pa se mormo tud marsičesa odreč...najprej svojcev, prijatlov, nekoga, ki ljubimo...itd. ! Sam za določen cilj, če verjamemo v ta...se splača, je vredno tega !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Hja,včasih pa se mormo tud marsičesa odreč...najprej svojcev, prijatlov, nekoga, ki ljubimo...itd. ! Sam za določen cilj, če verjamemo v ta...se splača, je vredno tega !! Sej... sam jest se nikol ne bi mogla odreči ljubljeni osebi.. vsemu drugemu ja, ljubljeni osebi pa ne... (sej če povem po pravic, sm zarad ljubljene osebe ostala doma, zdej pa mam... k tiste osebe ni več)... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 Sej... sam jest se nikol ne bi mogla odreči ljubljeni osebi.. vsemu drugemu ja, ljubljeni osebi pa ne... (sej če povem po pravic, sm zarad ljubljene osebe ostala doma, zdej pa mam... k tiste osebe ni več)... Se mi je kr zdel ! Vidiš, to te lahk stane v lajfu... zato jaz pravim...najprej kariera...pol vse ostalo, ker ljubezen pride...ostalo pa mine...nekak tako ja ! Upam zate, da se ti bo še kdaj ponudla prilika...morda pa tud ta ni bila prava pot zate...kdo ve...lahk jih pride še...kar pomojem bo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Se mi je kr zdel ! Vidiš, to te lahk stane v lajfu... zato jaz pravim...najprej kariera...pol vse ostalo, ker ljubezen pride...ostalo pa mine...nekak tako ja ! Upam zate, da se ti bo še kdaj ponudla prilika...morda pa tud ta ni bila prava pot zate...kdo ve...lahk jih pride še...kar pomojem bo ! Santos, iz tvojih ust v Božja ušesa... sicer pa nisem obupala, sm jest glih tko fighter (v prenesenem pomenu) in se ne vdam zlepa In načrtov mam tut jest precej v glavi, je pa res, da dajem prednost ljubezni pred kariero (in pomojem bo zmer tko) (pa ne mislim samo na ljubezen v smislu tip, poroka, otrok,... ampak tut na ljubezen do staršev, družine na sploh, da se razumemo ) Sicer pa, vso srečo tud teb Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 Santos, iz tvojih ust v Božja ušesa... sicer pa nisem obupala, sm jest glih tko fighter (v prenesenem pomenu) in se ne vdam zlepa In načrtov mam tut jest precej v glavi, je pa res, da dajem prednost ljubezni pred kariero (in pomojem bo zmer tko) (pa ne mislim samo na ljubezen v smislu tip, poroka, otrok,... ampak tut na ljubezen do staršev, družine na sploh, da se razumemo ) Sicer pa, vso srečo tud teb Ok ok ok...to tud jaz dajem na to...kar se tiče ljubezni...sam, da te popravim...ne bi se vezal na nikogar, če bi mi to škodlo kar se tiče kariere, kot je tebi naprimer ! Itak smo vsi borci...stvar je v tem, kdo zna vztrajat, temu se tud obrestuje ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Ok ok ok...to tud jaz dajem na to...kar se tiče ljubezni...sam, da te popravim...ne bi se vezal na nikogar, če bi mi to škodlo kar se tiče kariere, kot je tebi naprimer ! Itak smo vsi borci...stvar je v tem, kdo zna vztrajat, temu se tud obrestuje ! Hm Hm... , bom ti pritrdila, k se mi bo to zgodil... jest namreč vztrajam in vztrajam, pa mam občutek, da se sam z glavo u zid zaletavam, ker se zadeve nikamor ne premaknejo, nasprotno, občutek mam, da gre vse sam navzdol in to neglede na to kako se trudm... Joj, kok sm ti zamorila.. sori nam več Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 Hm Hm... , bom ti pritrdila, k se mi bo to zgodil... jest namreč vztrajam in vztrajam, pa mam občutek, da se sam z glavo u zid zaletavam, ker se zadeve nikamor ne premaknejo, nasprotno, občutek mam, da gre vse sam navzdol in to neglede na to kako se trudm... Joj, kok sm ti zamorila.. sori nam več Daleč od tega, da bi mi zamorila kar koli že...nasprotno, prav fajn te je brat pa tud z veseljem ti dam kako besedo k upanju, da ti bo dal večjo motivacijo do željenega! No tako ti bom povedal. Jaz, ko sem začel profesionalno s tem šortom...se mi je tolk dvignilo vse skup...v glavnem občutki so neopisljivi...!! Pol pa mi je prišlo eno tako težko obdobje...kr neki ...sem imel občutek, da se mi bo vse porušlo...vse mi je šlo narobe, pa tud kr ene poškodbe so me doletele (nasrečo nič resnega), sam pa je bilo dovolj, da me sezulo za dve leti...neglede nato, sem naprej treniral in vztrajal, nisem se vdal ! In evo, zdaj počasi se mi spet odpira vse skupaj...svetovno sem odnesel dokaj pozitivno 3. mesto...pol sem naredil še ene par fightov...dokaj zadovoljivi...in zdaj sem rekel grem v extrem...Nizozemska...kar po mojem mi bo uspelo !! V glavnem je tako, kot sem že rekel, po vsakem dežju sonce posije ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Tist dan (ce se spomnis) enkrat (od dvakrat), ko sva se srecala v Izoli, sem ravno sel na pogovor... delo na Irskem. Je blo zlo vredi zadeva meni. Agencija (ce lahko temu tako recem.. sta bla dva mlada, fant in punca in sta urejala tudi za ladjo, kakor tudi za delo v tujini...). Prostor sta imela kar v ucilnici sole (mislim, da je bila OŠ).Pa kljub temu potem nobeden od naju ni sel. Naslov menda ve Tai-Chi, pa vprasaj njo, ce zelis.Recimo ponujeno delo je bilo v pub-u, imas VSE placano, hrano, spanje... vse... '+ seveda tudi delo posebej! zlo ugodna varianta je bla. Irska pa je med drzavama, ki je najbolj prosperirala v celotni Evropi in tudi placilo je bilo primerno! ---------OK.Zanima me, če kdo ima ali pozna kakšno opcijo za tujino (DELO) !Iščem po vseh spletih...pa ne najdem nič konkretnega... vse neke variante ala ZDA, Anglija, Nova Zelandija in Avstralija. Mene pa zanima bolj Nizozemska...sicer gor imam ene veze, sam to je vse bolj tako...v luftu. Zdaj, a je kje kaka opcija, ker jaz bi šel najraje na Nizozemsko (Masterdam ali okolica) zaradi športa...sicer gori imam že Gym kjer naj bi treniral ter se boril...sam tam je tako, dokler se ne izkažeš...ne dobiš nobenih plačil, stanovanja itd. Kar je za moje pojme pravilno tako ! Mi lahko kdo pomaga ? Delal bi karkoli...ok ne lih vse, fuk za denar odpade ! joke Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 8. januar 2006 Tist dan (ce se spomnis) enkrat, ko sva sesrecala v Izoli, sem ravno sel na pogovor... delo na Irskem. Je bl zlo vrei zadeva meni.Pa kljub temu potem nobeden od naju ni sel. Naslov menda ve Tai-Chi, pa vprasaj njo, ce zelis.Recimo ponujeno delo je bilo v pub-u, imas VSE placano, hrano, spanje... vse... '+ seveda tudi delo posebej! zlo ugodna varianta je bla.---------Free Mene vleče Nizozemska...! Moja destinacija naj bi bila tam (amsterdam), Mejiro Gym !! Kljub temu, hvala !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Santos držim pesti!Čak bomo Tinko aktiviral, če kaj ve, ona je živela 10 let v NL, mogoče bi ti znala kaj svetovat....bom še jaz kaj povprašala...a imaš kaj konkretnega v mislih kaj bi delal? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Joj no, kwa stolk kozorog!!!! dej mal se zmehcaj no... pravim, da je agencija in da rihtajo job-E, in morda se dobi delo tudi na nizozemskem in ne samo irskem. pac takrat je blo na irskem. No, sicer pa poslusaj tvojo intuicijo! sicer bo za nizozemsko zihr vedla TINKA, k je gor zivela sto let. Vprasi njo ce cs! ____________________ja, tinko! Santos držim pesti!Čak bomo Tinko aktiviral, če kaj ve, ona je živela 10 let v NL, mogoče bi ti znala kaj svetovat....bom še jaz kaj povprašala...a imaš kaj konkretnega v mislih kaj bi delal? kwa mi je lusna tale bejba http://www.superleague.tv/IMG/2730_1_IMG_6155.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 8. januar 2006 Santos držim pesti!Čak bomo Tinko aktiviral, če kaj ve, ona je živela 10 let v NL, mogoče bi ti znala kaj svetovat....bom še jaz kaj povprašala...a imaš kaj konkretnega v mislih kaj bi delal? Nice,torej bom kr nanjo počakal...pa šele zdaj dojel, kaj mi je hotel povedat Free ,pravi, da sem tolk Kozl včasih ja no...mal preveč ! Ahm, kaj bi delal...hehe...karkoli...sam, da se dela dopoldan in, da ni cel dan, ker, če ne pol mi ne ustreza...nevem, karkoli...glede nato, da niti sam ne vem kaj bi...saj gor nameravam zaradi športa več ali manj..delo bi bilo bolj pasivno...pač dokler se ne bi stabiliziral ! Bomo vidli...stvar ponudbe...tud kelnarit ne bi bilo slabo, glede nato, da to delo imam v malem mazincu !! Za ostalo pa, kot pravim...odvisno...nisem neki izobražen, da bi bil kak ekonomist ali kej podobnega p.s.še najbolj bi me veselilo delat z otroci (Baby siter-varušk-a) !! Eja, to bi mi najbolj ustrezalo. Thanks za podporo Cosma ! Joj no, kwa stolk kozorog!!!! dej mal se zmehcaj no... pravim, da je agencija in da rihtajo job-E, in morda se dobi delo tudi na nizozemskem in samo irskem. pac takrat je blo na irskem. No, sicer pa poslusaj tvojo intuicijo! sicer bo za nizozemsko zihr vedla TINKA, k je gor zivela sto let. Vprasi njo ce cs! ja, tinko! ------------Free,sorry, če te nisem dojel...bom pa tud Thai chi uprašal...vsekakor !Thanks ! kwa mi je lusna tale bejba http://www.superleague.tv/IMG/2730_1_IMG_6155.jpga nede...men je tud pritegnila pozornost...taka muckica....huda...pomojem je Sco. ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 0, skregan mene mal na mojo bivso spominja.. k sm biu full u njo! sam ta na sliki je mal bl udrasla kokr una. U glavnem, ce jo spoznas, ji lahk das mojo telefonsko, mislm, lahk ji reces, da me lahk poklice ce hoce xg:Dx .. sam, da nau un tip zravn kej tezil... pol aja, sej pol bom pa tebe poklicu... ... no, vids, jst bi hitr ustimu, da bi ti ratu medijska zvezda (ze vidm naslovnice u cajtngih: Great Santos fight for 'free'! He's fighting Clifton Brown, but Abbie smiling near by. ------------...Free,sorry, če te nisem dojel.......a nede...men je tud pritegnila pozornost...taka muckica....huda...pomojem je Sco. ! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 zdaj ko si dodal nizozemska, santos, sem rpebrala, iscem delo v tuniziji. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 ____________________ja, tinko! kwa mi je lusna tale bejba http://www.superleague.tv/IMG/2730_1_IMG_6155.jpg opa free, nism si mislu, da maš tak okus ta'prava prasica zgleda, pomojem se mora živalsko porivat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 8. januar 2006 0, skregan mene mal na mojo bivso spominja.. k sm biu full u njo! sam ta na sliki je mal bl udrasla kokr una. U glavnem, ce jo spoznas, ji lahk das mojo telefonsko, mislm, lahk ji reces, da me lahk poklice ce hoce xg:Dx .. sam, da nau un tip zravn kej tezil... pol aja, sej pol bom pa tebe poklicu... ... no, vids, jst bi hitr ustimu, da bi ti ratu medijska zvezda (ze vidm naslovnice u cajtngih: Great Santos fight for 'free'! He's fighting Clifton Brown, but Abbie smiling near by. ------------V bistvu jo ne poznam..., vem pa le to, da je Portugalka ! Ko jo bom srečal...verjem, da ti jo bom dal na tel. brezskrbi, tud če nimam tvoje št. v tem trenutku...v tistem...bi jo sigurn dobil...saj jo ima stane ali kdo od forumcev...v glavnem bi te presenetil... Ostal bi, kot kip 'Great Santos fight for 'free'! He's fighting Clifton Brown, but Abbie smiling near by.' Ta ti je dobra ! haaaa, fak, jaz tut na 14° to je položaj/stopinja dober za bančnikeheh...denar kr beži od mene...verjem, da tako, kot pride...tud gre...! zdaj ko si dodal nizozemska, santos, sem rpebrala, iscem delo v tuniziji. Tonguzija...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 tanguzija, gruzija... ok, se pustim prsenetit Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 8. januar 2006 tanguzija, gruzija... ok, se pustim prsenetit Nikad se nezna...! p.s.sam portugalke... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 to ji glih ni v +, ce gurovi portugalsk al pa spansk... ne maram teh jezikov (port. spanski, mehiski ipd... ).. ze od nekdaj so mi sli na k. no, mogoce bi mi mogle it bl konkretno na k. pol bi trgac razmislu SEAL: ja, kwa cmo ne... pac je dobra bejba! sam, morm pazt, da naumo celo temo zasvinal... v glavnem.. santos upam, da dobis answers!! pa 1 dobr job zate!! ----------Nikad se nezna...! p.s.sam portugalke... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 to ji glih ni v +, ce gurovi portugalsk al pa spansk... ne maram teh jezikov (port. spanski, mehiski ipd... ).. ze od nekdaj so mi sli na k. no, mogoce bi mi mogle it bl konkretno na k. pol bi trgac razmislu SEAL: ja, kwa cmo ne... pac je dobra bejba! ---------- zamerm Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 zdaj ko si dodal nizozemska, santos, sem rpebrala, iscem delo v tuniziji. jest tud držim pesti, da ti uspe, santos Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Aliana: kwa pa cm... men so bli zmer tko, da so se full ven metal... prepotentni spanci! nkol nism maru folka k 'prevec' govori. pol ap se inkvizicija... brrrrrrrrrrrrrrrr :OO!: huuuudi casi. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 8. januar 2006 to ji glih ni v +, ce gurovi portugalsk al pa spansk... ne maram teh jezikov (port. spanski, mehiski ipd... ).. ze od nekdaj so mi sli na k. no, mogoce bi mi mogle it bl konkretno na k. pol bi trgac razmislu pa 1 dobr job zate!! ----------Nič bat...zna ona tud ang. šprehat...pa internacionalni jezik... !Free, upam tud jaz, da bo kej iz tega, če ne drugo sem danes dobil en jop v Kopru, v enem lokalu The City: http://www.thecity.si/ Tako, da veste, med wikendom delam tukaj, kot kelner ! Počas bom zbral nekaj kinte, če ne drugo...pol pa počasi se bom že znajdel...saj, če ne drugo imam stanovanje poštelano v Harlemu...za 300 eurov na mesec, kljub temu je ene 20 km oddaljeno od amsterdama...se bom mal peljal z vlakom, če ne drugo...ne bo dolgcajt ! jest tud držim pesti, da ti uspe, santos Thanks Saj bo, saj bo...sam upat je treba. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.