Skoči na vsebino

Iščem delo v Tujini !

santos

Recommended Posts

Sam na Nizozemskem ne jebejo takih hlapcev, ker če si car...si dobrodošel vedno ! :palec:

no, o tem bi se dalo diskusirat .... x:Dx

santos, mislim, da bi ti fino pasal tja drugace. s tvojim nacinom in vztrajnostjo. in sploh....ja!

imam slucajno prijatelja, ki je slovenec in trenira kick-boxing ali thai-boxing ( not sure, ker ga ze ful casa nisem videla)

bom ga vprasala, ce ima kak nasvet oz. ti posredujem mail, ko ga dobim. on tudi hodi na tajsko, kar redno.

drugace pa mislim, da je najboljse kar it gor!

job, ki ga ti zelis, da ne bi jemal energije, ni tezko dosegljiv. delas v kakem baru, snack-baru, ali pa to, kar si omenil z otroki...imas agencije itd. tudi nasplosno je ful povprasevanja za nekvalificirana dela ( razne agencije oz. uitzendburo, kot recejo oni...gres tja in se zmenis.) priporocam ti edino, da imas nekaj denarja, da prezivis npr. mesec.

potem si na konju. in ne rabis nikogar. morda ti pa tvoj bodoci trener lahko pomaga?

hm...!

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 59
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

no, o tem bi se dalo diskusirat .... x:Dx

santos, mislim, da bi ti fino pasal tja drugace. s tvojim nacinom in vztrajnostjo. in sploh....ja!

imam slucajno prijatelja, ki je slovenec in trenira kick-boxing ali thai-boxing ( not sure, ker ga ze ful casa nisem videla)

bom ga vprasala, ce ima kak nasvet oz. ti posredujem mail, ko ga dobim. on tudi hodi na tajsko, kar redno.

drugace pa mislim, da je najboljse kar it gor!

job, ki ga ti zelis, da ne bi jemal energije, ni tezko dosegljiv. delas v kakem baru, snack-baru, ali pa to, kar si omenil z otroki...imas agencije itd. tudi nasplosno je ful povprasevanja za nekvalificirana dela ( razne agencije oz. uitzendburo, kot recejo oni...gres tja in se zmenis.) priporocam ti edino, da imas nekaj denarja, da prezivis npr. mesec.

potem si na konju. in ne rabis nikogar. morda ti pa tvoj bodoci trener lahko pomaga?

hm...!

torej bi se dalo diskutirat... x:Dx

Fajn to, kar se tiče tega člana (slovenec), pa še trenira in hodi na Tajsko x:Dx :palec: Take rabimo. x^x

Kar se tiče jopa na Nizozemskem, vem da ga je kr neki...saj zato sprašujem, če je kak link, kake agencije...itn., da bi se mal angažiral tukaj iz Slovenije, da ne bi hodil gor, kr neki na blef...(saj sem bil predlani decembra), ker itak meni ni panike za mesec dni ! Problem je v tem, da ne bi jaz hodil gor, porabil kup denarja, za kaj, za mesec dni treningov in eno mesečni dopust...hehe...ni to zame ! :inocent: x:Dx Zato morem dobit nekaj 99% in nato se vkrcam na prvi vlak-avion in pičim dalje, tako da ostanem dlje časa, pol pa itak periodično bi se vračal domov... x;)x

Ok. bom počakal na tvoje sporočilo...v tem času pa bom poskusil še kake druge opcije...Kar se pa tiče mojega bodočega trenerja...ja stanovanje mi je že zrihtal...sam bom moral odklonit, ker tukaj ne bi živel sam ! xrolleyesx

Če ne drugo, kot sem že navajal...imam eno stanovanje v Harlemu za 300 eurov, potem enega kolega, ki tudi živi gori. Saj v Amsterdamu bi me tako stanovanje stalo 2000 eurov, garsonjera pa 1000 eurov za mesec dni. xrolleyesx Tako, da bod. trenerja niti ga ne bi rad obremenjeval, in obenem tudi vas-tebe ! x;)x :palec:

Mene samo zanima, če pozna kdo kako agencijo...da bi jaz to kontaktiral...pa pol bi se že menil naprej sam ! :palec:

Tinka, hvala. xsrcx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

ja haarlem je ok, skocis na vlak in si v 20 min v a'damu.

sem zivela tam, je lustno!

drugace pa ne vem- zahteven si pac, pa malo dlje traja.

rad bi zivel sam, pa ze imel job, pa... itd

mogoce bos moral od zacetka malo stisnit zobe in kaksnega od teh kriterijev spustit ;)

nekaj agancij ...

teli se specializirajo za ciscenje:

http://www.impactojobs.com/

tu jih je pa en kup, glej predvsem pod PEOPLE, kjer je za tujce iz antilov, ker so taki jobi, da se da hitro not,

pa za studente:

http://www.hdn.za.net/leuke-banen.html

potem je se:

http://www.randstad.nl/content/home/index.xml

http://www.randstad.com/home/index.xml

http://www.adecco.nl/ ( ta je tudi v sloveniji, menim, morda se lahko povezejo zate?)

http://www.nationalevacaturebank.nl/bedrijf/177401/pres.html (tukaj je po regijah. 'vacature' pomeni 'job available' )

http://schiphol.uitzendbureau.nl/ (tale je za schiphol, letalisce, tudi ok)

http://www.manpower.nl/Pub/content.asp?ref...=home&langid=nl (tale je tudi v sloveniji, kot vem)

itd

ne vem, morda jim enostavno vsem pises?

glede tistega kontakta zna trajat, tako, da ne cakaj na to :)

Kdo lahko spremeni svet?

ja haarlem je ok, skocis na vlak in si v 20 min v a'damu.

sem zivela tam, je lustno!

drugace pa ne vem- zahteven si pac, pa malo dlje traja.

rad bi zivel sam, pa ze imel job, pa... itd

mogoce bos moral od zacetka malo stisnit zobe in kaksnega od teh kriterijev spustit ;)

ne vem, morda jim enostavno vsem pises?

glede tistega kontakta zna trajat, tako, da ne cakaj na to :)

Res je, Haarlem mi je všeč, tak umirjen place ! :palec:

x:Dx Zahteven praviš... x:o)x :inocent:

Ja no, veš kako je to, imel sem slabe izkušnje...s folkom kjerim sem se v karkoli podajal...je pol prihajalo do tistega, "veš, jaz sem ti pomagal, želim si, da mi to vrneš...ali kako že", bi se te najraje prilastili. xrolleyesx Zato se ne bi več tega drznil...hočem bit samostojen v vseh pogledih ! x^x :palec:

To itak, da bom moral mal stisnit zobe, razumljivo. Saj še nobeden ni prišel v tujino (vsaj primeri podobni meni) pa, da je imel vse pošlihtano, postlano, zlikano, ter kaj ti še jaz vem ! x:Dx :palec:

Zdaj pa pogledat mal kaj si ti men tukaj poštimala... x;)x

Hvala še nekrat za tvoj trud, cenim ! xsrcx :palec:

p.s.Santos nikoli ne čaka...gre naprej. x:o)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

x:Dx Mislim, da si bom jaz te linke kr zapisal...ter kolnu kolega, kjeri obvlada malo bolj te zadevce...intrnet & jop ! x;)x Too much zame vse skupaj, mal zakomplicirano. :sori:

Kljub temu se bom že znajdel, kot vedno, saj to mi že gre...! x;)x :palec:

ja vem, je vse v NL.

eni imajo tudi v anglescini, ampak ne vsi...ampak teh agencij je malo morje, zato pravim, da je najbolje, da gres tja.

se ti morda res splaca it tu v sloveniji do manpower in adecco, ker morda imajo notranje zveze.

vsaj poklici!

verjamem, da ti ne pase uporabljat kontaktov, kjer se pocutis dolznik...je pa dokaj tezko najti sam prostor, ce nimas kar nekaj denarja za vnaprej.

to sem mislila....ce si namrec lahko placas sobo vnaprej za nekaj mesecev, lahko mirno dobis tudi job medtem!

no, smo na vezi, srecno! :palec:

Kdo lahko spremeni svet?

..tko kt je tinka napisala... ce mas neki dnarja najbolj da gres tja in tam naprej isces... vsaka izmed agencij, ki bi ti pomagala najti delo, si bo odtegnila svoj del kolaca... tko, da po mojem najbolj da gres tja, si najdes eno delo za prvo silo, potem potem pa isces naprej neki sebi in svojim referencam primernega...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

ja vem, je vse v NL.

eni imajo tudi v anglescini, ampak ne vsi...ampak teh agencij je malo morje, zato pravim, da je najbolje, da gres tja.

se ti morda res splaca it tu v sloveniji do manpower in adecco, ker morda imajo notranje zveze.

vsaj poklici!

verjamem, da ti ne pase uporabljat kontaktov, kjer se pocutis dolznik...je pa dokaj tezko najti sam prostor, ce nimas kar nekaj denarja za vnaprej.

to sem mislila....ce si namrec lahko placas sobo vnaprej za nekaj mesecev, lahko mirno dobis tudi job medtem!

no, smo na vezi, srecno! :palec:

Tinka,

kar se tiče stanovanja...ja no, vsaj v Haarlemu imam maximalno podporo kar se tieč plačila, bi tud počakali za kak mesec, če bi se slučajno kej zalomilo ! :palec:

V glavnem za prostor ni panike...življenje, vsakodnevna potreba, hrana...itd. Za tukaj...pa mislim, da nisem dovolj finančno podkovan ! :C: Saj zato sem se že angažiral tukaj, začnem delat...pač kolko se le da...upam v hitrem kak fight, kar mi bo dalo tud kr neki keša...torej mi sledi le to, kot praviš 'pejdi gor'! x;)x :palec:

Mislim, da bo lih tako...vseeno sem poskusil tud to varianto...(odpret to temo), kdo ve lahko se najde tud tukaj kakšna opcija, poskusit ni greh, ne. x;)x

Bom poklical adecco in manpower to absolutno, nekaj mi pravi, da bo koristi od tega, upam ! xsrcx :palec:

..tko kt je tinka napisala... ce mas neki dnarja najbolj da gres tja in tam naprej isces... vsaka izmed agencij, ki bi ti pomagala najti delo, si bo odtegnila svoj del kolaca... tko, da po mojem najbolj da gres tja, si najdes eno delo za prvo silo, potem potem pa isces naprej neki sebi in svojim referencam primernega...

Pravkar Tinki razlagal ! x:)x

Če mi ena od teh agencij poštela delo...z veseljem jim dam njihov del kolača ! x:Dx :palec:

Samson x:)x :palec:

ma niti ne, samson...brez skrbi, oni ze pokasirajo svoje x;)x

ce so pa ista veriga, pa so dolzni to delat in jim je itak v plus, ker je njim to referenca in vecja mreza, ce se prepleta. vecina teh vecjih agencij ima itak mrezo po evropi.

kar pogumno santos x;)x :palec:

Kdo lahko spremeni svet?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...