smrketa 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 zdravo. a kdo ve, kje v lj se nahaja kaksna afro trgovina z oblacili (ne zanimajo me toliko kipci npr. in podobno). hvala vnaprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 afro oblacila? punca a nis nikol vidla nobenih crnckov na sliki.. hlace dol in to je to! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 evo, res, konc... cist nc nisem 'trzen' tip... nekak so teme osvezene tko, da je afro trgovina..spodaj pa je bla tema - telovadba... in jaz iz tega dobim - afro telovadba. kar se mi zdi super kul in boljs kot afro trgovina. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 ni glih full afro neki, majo pa neki mikro oblacil tam... v centru lj. ko prides iz rtv-ja po mali ulici direkt na trubarjevo, je ena mikro stacunca tam, k majo bl take hipi afro indijska oblacila... men je blo se bol mikro tudi vsecno; ampak je blo vsaj mikro --------zdravo. a kdo ve, kje v lj se nahaja kaksna afro trgovina z oblacili (ne zanimajo me toliko kipci npr. in podobno). hvala vnaprej. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 10. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2006 mogoce ves ime te trgovine? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 ja, pa kwa bi te se? muzicko zeljo al kaj?? ma ne, hecam... ne vem imena stacune. sam pomoejskor ne mors zgresit, k je majhna, kt 1 hodnik recimo. pa ze uzun majo kake rasta obleke al pa kej tazga. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.