iona 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 v imenu božje ljubezni prosim vse angele in nadangele naj pazijo name in mi kažejo pravo pot,prosim tudi zanj,naj bo bolj samozavesten,predvsem pa molim za mojo sodelavko katero imam neizmerno rada naj se ji rana zaceli,naj spremeni način razmisljanja naj bo bolj pozitivna.....molim za vse otroke katri so potrebni ljubezni tople besede naj najdejo smisel življenja....molim zanjo malo princesko,naj sprejme razhod svojih staršev in naj bo vedno nasmejana ................rada vas imam.................... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 ....molim za našo ljubo zemljico. Naj zdrži še malo, še malo počaka, da naše slepe očke vidijo kaj ji delajo in jo začnejo naši srčki imeti radi. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iona 13. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2006 danes sem žalostna,ker hodijo po meni po mojih dejanjih ker mi nedovolijo dihati....zato molim za vse ljudi ki mi želijo slabo naj stopijo na pravo pot,naj živijo svoje življenje,pustijo dihati,živeti drugim,bog kako sem otožna,kaj sem storila v prejsnjem življenju da moram tako placati????????????????zakaj morajo ljudje trpeti,povzročati trpljenje,smilijo se mi.pokaži jim pot pot ki je prava.....marko ti se pa neboj vse bo v redu........rada te imam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.