Skoči na vsebino

starejše ženske z mlajšimi moški

Andromeda

Recommended Posts

• Komentarji 94
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx

Velja. Bom pa mel v bližini prvo pomoč, pa kisik bombo, pa lubrikant, pa hitr avto, če te bo treba hiter nujn v bolnišnico spravt..... x:o)x x:Dx

Dej no dej, jaz vidim same "gajstne" in vitalne 60-letnice, ki bi brez problema izčrpale tudi 20-letnika. :vragec:

Ker se stanje še izboljšuje, si pa predstavljaj, kako bo, ko bom jaz 60. :wOOt:

Mogoče bi pa vso tisto opremo za mladen'če rabil??? xrolleyesx

Ehm, KOK pa si star?

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.
Deli na socialnih omrežjih

Težka bo. x;)x x:Dx Sam, k si glih ti, pa tko ravn primerna za..... x:px :vragec: x:Dx

Freya.......bi reku v najtablših letih xcivx x:px x:Dx :vragec: Definitivno! x^x Škoda, da ne bodo trajala 20 let :o|o: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ja,starejše ženske z mladimi tipi ....dbest :palec: , ga vsaj kej nauči.....al pa v malo slabšem primeru v njej najde mamico... x:Dx x:o)x (no zdej me pa kar spluvajte....I dont give a damn shit)

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

ker ste se tako razpisali o mladih puncah, ki se lepijo na starejše moške z debelimi denarnicami, me zanima kaj si mislite o starejših ženskah, ki imajo mlajše partnerje.

se vam zdi da je tudi v tem primeru v ozadju denar?

gre zgolj za živalsko privlačnost? x:px

mogoče delujejo zveze zato ker naj bi bile starejše manj zahtevne oz bolj vedo kaj hočejo?:ermm:

kolikšna starostna meja se vam zdi še sprejemljiva? :OoO: :inlove:

evo vam kost, zej pa nazaj k moji seminarski :C:

cau, se beremo kasneje

hmmm jest sem tud tak mislo pa imam frenda ki ze 6 let zivi zensko 10 let starejso od njega.

en dan sem zbral pogum in ga vprasal kak je to med njima ce mu je kaj nerodno ko greta po cesti itd

nikol ne bom pozabil odgovora zacudeno me je pogledal in preprosto rekel ljubim jo ona moja dusa dvojcica lahko uganete da ga nisem vec vpraseval in se nekaj verjamem mu x:)x

saj stekam, sam zakaj ma kdo kaj za pomislit, ce sta dva kul in srecna in nobenmu nic nocta?

in tud, kot da je tAAka razlika to... xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja. Brez veze. Saj sm ravno neki tazga hotu napisat, pa se mi ni dal.......kaj pa mene briga s kom je moj frend, če je hepi........kul za njega. Ni tolk enostavn biti hepi v partnerski zvezi.......kot se mogoče včasih zdi.....Kul tud zame. Bolš met hepi frenda k obratn......Mam izkušnje. :V: Če pa para ne poznam pa sploh kaj se me to tiče......No, saj to se me ne v nbenem primeru. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

men se to zdi to čist kul..zakaj pa ne..ljbezen nima meja potreba pa tut ne..če obema paše ni ovir... pravjo da jst tut na mlajše padam lol x:Ix

če bi ti na mlajše padala, bi bila že skoraj pedofilka :vragec: x:Dx x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...