tinka 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 34 ... nisem ena tistih, ki dol pade, ko tipu ravno zasiba stvar, po tvoji teoriji Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 .......kak bi te strelki se to lohk zgodl, halooo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 moram reci, da tudi v rosni mladosti nisem imela teh problemov, res ... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 34 ... nisem ena tistih, ki dol pade, ko tipu ravno zasiba stvar, po tvoji teoriji Pol sn si prou zapomnu glih taprava! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Jaz tud ne. S takimi bejbami..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 kaj sta smesna ... triple...zna bit, da si prestar zame Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Run Tinka Run... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 .....ekola, zdej pa mam, lia, za tinko sem metuzalem.... :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Velja. Bom pa mel v bližini prvo pomoč, pa kisik bombo, pa lubrikant, pa hitr avto, če te bo treba hiter nujn v bolnišnico spravt..... Dej no dej, jaz vidim same "gajstne" in vitalne 60-letnice, ki bi brez problema izčrpale tudi 20-letnika. Ker se stanje še izboljšuje, si pa predstavljaj, kako bo, ko bom jaz 60. Mogoče bi pa vso tisto opremo za mladen'če rabil??? Ehm, KOK pa si star? Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 .....ekola, zdej pa mam, lia, za tinko sem metuzalem.... :xx!: zame tud Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Kokla stara! Kaj, kaj, v lajf na vinčku pa sm ti bil vseen všeč..... Aja, bla sam vljudna.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 adejno, mick, pomiri se Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Težka bo. Sam, k si glih ti, pa tko ravn primerna za..... Freya.......bi reku v najtablših letih Definitivno! Škoda, da ne bodo trajala 20 let Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Ja,starejše ženske z mladimi tipi ....dbest , ga vsaj kej nauči.....al pa v malo slabšem primeru v njej najde mamico... (no zdej me pa kar spluvajte....I dont give a damn shit) Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 kaj sta smesna ... triple...zna bit, da si prestar zame kak prestar a nis rekla 4-6 let mlajši, pol sn glih taprav! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 no ok, potem pa nisi prestar!happy now? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 no ok, potem pa nisi prestar!happy now? Yee, sure! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prav 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 ker ste se tako razpisali o mladih puncah, ki se lepijo na starejše moške z debelimi denarnicami, me zanima kaj si mislite o starejših ženskah, ki imajo mlajše partnerje. se vam zdi da je tudi v tem primeru v ozadju denar? gre zgolj za živalsko privlačnost? mogoče delujejo zveze zato ker naj bi bile starejše manj zahtevne oz bolj vedo kaj hočejo? kolikšna starostna meja se vam zdi še sprejemljiva? evo vam kost, zej pa nazaj k moji seminarski cau, se beremo kasnejehmmm jest sem tud tak mislo pa imam frenda ki ze 6 let zivi zensko 10 let starejso od njega.en dan sem zbral pogum in ga vprasal kak je to med njima ce mu je kaj nerodno ko greta po cesti itdnikol ne bom pozabil odgovora zacudeno me je pogledal in preprosto rekel ljubim jo ona moja dusa dvojcica lahko uganete da ga nisem vec vpraseval in se nekaj verjamem mu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 To je fajn prebrat..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 ja, razen: ...ce mu je kaj nerodno ko greta po cesti itd... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Ja, sam na to je prav pomislu, ne on tipo..... Po postu sodeč, no..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 saj stekam, sam zakaj ma kdo kaj za pomislit, ce sta dva kul in srecna in nobenmu nic nocta? in tud, kot da je tAAka razlika to... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Ja. Brez veze. Saj sm ravno neki tazga hotu napisat, pa se mi ni dal.......kaj pa mene briga s kom je moj frend, če je hepi........kul za njega. Ni tolk enostavn biti hepi v partnerski zvezi.......kot se mogoče včasih zdi.....Kul tud zame. Bolš met hepi frenda k obratn......Mam izkušnje. Če pa para ne poznam pa sploh kaj se me to tiče......No, saj to se me ne v nbenem primeru. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BarbEE 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 men se to zdi to čist kul..zakaj pa ne..ljbezen nima meja potreba pa tut ne..če obema paše ni ovir... pravjo da jst tut na mlajše padam lol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 men se to zdi to čist kul..zakaj pa ne..ljbezen nima meja potreba pa tut ne..če obema paše ni ovir... pravjo da jst tut na mlajše padam lol če bi ti na mlajše padala, bi bila že skoraj pedofilka Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.