Skoči na vsebino

starejše ženske z mlajšimi moški

Andromeda

Recommended Posts

saj stekam, sam zakaj ma kdo kaj za pomislit, ce sta dva kul in srecna in nobenmu nic nocta?

in tud, kot da je tAAka razlika to... xrolleyesx

glih to sm jst hotla da bi načel-FOVŠIJAAA je tista, da se folk obrača za takšnimi pari, pa začne: lej kaka stara babnca pa kak dobr tip (se mi je zadnjič u merkatorju zgodil-dve smrklce sta prav nesramn naglas komentirale, pol so se pa une bakice sam spogledvale pa s komouci rukale-ker so kao bolj vljudne, čeprav izpadejo v resnici manj, ker so hinavske x:px )

me je totaln razp... x:Dx

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 94
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Sej tega bo verjetno vedno več. Ker ful velik žensk je v jogi in podobnih stvareh, in tud ko so starejše so fit. Medtem ko dedci niso. Tko da valjda, da more potli mlajše iskat če hoče kej.

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

x:Dx se vidi, da si še frišn tu gor, za Stanetovo sol verjetno še nisi slišal xcivx mal povpraš da vidiš, kaj šele tota dela x:px

ni potrebna joga , da si v kondiciji, sam da si dobro posoljen x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx se vidi, da si še frišn tu gor, za Stanetovo sol verjetno še nisi slišal xcivx mal povpraš da vidiš, kaj šele tota dela x:px

ni potrebna joga , da si v kondiciji, sam da si dobro posoljen x;)x

AHA.. to bo to x:Dx

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Ah, kar nekaj ženskih argumentov za in proti me je zelo pritegnilo. Ali je katera pomislila na tale vidik:

Če ima moški žensko malo starejšo od sebe, se ima v tistih vmesnih trenutkih, ko popustijo pritiski hormonov telesa -

z njo več za pogovarjati. x:o)x x:Dx x:o)x

Pikobedrc

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Ah, kar nekaj ženskih argumentov za in proti me je zelo pritegnilo. Ali je katera pomislila na tale vidik:

Če ima moški žensko malo starejšo od sebe, se ima v tistih vmesnih trenutkih, ko popustijo pritiski hormonov telesa -

z njo več za pogovarjati. x:o)x x:Dx x:o)x

Pikobedrc

Piko ! Faca si ! x:px

Zaboga !Kaj se res sanje uresničujejo ?

Guest sstane
men se tud momentalno lušta neki starejšega tam okol 35 let staro meso za posteljne radosti oz. aktivnosti... mmhmmmmm... x:Ix x:Dx

Pedofil x:Dx

• 2 weeks later...
Ne bi rekel, materialiste ogrožajo lahko samo drugače misleči.

Ni hujšga, za nekoga, ki si kup tanouga Ferrarija in se prpelje v Portorož, da naleti name in meni podobne, ker ga sploh ne pogledamo in se ne slikamo zraven avta.

No vidiš pol je tip čist down saj je kup keša stran vrgel, če nobeden ne občuduje njegovega nadomestnega spolovila. x:px x:)x

emmm... vrjem da se najdejo! še posebi v porotorožu, ker se vsi hodjo tja kazat-na promenado!

ampak to ni topic spljoh!

jst se zaljubljam (najbrž sm že x:Ix ) v 3 leta mlajšega x:Dx (moj prvi mlajši spljoh). and i'm proud of it! x:px x;)x

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

Ne bi rekel, materialiste ogrožajo lahko samo drugače misleči.

Ni hujšga, za nekoga, ki si kup tanouga Ferrarija in se prpelje v Portorož, da naleti name in meni podobne, ker ga sploh ne pogledamo in se ne slikamo zraven avta.

No vidiš pol je tip čist down saj je kup keša stran vrgel, če nobeden ne občuduje njegovega nadomestnega spolovila. x:px x:)x

no ja, to je zelo relativno, mislm, da take izjave izjavlajo največkrat zafustrirani tipi in nesposobni zaslužit takih denarjev, da bi si lahk privoščl tak avto... sorry, sam poznam par osebkov k ne rabjo nič imet, da so opazni in da vzbujajo pozornost pri ženskah.. razn tega da so to,kar so! js osebno full šizim na dobre avte, boste rekl da sm materialist, tudi prav.. ampak men je to čisti užitek - avtomobilizem, rad vozim konja, ki zmore veliko in ki zadovolji vse moje potrebe po adrenalinu in varnosti x:Dx in nima nobene vloge avto pri zapeljevanju žensk, vsaj pri men ne.. če pa že pali na avto, jo pa tud samo izkoristim - nategnem in pobegnem, zelo preprosto, ane? x:Dx x;)x x:o)x

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...