Skoči na vsebino

starejše ženske z mlajšimi moški

Andromeda

Recommended Posts

Prlezla sem iz vseh mojih zdravstveni težav na plano:)...Upoštevala nekaj vaših nasvetov in to mi je precej pomagalo.Pa še mlajšega moža imam,ki mi DAJE KRILA!!:)

ČE PA POMISLIMO,DA SMO LJUDJE SAMI USTVARILI ČAS ,LETO IN DATUME,JE PA RES ČISTO VSEENO KDO S KOM LETI.vAŽNO ,DA SE RAZUMETA IN UŽIVATA V TEM.

Samo,če ljubimo smo nesmrtni
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 94
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

V srednji šoli sem ene pol leta hodila s fantom, ki je bil let pa pol mlajši. Sva bla presmrkova in nisva zdržala jezikanja.

Kasneje nisem imela nobenga več mlajšga, čeprav dons vem, da mi je lohk 20 let starejši tip nedorasel v mnogih pogledih in nimam z njim kej počet. Moj dragi je 3 leta starejši in nama je trenutno kul (no ja, sej mava že skor polnoletno mularijo). Se pa ful štekam z dvema dost mlajšima sodelavcema - cca dekada - bolj kot z enako starimi sodelavkami... Ma sm čudna, itak xrolleyesx xrolleyesx :inocent: x:)x x:)x

Sonček naj vas greje!

čeprav dons vem, da mi je lohk 20 let starejši tip nedorasel v mnogih pogledih in nimam z njim kej počet.

:palec:

(dodajam 'tud' - torej, tud 20 let blablabla...)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ena moja znanka je bila poročena z 18 let starejšim, pa je šlo kmalu narazen. Potem je bila poročena z 19 let starejšim, pa tudi ni šlo skupaj. Ko sva imela astrološke pogovore, mi je dala za primerjavo napravit rojstni datum 22 let starejšega moškega, s katerim se je pripravljala na skupno pot.

Jaz sem ji rekel, da bi bilo dobro malo pogledati vzorce, zaradi katerih to počne. Plus sem jo vprašal, če se do sedaj ni nič naučila.

:xx!:

Js sm tip človeka, ki skor vedno najde mlajšega partnerja. Po vseh spodletelih zvezah z njimi, me še vedno ni izučilo.... Mela sm največ 4 leta mlajšega fanta, kar pr mojih 22 in njegovi 18 niti ni blo tolk. Ampak se je čez čas izkazal, da je preveč otročji in da mu resne stvari niso ravno blizu. Po drugi strani pa opažam, da starejši - tko 4-6 let starejši od mene hočjo svoje "otroštvo" nazaj in so spet neki otročji - v tem smislu, da jim žur in varane in zanemarjanje vsakodnevno potrebnih stvari največ pomeni.

Js bi rekla, da leta niso važna, važna je osebnost človeka. Mam prijatelje, ki so pr 17 dost zreli in uredu in sposobni marsičesa, poznam pa tut ljudi, k pri svoji starosti, čez 25-26 let nimajo pojma kaj bi radi - tako pri ženskah, kot v življenju.

Leta smo si ljudije sami ustvarili....men pač ni važn kolk let ma moj fant, prijatelj, prijateljica, kolega, kolegica, znanec...innevemšekdo, če se z njim/njo štekam ....

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it!

V moji bližini poznam samo eno uspešno vezo, ko je ženska starejša precej, mislim da sta pribl. 59-46. Vse ostale so bazirale predvsem na seksualni relaciji. Kar je lahko ok. Tudi sam sem si kot pokovc seksualno želel nekak zrele ženske.... x:px Če seveda ženska zna to sprejet, da je verjetn krajša seksualna naveza edino kar bo v večini od veliko mlajšega tipa dobila. Ne dvomim, da obstajajo tudi izjeme, vendar precej redkeje. Verjetno pa tudi pri ženskah gre za dokazovanje, hvatanje mladosti, kar tud ni tolk slabo, če ne izpade ponižujoče....

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

xcivx poslušam tipčke od svojih najstniških let x;)x

zasluga starejšega brata....vržeš brisačo čez obraz, od spodaj so itak vse glih x:o)x

*

xcivx ti to nekaj namiguješ na moja metuzalemska leta....

muki... x:o)x

*

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx ...to še tak bl nežna varianta.... xcivx x:Dx Pa tud spodaj niso vse glih, še posebej zlo mlade in zlo starejše ne....:vragec: :vragec: x:Dx

Ah, to pa ne, ti še pač nis metuzalem....... x;)x Zakaj pa to osebno jemlješ? A pecaš kazga 20-letnega? :inocent: K vse starejš bi že blo skor čist normal.... x:Dx

Mukica ....x:o)x x:Xx

K. Čapek

Raje 18 let mlajšega, kot 18 let starejšega... x:px

Men so itak moški, ki so stari toliko kot jaz...prestari... x:Ix

Astra

:palec: :palec: :palec: xyesx xyesx xyesx Tut sama prisegam na mlajše; moj je od mene 5 let mlajši, skupi sva dobrih 6 let.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Jst računam na to, da ko bom dokončno seksualno prebujena pri 60ih, bom našla nekega mladca, da bo lahko držal tempo s to prebujenostjo... x:Dx x:Dx x:Dx

Kakor komu paše, to vedno mislim. Ful bi bilo fino, če bi ljudje v splošnem manj sodili druge, pa se raje s svojimi težavami zares spopadli. Z vsem opravljanjem in tem samo skušajo pozabit na vse, kar pri njih ne štima. Se vam ne zdi tako? x:)x

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

Jst računam na to, da ko bom dokončno seksualno prebujena pri 60ih, bom našla nekega mladca, da bo lahko držal tempo s to prebujenostjo... x:Dx x:Dx x:Dx

Kakor komu paše, to vedno mislim. Ful bi bilo fino, če bi ljudje v splošnem manj sodili druge, pa se raje s svojimi težavami zares spopadli. Z vsem opravljanjem in tem samo skušajo pozabit na vse, kar pri njih ne štima. Se vam ne zdi tako? x:)x

x:Dx x:Dx ...to bi pa rad vidu xcivx x:Dx

Pa ja. K se pač menimo. Briga mene, kakor kdo želi. Tud sam sm že kdaj zabluzu z več k 15 let mlajšo.....nč resnega sicer. Moje ljubezni pa so bile od 2-3 leti starejša, enako stara, dobrih 6 let mlajša, 8 let mlajša....tko nekak. Hm, a imamo še eno kontra temo, ne, bi mogu to tam pisat.... :inocent:

K. Čapek

x:Dx x:Dx ...to bi pa rad vidu

Hm, ja... No, če bo tisti mladec za, boš lahko gledal... :inocent: Te obvestim čez "par" let... x:o)x

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

x:Dx

Velja. Bom pa mel v bližini prvo pomoč, pa kisik bombo, pa lubrikant, pa hitr avto, če te bo treba hiter nujn v bolnišnico spravt..... x:o)x x:Dx

K. Čapek

x:Dx ...to še tak bl nežna varianta.... xcivx x:Dx Pa tud spodaj niso vse glih, še posebej zlo mlade in zlo starejše ne....:vragec: :vragec: x:Dx

To uni fantje pri sedemnajstih še niso vedli x:o)x

Ah, to pa ne, ti še pač nis metuzalem....... x;)x Zakaj pa to osebno jemlješ? A pecaš kazga 20-letnega? :inocent: K vse starejš bi že blo skor čist normal.... x:Dx

xcivx nea se meni , ko sem bla še v srednji , so se mi taki mojih let zdaj bli zreli za odstrel, ne pa za pecanje :vio:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

mogoce si posesivna in imas probleme z lastnim jaz? :inocent:

----------

Sem razmišljala o tem, ja.. :o|o:

ne posesivna, pač pa sem strašno rada najbolj pametna... x:Ix :inocent:

Mah, štos je v tem, da so moški mojih let tako prekleto resni...in malce dolgočasni..

Kar naprej imajo v glavi, kaj je prav...in kaj ne, pa kaj se spodobi..in kaj je primerno...men pa je všeč, če sem včasih lahko neprimerna... in nespodobna... :inocent: x:Dx

Moški se tako hitro vkalupijo... xrolleyesx ..z leti izgubijo širino...in postanejo prehitro zadovoljni z malenkostmi...pozabijo, da tam nekje obstaja še širni svet, ki ga je treba osvojiti...to prepuščajo mladcem...

nahrbtnik, pa gremo...pa drive..eh, to je tako komplicirano...naenkrat se začenjajo bati padcev, ker si lahko kao polomijo kosti, pa se ne bodo več zacelile...

Mladci pa...še ne vejo, da morda ne bodo zmagovalci v lajfu...in jih to ne teži... in z optimizmom zrejo naprej, prav z vzburjenjem čakajo, kaj vse jih bo še doletelo...dobrega ali slabega, sploh ni pomembno...saj imajo še tolikoooo pred sabo.. :palec:

Astra

Per aspera ad astra

Oja x:px prsegam na starejše, ne glih 10 al pa petnajst let, sam kake pet do sedm :vragec: Sej so ta mlade vredu, sam kaj k so tok hitr zadovolne x:Dx starejše pa vejo kaj hočjo x:px s tako je najlepš x8Dx pr mladih glih na žmaht pridš, pa ne more več x:Dx kaj čem s tako! x;)x x:o)x
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

x:Dx

ti mas pa probleme, XXX ...

pri nas je takole: moja mati je mela najprej 10 let starejsega (moj oce)

potem 11 let mlajsega. z drugim je super in se dobro razumeta.

moj oce - vedno mlajse ( rabi imponirat)

moje osebne izkusnje - okrog 4-6 let mlajse imam najrajsi. dosti mlajsih se nisem preverila, me pa je tudi mikalo do zdaj samo 1x ( en res OK tip,

ki ni dete pri svojih rosnih letih ;)

zelo starejsi so mi bolj zanimivi, vecinoma, ampak me zmoti to, da so res totalno ukalupljeni ze...nic se jim ne da.

moja generacija mi je pa v bistvu se najmanj zanimiva :inocent:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...