prav 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 (popravljeno) lep pozdrav celo zivljenje neki berem in zanimajo me nenavadne stvari dosti sem ze slisal o vojni v nebesih ce ma gdo kako gradivo ali ve kake podatke o tem bi mu bil hvalezen Popravljeno 26. januar 2006 -> prav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Ko sem hodila k verouku, nam je kaplan v 6. razredu rekel: ''Nebes ni ne zgoraj ne spodaj, ne levo ne desno - nebesa so v naših srcih!'' ... Gre torej za vojno v nas samih? Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 lep pozdrav celo zivljenje neki berem in zanimajo me nenavadne stvari dosti sem ze slisal o vojni v nebesih Link Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 ANTIKRIST: ZMAJ, ZVER, LAŽNI PREROK IN VELIKA VLAČUGAOgledal sem si ta link. Bog pomagaj tistim, ki so spackali takšen konstrukt. Ta stran je lep povzetek razmišljanja prestrašenih ljudi.No, pa pustimo to. Nebesa niso geografski kraj (sicer ne poznam vseh geografskih imen). Kot je zapisano:''Nebes ni ne zgoraj ne spodaj, ne levo ne desno - nebesa so v naših srcih!'Pekel in nebesa so del naše zavesti. nebesa so področje upravičevanja smisla bivanja, a pekel odlagališče naše duševne nesnage. Vojna, ki se odvija, je vojna v nas samih. Ni nobenih stričkov in tetic s krili. Ni nobene krvi. Vojno vsak sam sproži, ako zbere pogum in se poda na pot osebnostne rasti. Pri vsaki verodostojni poti prej ali slej nebesa trčijo s peklom. Pravzaprav pot do nebes vodi skozi pekel. Dantejeva Božanska komedija je lepa alegorija te poti.Vsekakor pa ne verjeti strašenju raznih sekt, ki na vsakem koraku vidijo satana, pekel in zlo. Zloben je človek, če podleže napačnim ali nedovoljšnim podatkom in ni v stanju uravnoteženja svojih namer. Zaradi vojne v nebesih pa mirno spi še naprej. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prav 27. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2006 Ogledal sem si ta link. Bog pomagaj tistim, ki so spackali takšen konstrukt. Ta stran je lep povzetek razmišljanja prestrašenih ljudi.No, pa pustimo to. Nebesa niso geografski kraj (sicer ne poznam vseh geografskih imen). Kot je zapisano: Pekel in nebesa so del naše zavesti. nebesa so področje upravičevanja smisla bivanja, a pekel odlagališče naše duševne nesnage. Vojna, ki se odvija, je vojna v nas samih. Ni nobenih stričkov in tetic s krili. Ni nobene krvi. Vojno vsak sam sproži, ako zbere pogum in se poda na pot osebnostne rasti. Pri vsaki verodostojni poti prej ali slej nebesa trčijo s peklom. Pravzaprav pot do nebes vodi skozi pekel. Dantejeva Božanska komedija je lepa alegorija te poti.Vsekakor pa ne verjeti strašenju raznih sekt, ki na vsakem koraku vidijo satana, pekel in zlo. Zloben je človek, če podleže napačnim ali nedovoljšnim podatkom in ni v stanju uravnoteženja svojih namer. Zaradi vojne v nebesih pa mirno spi še naprej.hvala za odgovor pogledal link to sem ze vedel kaj se pa tice strickov in tetic pa vojn to se pa ne strinjam z tabo osebno mislim da se na tem planetu ze stoletja odvija druga vojna ki ni na tv mislim tudi da ti dobro ves zakaj se gre samo kaj ces ni vse za v javnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 ...mislim tudi da ti dobro ves zakaj se gre samo kaj ces ni vse za v javnost Samo v razmislek: kdo je bil tisti, ki je Jude naredil za izvoljeno ljudstvo? V mojih predstavah ni mogoče, da bil to bil Bog. Lahko se samo vprašam, s kakšnimi nameni je torej nastala Kabala. Kabi, takole gledanje zviška na vse druge načine in drugačne predstave, kot je tvoja, me prepričuje prav v to, da ne more biti pravilna. Po čem veš, da je prav tvoja razlaga pravilna, še posebej, ker je le ena od premnogih? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Po čem veš, da je prav tvoja razlaga pravilna, še posebej, ker je le ena od premnogih? pravilna razlaga je tko le 1! sam vsak si jo ima moznost interpretirat po svoje, s svojimi besedami, s svojimi prepricanji...pol jih pa nastane ven se pa se pa se in pride do vsiljevanj prepricanj..kr pa sploh ni fajn Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 nebesa so res le v naših srcih, v našem brezpogojnem sprejemanju vsega, kar nam življenje prinese na pot in na našem pozitivnem odzivanju na to. To je delovanje človeka na najvišji vibraciji (ljubezni). Vse ostale nižje vibracije (pogojevanje, predalčkanje, dvomi) vodijo proč od srca in s tem proč od "nebes". In vse, kar niso nebesa (torej odsotnost nebes) je pekel...tako razmišljam jaz... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 nice... pekel, satan karkoli ni pa nc drugega kt strah Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 To je res ne, da so nebesa tudi v srcih. Samo, ko se je začela ta vojna je naprej potekala na višji duhovni dimenziji. Potem je razložen, da padli več niso meli takšne vibracije in več niso mogli ostat gor in so doživeli takoimenovan padec. In tako se je vojna preselila na materialni, naš svet. IN zdaj poteka ta boj med dobrim in zlim v vsakem izmed nas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Black[/b]] in jst sm imela vizije, da bo dark side doživela poraz! Zivela Atlantida! [color=#000000] Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prav 29. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2006 Black[/b]] in jst sm imela vizije, da bo dark side doživela poraz! Zivela Atlantida! [color=#000000] najveca prevara hudica je bila da je preprical cloveka da je bog zmagal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 najveca prevara hudica je bila da je preprical cloveka da je bog zmagal Največja Satanova prevara je, da je prepričal ljudi, da ga ni Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Ta stran je lep povzetek razmišljanja prestrašenih ljudi.Podcenjevanje se lahko hit tragično konča. Prestrašenost ? En primer. Če na primer igram šah, pa se igre resno lotim, pa pazim na vse nevarnosti v igri, s katerimi mi grozi nasprotnik, to še ne pomeni, da sem prestrašen. Lahko verjamem v svojo zmago, pa sem vseeno pazljiv. Če me pa zraven en kibic provocira, da igram prestrašeno, pa zato začnem igrat lahkomiselno, je tudi poraz lahko zlo blizu. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Kabi, takole gledanje zviška na vse druge načine in drugačne predstaveSaj sploh nisem pisal o tem, kar ti pišeš. Brezveze mi pripisuješ nekaj, česar nisem napisal. Verjamem, da ti grem na živce, a ker si brez argumentov, ti ostane samo takšno pisanje! Tvoja stvar, ne moja. Človek božji, saj nisem niti z eno besedo omenjal Židov, izvoljenega ljudstva ipd., ker se me takšne interpretacije ne tičejo. Če slučajno sovražiš Kabalo, je to zopet tvoj problem.Kdor dobesedno verjame v vojno stričkov in tet s krilci, pač naj verjame. Kaj me to briga? Nič. Samo podam svoje mnenje z argumenti. Najbrž mnogi sovražijo argumente, ki niso v skladu z njihovim razmišljanjem.Samo, ko se je začela ta vojna je naprej potekala na višji duhovni dimenziji.Potem je razložen, da padli več niso meli takšne vibracije in več niso mogli ostat gor in so doživeli takoimenovan padec. In tako se je vojna preselila na materialni, naš svet. IN zdaj poteka ta boj med dobrim in zlim v vsakem izmed nas.Boj poteka samo znotraj zavesti tistega, ki se poda na pot osebnostne rasti. zahodne metode so do človeka silno brutalne, vendar je poplačilo za precej močne izkušnje (v dobrem in slabem) silno natančna znanja o strukturi zavesti in s tem celotne manifestirane realnosti. Izkušnja z enim od generičnih demonskih energijskih struktur je v primeru uspeha vedno več kot poplačana. Za razumevanje vsega tega je dobro prebrati kakšno knjigo od Fromma, Junga ali koga iz njihovega kroga. Temeljna znanja iz psihologije so precej koristna za razumevanje tega, kaj se dogaja v naših glavah. Vsekakor pa niso dobro učno gradivo o teh stvareh filmi a'la Constantine. Komur so ti proizvodi filmske indrustrije pot do resnice, ta ne potrebuje nobenih duhovnih tehnik.najveca prevara hudica je bila da je preprical cloveka da je bog zmagalSatan je del gnostičnega pogleda na svet, ki je posledica lineranega determinizma in binarne narave refleksivnega razuma. Satan je personifikacija absolutističnega napuha. Sledenje božji volji je relativistično, ker ne pristaja na delitev črno - belo. ne smemo pozabiti, da je krščanska teologija delno tudi otrok gnosticizma prvih stoletij našega štetja. Gnostični sistem potrebuje vojno, ker se hrani s krvjo (notranjega) boja. V tem sistemu Bog ni vsemogočen in neskončen. Ker ni vsemogočen, potrebuje obliko in samozavedenje. Tako dobimo personifikacijo strička z bradico naproti striceljnu z rogeci in dermatološkimi težavami. Tudi Kabala (ponavljam: lahko govorim samo o kabali, ker druge sisteme poznam samo iz literature) je imela svoje gnostično obdobje pred poldrugim tisočletjem. velik del šol (formalnih in neformalnih) je gnostični pogled na svet opustil, ker je pomanjkljiv. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.