nataly 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Mislim, da še te teme ni..nisem pa ziher Ujela sem zadnjič - v kolikor mi je moja familija to dopustila - vpliv lune na rastline. Ok..nič novega bi rekel kdo..vseeno pa sem vzela pisalo v roke in zabeležila... - da luna v zemeljskih znamenjih (devica, kozorog, bik) je dobra za korenine in gomolje - da luna v ognjenih znamenjih(strelec, oven, lev) je dobra za plodove in semena (sploh lev se tule dobro obnese) - da luna v zračnih znamenjih( tehtnica, vodnar, dvojček) je dobra za cvet - da luna v vodnih znamenjih (ribi, škorpijon, rak) je dobra za steblo in list. Prišla do marsikaterega sklepa.Da bom sejala travo - za zelenico torej v času vodnih znamenj..krompir pa v zemeljskih v zemljo dajala..itd..Zanima me pa slednje.Je kdo že preiskusil tole? Ok..sama sem kar vraževerna in ogromno dam na takšne zadevščine - Vincenc prvi rezač..in smo nagnali dedca v vinograd, da je obrezel en trs Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.