free 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 Me pa res veseli, da nekomu Aleo pomaga; morda celo v toliko, da osebi ojaca imunski sistem v taki meri, da se alergija ne kaze vec.Toda, ali to pomeni, da je v resnici povsem izginila, pa je druga pesem. Morda ja, morda ne.Kaj menis? Kaj mislim z razlogom njegove alergije? Tocno to kar sem napsal - ali ve kaj je bil razlog njegove alergije? He he ... diplomatski odgovori Povsem nemogoce je, da bi Alveo pomagal vse ljudme, da odpravijo svoje alergije! Mislim, da o tem niti ne potrebjes razmisljati, kajne!Kakor je tudi dejstvo, da ni vse za vse in ne vedno! Da, seveda "je" vredno poizkusiti, tako Alveo, kakor morda na tone drugih dodatkov prehrani. Toda komu je vredno in komu ne; in komu bo pomagalo dejansko in komu ne, pa je druga pesem!In tukaj se pocasi ustavljajom bremzajo najine kompetence, ki morda segajo le do tam, kamor verjameva midva, do tja v kolikor lahko poveva lastno izkusnjo in izkusnjo nekaterih drugih ljudi. No, saj to tudi ni malo.Ce imava se kaksne obsirnejse raziskave, se posebno ce bi imela klinicne, je se toliko bolje. Ce imava certifikat o tem, da je produkt iz 100% naravnih in biolosko predelanih sestavin pa imava v rokah dosti vec. Potem je tu se stevilo uporabnikov, rednih konzumetnov; doba prodaje produkta itn - glede na to se ljudje pocutijo bolj varne.Pa se vedno ni receno, da bo zadeva pomagala vsem! Alergije so se posebej obcutljivo podrocje! To se pa sliši res zelo poenostavljeno.Kaj misliš z "razlogom" njegove alergije.Jaz pač opažam, da so ljudje oziroma da smo ljudje čedalje bolj alergični na zemljo kot tako. Da smo si zemljo naredili tako, da nam je na njej vse težje (tendenca nemogoče) živeti. Alergije vidim kot eno pojavno obliko, ki nam (lahko) pomaga ozavestiti problem.Mislim nekje, da obstaja nek globalni problem.Jasno pa je, da vsak posameznik ne reagira istočasno in ne enak način na isti problem.Prav tako ne reagira vsak posameznik na enak način na neko pomoč, ki se mu jo nudi. Kar se tiče Alvea"Slučajno" je pač tako, da poznam že kar nekaj ljudi, ki so dolga leta imeli alergije. ki so se jim v času pitja alvea "slučajno" odpravile. Tudi sam spadam med to vrsto ljudi.Število ljudi, ki se jim alergija odpravi v času pitja Alvea, raste. Ne vem pa ali bi se dalo problem alergij kot tak istrebiti že samo s tem, če bi, recimo, vsi ljudje začeli piti alveo. O tem nisem razmišljal. Za človeka, posameznika, ki aktualno ima alergijo, se mi zdi vsekakor vredno poskusiti. Rezultati to pač nedvoumno kažejo. Človek, ki sem ga omenil, je imel od leta 1984 dg. alergijo na cvetni prah dreves, trav, ambrozije itd.. Skozi celo leto je moral jemati zdravila. Vse to je razvidno iz njegovih izvidov. Sumili so, da naj bi imel tudi bronhialno astmo. (Je kar zajeten šop papirja.) 2. julija 2007 mu je bila s strani zdravnice nadaljnja terapija pri njej ukinjena, ker so bili njegovi izvidi, prvič po letu 1984, popolnoma v redu.On sam mi je napisal:"Sredi poletja, ko vse cveti, sem nehal jemati zdravila. !5.4. 2007 sem začel z Alveom. Jemljem ga 40ml dnevno. Nimam nikakršnih težav." Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 Alergije so se posebej obcutljivo podrocje!Odpraviš vzrok, pa občutljivost izgine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 ok, a te lahk drzim za besedo? pomeni, ko naslednjic srecam osebo, ki ima alergijo, jo pripeljem k tebi in jo bos zdravil s tvojo soljo!? Apmak samo s tvojo soljo! a upas nositi morebitne posledice neuspeha? pa da vidim zdej tvoj dioplomatski odgovor!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 ok, a te lahk drzim za besedo? pomeni, ko naslednjic srecam osebo, ki ima alergijo, jo pripeljem k tebi in jo bos zdravil s tvojo soljo!? Apmak samo s tvojo soljo! a upas nositi morebitne posledice neuspeha? pa da vidim zdej tvoj dioplomatski odgovor!! Ni problema, pošlji jo v Sanolabor in ji pokaži paket, kaj drugega pa od mene ne potrebuje. V njem najde vse, tudi garancijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mura 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 čakaj free.Nekam zagrenjen si mi danes?In vidiš tudi temu ne vem vzroka.Saj mi tudi ni treba vsega vedeti. Samo ne vem s kom polemiziraš.Jaz nisem trdil da karkoli pomaga vsakomur in v vsaki situaciji. Imam pa od enega konkretnega človeka zelo jasne zdravniške izvide.Imam svojo lastno izkušnjo itd..Kot sem že povedal. In tukaj sem se javil, da ponudim tistim, ki jih mučijo alergije pravočasni razmislek (za to leto- torej še preden se bo sezona začela) o ustreznih ukrepih. In trdil sem- ja in to trdim še naprej, da je jemanje Alvea ena od zelo dobrih možnosti, da se človek spopade s svojo alergijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 ali torej trdis, da nekdo, ki je alergik kupi paket tvoje soli v Sanolaborju, ga uzije in alergija bo za vedno izginila? Ni problema, pošlji jo v Sanolabor in ji pokaži paket, kaj drugega pa od mene ne potrebuje. V njem najde vse, tudi garancijo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 vredu, vredu, ni panike. sam tolk sem ti hotu povedat, da zna tvojo izjavo kdo prebrati kot zavajajoco. prej razmisljam, kakor polemiziram. ker sem skepticen o ucinkih Alvea kar se tice zdravljenja alergij. sam to. nisem pa v to preprican. kakor sem ti napisal, morda izboljsa imunski sistem, posledicno pa alergija pac ni vec vidna oz. se njen ucinek na vzven omili. Ko pa clovek zboli ali osibi, pa se ponovno pojavijo. In to pac ne pomeni, da je vzrok odpravljen (zato sem te tudi spraseval po vzroku alergije tiste osebe, ki jo je imela in katere izvide imas).Seveda lahko tule postavljamo veliko teorij; ljudem pa je pomembno kaj je in bo v praksi. Zdej, ce je ali bo komu res pomagalo pitje Alvea, pa se toliko boljse.To je pac moje mnenje. čakaj free.Nekam zagrenjen si mi danes?In vidiš tudi temu ne vem vzroka.Saj mi tudi ni treba vsega vedeti. Samo ne vem s kom polemiziraš.Jaz nisem trdil da karkoli pomaga vsakomur in v vsaki situaciji. Imam pa od enega konkretnega človeka zelo jasne zdravniške izvide.Imam svojo lastno izkušnjo itd..Kot sem že povedal. In tukaj sem se javil, da ponudim tistim, ki jih mučijo alergije pravočasni razmislek (za to leto- torej še preden se bo sezona začela) o ustreznih ukrepih. In trdil sem- ja in to trdim še naprej, da je jemanje Alvea ena od zelo dobrih možnosti, da se človek spopade s svojo alergijo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mura 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 Ja.In podobno je tudi moje mnenje.Tudi zase ne vem točno določenega vzroka: Zakaj sem se skoraj 40 let mučil skozi pomladi in poletja s senenim nahodom.In preizkusil sem marsikaj v tem času.Kar pijem Alveo (dobri dve leti) nisem imel več senenega nahoda. In če me kdo vpraša za teorijo, za vzrok in ali je odpravljen za vedno ali pač "samo" za ti dve leti.Jasno, da si želim, da bi bilo za vedno.Vendar sem hkrati hvaležen za vsak dan, ko sem se mogel sprehajati sredi cvetočih travnikov itd. ne da bi enkrat samkrat kihnil. Jasno pa je, da vsak hodi nekje svojo pot in si tudi išče pomoč na svoj način. In to je tudi prav tako. Tukaj lahko zaželim vsakomur, ki ga mučijo alergije, da bi še pred cvetenjem prvih grmovnic našel neko njemu primerno pomoč. Pa tudi če bi mu ta pomoč zgolj olajšala njegove muke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 prav se mi zdi, da govoris tvojo resnico Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mikila60 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 uhuhhh, jaz pa sem dolgo časa mela ene glivice med nožnimi prsti in stopalih (brez prstanov) in si jih nikakor nisem mogla odpravit. menda so se zalegle od vlage pa vročine, pufff pa sem vsak večer izula nogavice in si mazala z neko gravžno mažo med prsti na nogah in vmes pospravila še kak fafoljak črn. ma ni smrdelo, da ne bo pomote... ahhhh to je tut tko sexi blo, ko si sam mažeš fafoljke in masiraš noge... torej tudi glivice na nogah imajo nek smisel. zato da ne pozabite nase! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 fafoljek odlična beseda! Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 kaj sploh je to? beseda je pa cist mim. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 ali torej trdis, da nekdo, ki je alergik kupi paket tvoje soli v Sanolaborju, ga uzije in alergija bo za vedno izginila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 8. januar 2013 Prijavi Deli 8. januar 2013 Mene pa zanima kaj naredite,da vam ne teče iz nosu,da ne čihate ves čas,ta alergijami enostavno gre na živce,kako se vi spopadate s tem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jogo 28. januar 2013 Prijavi Deli 28. januar 2013 Pozdravljeni! MLEKO? ALERGIJA? LAKTOZA? Smo študentje mednarodnega magisterskega programa IMB na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Izvajamo anketo o potrošnikih navadah pri nakupovanju jogurtov in v naslednjih 7 minutah bi vas lepo prosili, da rešite priloženo anketo in nam pomagate priti do uporabnih spoznanj. Anketa: https://www.1ka.si/a/23015 V naprej se vam zahvaljujemo za vašo pomoč in čas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 2. april 2013 Prijavi Deli 2. april 2013 Men pa iz nosu teče, čiham, zdej sem probala ClaritineS ! Mi nekako pomaga, imam za kakšen mesec, notri je 10 tablet,bom vidla, če bo boljše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 25. april 2013 Prijavi Deli 25. april 2013 Meni bolj kot tablete in razni spreji in kapljice pomaga to da vem kakšne hrane ne smem jesti, da se mi alergija ne potencira še bolj.Alergičen sem na cvetni prah in pršice, najbolj se pa izogibam raznega sadja kot so jabolka in kivi ter kakšnih oreščkov kot so lešniki. Še posebno v pomladanskem času, ko je prahu največ. Tudi vino in razni aromatični alkoholi niso priporočljivi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 28. april 2013 Prijavi Deli 28. april 2013 Meni bolj kot tablete in razni spreji in kapljice pomaga to da vem kakšne hrane ne smem jesti, da se mi alergija ne potencira še bolj.Alergičen sem na cvetni prah in pršice, najbolj se pa izogibam raznega sadja kot so jabolka in kivi ter kakšnih oreščkov kot so lešniki. Še posebno v pomladanskem času, ko je prahu največ. Tudi vino in razni aromatični alkoholi niso priporočljivi...Gre za navzkrižno alergijo - telo reagira podobno na neko stvar, na katero sicer nisi alergičen, ker ima v sebi podobne beljakovine. Sam seznam navzkrižnih alergenov zna biti kar širok, če si alergičen na več zadev, in tako lahko hitro prideš do zaključka, da skoraj nič ne ostane večhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif. Se je pa seveda tistim najbolj značilnim navzkrižnim alergenom dobro izogibati predvsem v času cvetenja. Jaz sem kar nekaj zadev izločila iz hrane, ker mi sprožajo reakcije. Je pa dobro biti dosleden, navsezadnje je samodisciplina najbolj pomembna http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif. Letos sem prvič po dooooolgem času vzela eno tableto, ker je bilo že nevzdržno. Lani mi je uspelo brezhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon23.gif. Tudi sicer je bila to prva kakršnakoli "medicinska" tableta po več kot letu dni.http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon20.gif Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. april 2013 Prijavi Deli 28. april 2013 Tudi sicer je bila to prva kakršnakoli "medicinska" tableta po več kot letu dni.http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon20.gifto ti misliš, k ne veš, kolk ti jih desc čez dan na šwerc poturi, da te zwečer ne boli glawa http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. april 2013 Prijavi Deli 28. april 2013 Janko, a to veš iz lastnih izkušenj? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.pngne.iz reklame za etil salicilno kislino. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. april 2013 Prijavi Deli 28. april 2013 aspirin ..je acetílsalicílna kislína,http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_blush.gif http://sl.wikipedia.org/wiki/Slika:Aspirin-skeletal.svg salicilna kislina ...v naravi se nahaja v lubju vrbe ..naravni aspirinhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gifhttp://sl.wikipedia.org/wiki/Slika:Salicylic-acid-skeletal.svg Saj je bilo govora o aspirinu a ne ...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/blush.png kalcijeva tableta...oz kalcij...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png , pohvalijo , je proti alergiji... špilfarderdar http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.pngsem še mislu najprej napisat etanol salicilna kislina, pa bi blo preweč očitno. drgač je pa res ja... je bla reklama za aspirin, samo ne vem, če so jo pri nas kdaj vrtel. pa ne vem, kako da koloidnega srebra ne poznajo že vsi, k imajo težave z alergijami. fizičnimi alergijami mislim.drgač jih imam jes tut, ampak za moje alergije bodo bolj učinkovite molotovke. celo bolj kot metanoli zmešani z antioksidanti v buteljčnih pakiranjih.pa kalcij brez magnezija je tut en kurc ureden menda.jes npr. pijem magnezijev klorid. kr tko... mal za hec... pa se mi zdi, da res paše. ga turim tut frendom http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 28. april 2013 Prijavi Deli 28. april 2013 Kolk pa pride liter koloidnega srebra, tko mal za firbec ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. april 2013 Prijavi Deli 28. april 2013 Kolk pa pride liter koloidnega srebra, tko mal za firbec ?liter?a misliš večno žwet? đouk.jes ga kupim po 15 ewrou za pol litra. če je še tolk no... nazadnje kako leto nazaj je bil. ga dobiš pa tut ceneje in tut veliko dražje. bolj je važno, če zaupaš tistemu, ki ga dela, ker kak vseved zna nardit tut milo rečeno škodljivega. 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 29. april 2013 Prijavi Deli 29. april 2013 liter?a misliš večno žwet? đouk.jes ga kupim po 15 ewrou za pol litra. če je še tolk no... nazadnje kako leto nazaj je bil. ga dobiš pa tut ceneje in tut veliko dražje. bolj je važno, če zaupaš tistemu, ki ga dela, ker kak vseved zna nardit tut milo rečeno škodljivega.?? Mislim, da sem jaz slišala za 30 EUR na eno majhno flaško - ne vem, če je 2 dcl. Kako pa naj bi ga doziral za alergije? Mislim, če ti je 1l ogromno, potem meni nekaj ne štima... Sem se pa vedno spraševala glede njegove hrambe. Doma sem komaj našla eno pozicijo, da je vsaj 0,5 m odmaknjen od vseh sten zaradi elektrike (itak pa da ne od tal). Me pa res zanima, kako ga dejansko dostavijo. Ali je v avtu sploh kak prostor, ki je odmaknjen toliko od vseh elektronskih/električnih zadev? Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. april 2013 Prijavi Deli 29. april 2013 ?? Mislim, da sem jaz slišala za 30 EUR na eno majhno flaško - ne vem, če je 2 dcl. Kako pa naj bi ga doziral za alergije? Mislim, če ti je 1l ogromno, potem meni nekaj ne štima... Sem se pa vedno spraševala glede njegove hrambe. Doma sem komaj našla eno pozicijo, da je vsaj 0,5 m odmaknjen od vseh sten zaradi elektrike (itak pa da ne od tal). Me pa res zanima, kako ga dejansko dostavijo. Ali je v avtu sploh kak prostor, ki je odmaknjen toliko od vseh elektronskih/električnih zadev? hja...jes sem ga prvič kupil za 45 ewrov 118 mll...ampak od tega je že dolgo.potem pa so nekateri tuki zaslutili enostaven zaslužek in u resnici to tudi je, ker postopek za pridobivanje je načeloma zelo enostaven.... ampak... obstaja pa ene par malenkosti, ki nisem čist prepričan, da jih vsi samooklicani zdravilci in proizvajalci tega srebra sploh vejo, še manj obvladajo in upoštevajo. najbolj pomembna je čistoča srebra, potem prava voda in na koncu še pravilno razmerje PPE (število delcon srebrovih ionov na milijon delcov vode). zdej so neke teorije celo o velikosti teh ionov v vodi in ne samo številu.na netu je na to temo napisanega veliko, ampak tudi veliko čisto nasprotujočega si.tudi pri uživanju sem slišal že cel kup popolnoma različnih teorij. od te, da je efekt popolnoma isti, če ga zaužiješ par kapljic, pa še to razpršenih pod jezik, pa do tega, da je treba 3x na dan po eno žličko.... potem sem videl že rumene barve to tekočino in tudi popolnoma brez barve. pa brez okusa, do kovinskega okusa. potem, da se shranjuje v plastenkah, pa do specialnih kobaltovih steklenčkah... uglavnem... koloidno srebro loh prideluje vsak, ampak neoporečnost pa je meni zelo dvomljiva.še prav vsi "izdelovalci" pa so hvalili svojega in šinfali čez vse druge.obstajajo pa tudi koloidi drugih kovin. npr. zlata, bakra... in vsak je za nekaj in vse je čudežno. menda. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.