iskalec 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Pozdravljeni, kakšno je vaše mnenje o notranjem kompasu?Sam opažam, da sem ga popolnoma izgubil-bil sem v štiriletni resni zvezi z osebo, ki je bila v stiku s samo seboj. Sedaj sva šla narazen in pri sebi opažam, da sem se popolnoma spremenil in da sem izgubil notranji kompas. Sedaj ga poskušam postaviti v mojo smer, kar pa ni enostavno.Ali ima kdo izkušnje pri tej temi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Pozdravljeni, kakšno je vaše mnenje o notranjem kompasu?Sam opažam, da sem ga popolnoma izgubil-bil sem v štiriletni resni zvezi z osebo, ki je bila v stiku s samo seboj. Sedaj sva šla narazen in pri sebi opažam, da sem se popolnoma spremenil in da sem izgubil notranji kompas. Sedaj ga poskušam postaviti v mojo smer, kar pa ni enostavno.Ali ima kdo izkušnje pri tej temi?Pozdravljen, iskalec! Po moje je zelo pomembno imeti notranji kompas. Kaže smer tvoje poti in kam ti je iti. Zgodi se, da ga zgubimo; takrat si lahko pomagaš z mahom ali z zvezdami. Malo heca, a sem hotel reči, da potem iščeš okoli in si pomagaš s tem, kar je "pri roki". Videl boš, da Življenje vedno odgovori na postavljeno vprašanje. Pravkar bereš enega izmed odgovorov, ki ti ga ponuja Življenje, ki pa še zdaleč ni en in edini "pravi". Pojasni mi, prosim, kaj si hotel povedati, z "[...] bil sem v štiriletni resni zvezi z osebo, ki je bila v stiku s samo seboj"? Takrat je resnično zmeda. Se spomnim sebe, kako sem mislil, da bom kar umrl, ko me je zapustila punca, na katero sem bil zalepljen kot klop in vanjo slepo zaljubljen. A naj ti malo skrivnostno odgovorim: Ljubezen zdravi. Odpri se Ljubezni, prosi, da jo doživiš, in naj ti Ona pokaže pot. Naj bo Ljubezen kompas. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iskalec 15. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2006 (popravljeno) Pojasni mi, prosim, kaj si hotel povedati, z "[...] bil sem v štiriletni resni zvezi z osebo, ki je bila v stiku s samo seboj"? Pozdravljen Alan New hvala za tvoj nasvet, ki ga bom spravil v pogon v mojem življenju. S tem stavkom mislim, da je to bila oseba,ki se je ukvarjala z duhovnostjo in skanjem svojih potencialov, ki je imela pozitiven odnos do življenja in bila polna energije (iskreno upam, da je še vedno taka). Popravljeno 15. februar 2006 -> iskalec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Odgovor bo splošen,vendar menim ,da če si bil 4 leta v zvezi z "duhovno " osebo, si vendarle potegnil veliko pozitivnih stvari za življenje ali pač,tega še ne veš.. ,četudi je izguba boleča,je to tvoja lekcija,ki ti je bila potrebna,da je tvoje srce odprto za še lepša in boljša doživetja in srečanja na poti tvojega iskanja... Smo bitja s popolnim potencialom. Imamo svobodno voljo. Dosežeš lahko vse, kar si izmisliš, če si le pripravljen verjeti v to. Ničesar ni, kar bi bilo neizvedljivo, če odkriješ način, kako to izvedeš.Seveda pa to ne pomeni, da bo to lahko delo. Ta princip predpostavlja tudi, da je univerzum neskončen, zaradi česar je središče dogajanja povsod,in to pomeni, da z usmerjanjem pozornosti, usmerjaš tok energije. To pa je temelj manifestacije. Bolj, ko se ukvarjaš z neko zamislijo, bolj se le-ta uresničuje, kar velja tudi za razna zdravljenja.To pomeni, da se moč za spremembo nahaja v sedanjosti, ali drugače povedano,energija za delovanje oziroma spremembo, se nahaja v sedanjem trenutku. Preteklost je zgolj izkušnja iz katere si se nekaj naučil. Prihodnost načrtuješ, s čimer postavljaš cilj za želeno prihodnost. Preteklost in prihodnost nikakor nista zanemarljivi, toda deluješ lahko vedno le v sedanjem trenutku. Biti "tukaj in zdaj" torej pomeni "biti pri stvari" in "držati niti v svojih rokah". Najbolj pomembna pa je seveda Ljubezen-Ljubezen je stanje neodpora, stanje prostega pretoka življenjske energije. Ljubimo tisto, do česar ne čutimo odpora oziroma ljubimo toliko bolj, kolikor manj odpora imamo. Manj je odpora, več je energije in moči. Sojenje, ki je posledica in hkrati povzročitelj odpora, je obratno sorazmerno z ljubeznijo.Podzavest ne loči med nami in drugimi, zanjo je vse eno. Vsaka kritika je torej najprej samokritika. Samokritika pa nam jemlje moč in če se vedno ponavlja, nam vzame tudi zdravje. Ljubezen je tako vir naše moči in zdravja, torej nadvse praktična zadeva. Iz tega zornega kota nas ljudje nikoli ne morejo razočarati; so kar so in delajo, kar delajo, toda ne glede nanje, smo za svoje življenje odgovorni sami. In vedno imamo možnost izbire, kam bomo usmerili svojo pozornost. Veliko sreče ti želim na popotovanju..... iskalec..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 ne bom nakladal. Dajem ti samo praktične in brezplačne napotke (za njih udejanjenje ne potrebuješ goro cekina na raznih delavnicah):1. Bodi pozoren in prepoznaj2. S prepozznavanjem pridobiš modrost3. Z modrostjo se ti odpre moč neskončne ljubezni4. Ljubezen odstrani vzroke strahuVse to lahko sam postoriš - enostavno, brez prebiranja množice knjig. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.