Skoči na vsebino

Dopust-morje

alf

Recommended Posts

Že kar nekaj ljudi mi je reklo da je z ladijo na dopust leopo iti. Torej moja želja je letos sledeča: Iz Reke do Dubrovnika z ladijo, potem pa tam na enega od elafitov. Dosedaj sem tja dol vedno z avtom šibal. No ne vem še bom videl. ima kdo od vas kako izskušnjo na tej relaciji ( Reka - Dubrovnik ) z ladijo?

U bistvi nimam ne vem kakšnih izkušenj, razen da sem lansko leto iskala za teto relacijo iz Du. do Reke in internetna stran od Jadrolinije je za moje pojme tok konfuzna, da mi nč ni blo jasno :eek: . Drugač pa vozi ladja vsak dan, oz. jih je celo več, ker traja vožnja ene 2 dneva v eno smer.

Support bacteria, they're the only culture some people have!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 148
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

aja saj ni nic nate letela, preprosto sem vidla odprto temo, poiskala in sla postnit tole.

Hotla prestavljat, pa se mi ni dal.. ker mroda vec folka isce s pojmom dopust ali morje, pa se sumniki in sicniki, pa smo tam.

pa sem pustila.

je pa skoda, ker tam naj bi se nizalo taksnole.. zato je tud tko naslovljeno (sam potem pa mal tecno, pa nihce ne najde. saj ne da bi iskal x;)x x:o)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

uuuu, moje sanjsko čofotanje pa se bo enkrat zgodilo na galapagosu. bom šla malček pozdravit tjulnčke pa hamerheade. komaj čakam!!!

drugače pa sem čisto zadovoljna pri nas, na slovenski obali. na čoln, pa fotkič pa iskat delfinčke...

pol pa še malo pod vodo, se skulirat in pomeditirat in to je to. x;)x

pa hrvaško morje je tudi ok.

zanimiv podvodni svet ima tudi rdeče morje. tam sem se prvič srečala z morskim psom iz oči v oči. upam, da kmalu spet xsmx

zdaj pa hitro nazaj na realna (zasnežena) tla x;)x

snežinkast pozdravček...

pjotra

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

kaj ga ne bo, še preveč ga je :vragec:

Če se nemotim si ti primorc??

Prid mal k nam na notranjsko, ga je v eni uri 10 centi dol vrgl, mede pa že vsaj 5 ur!!! boš mal kidal,pa pa tud morja ne boš vidu

x:Dx :palec: x;)x

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Lejga a si me vprašu, če jaz res ne bi menjal, tole lužo za mal snega pa gozdov, ah nehvaležna kontinentalčad x:Dx x:Dx x:Dx

kak teden pa ga bi mel poln kufer x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Ja bi rad videl vas, na našem mestu čez kak teden bi ga tudi vi imeli poln kufer morja, mislim, sploh slovenskega x:)x

Ne ne jest že ne

x;)x , bogoče bi me kaka burja zamajala kdaj, morje je pa zakon x:Dx.

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

ah...jaz bi šla tudi že na morje...ne pa tele sneg xrolleyesx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Ja bi rad videl vas, na našem mestu čez kak teden bi ga tudi vi imeli poln kufer morja, mislim, sploh slovenskega x:)x

kaj pa imaš proti našemu morju???!!! :att: kakšen primorc pa si ti? fej te bodi!!!! :xx!: jaz bi takoj prišla na slovensko obalo živet. delam ful na tem, pa še očitno ni prišel pravi čas... :sad:

morja se ne morem naveličati. sploh pa ne slovenskega... xgoldfishx xribax

sicer pa tako in tako, če se le da, sem tam xsrcx

pozdravčke, :flower: :flower:

pjotra

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

Mah tko, zmeri sm bla v Puli na morju, ker imam pač tam babico. No potem pa lansko leto sva hotla it nekam low budget ker se mi ne gre zapravljat denarja za morje, tolk rada ga nimam. In potem sva našla kamp v Strunjanu pa se hodila kopat v Mesečev zaliv. Kamp je bil res dober, mejhn, tak domač, kjut :palec:

Morje pa pač tako kot povsod, bolj beda no ker si noge polomiš predno not prideš. Voda sicer čista ampak čist krneki. Edin plac tam pa še to se nahodiš full da prideš do tja. Povsod drugod pa gužva taka da bljah, sploh ne vem kako je folku užitek v taki gužvi hodit na plažo :xx!:

Letos laufa Bohinj ...al pa Osilnica :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Men je carsko na enem otoku - pa ne povem katerem, da ne boste potem vsi tja hotl - upam da grem letos spet tja, ker nisem bila že 3 leta. Pogledaš levo, pogledaš desno 300 m nobenega človeka, morje pammmmmmm x^x za vikat!

Hwawa x:Ix

Haha x:Dx ja ej v poletju 2005 sem vidla vsa živa kopališča po Sloveniji - od Term do naravnih kopališč do morja. Ti rečem, da bi me prijelo it v kake Čatežke ali Portorož, ma ne grem če mi plačajo :xx!:

Sem gledala Dalmacijo ker sem se napalila nanjo ene 2 leti nazaj, po tistem ko sem vidla kako je morje v Novalji x:Ix no ampak potem sem ugotovila še, da z vso to lepoto pridejo še trume folka in me je minilo vse. Sem tip človeka ki ima rad mir, ni treba da se namakam v vodi 2 uri, sam da lahko v miru sedim na kaki skalci pa namakam noge pa da noben zraven ne kriči al pa se meče po vodi al pa da 5 metrov stran špila radio al pa se dere kak dojenček, da ne dobiš kako žogo v glavo al pa da če že greš plavat ne čutiš kak se en 2 metra stran od tebe poščije.

To so mi že nekak osnovni pogoji ki jih rabim za "dopust" ...da se človk pošteno odpočije, gre lahko zvečer na kak lahkoten sprehod, sladoled pa da pek h kateremu hodiš na žemljice vsakič k stopiš v štacunco ve kaj boš vzel ker nisi že en 3000 ki je prišel tisti dan po štruco kruha x:)x

Aha pa zelo pomembno mi je da so ljudje prijazni, nevsiljivi, ne pa da te na vsakem koraku en žica da kaj kupiš z njegovega štanta x;)x

---

Nordika: Dej prišepni tetki Petri na OS kje je ta otok.

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

a more bit morja xrolleyesx js poznam en fuul fajn mini jezero na koroškem, kjer je ponavadi do 20 ljudi..čisti mir, pa še kampira se tam x^x

There is

One Mind,

One Truth,

Joj, sej bi vama povedala, sam morta obljubit, da ne bo šlo naprej, ker ga mam res full rada, pa še daleč ni. x;)x xDDx

a more bit morja xrolleyesx js poznam en fuul fajn mini jezero na koroškem, kjer je ponavadi do 20 ljudi..čisti mir, pa še kampira se tam x^x

JAAAAA xDDx dej povej! Joj Koroško bi tut rada vidla, veš da sem ravno danes gledala kje se da tam kaj kopat. No dobila sem en prospekt Koroške "barvitost dolin" in mi je full nice!!! Te turistične kmetije pa okolica res lepo zgleda :)

Hmm a Ivarčko jezero poznaš? A tam se da kaj kampirat al pa kopat?

No potem pa je še Odomovo, to nimam pojma kje je in Ribniško sam v temle drugem ne vem če bi se ravno namakala, ne zgleda lih :)

Nordika ti pa tudi, mislim ej jst ne bom živi duši povedala, bi šla sama tja ker sej pravim, lansko leto sva iskala neki da bi se dal kampirat pa obenem da bi bil mir pa sva edin tale kampek našla na slovenski obali. Tko da kar se naše obale tiče mislim da je amen s temle kjer sva začela in končala.

glih ivarčko jezero sem mislila....ful malo jezerce..dva pomola, čista voda 1x tedensko pobirajo alge....vidla sem folk ko so kampiral...v bližini je celo ena mala trgovica....pa skor nobenga folka

There is

One Mind,

One Truth,

glih ivarčko jezero sem mislila....ful malo jezerce..dva pomola, čista voda 1x tedensko pobirajo alge....vidla sem folk ko so kampiral...v bližini je celo ena mala trgovica....pa skor nobenga folka

NORO x:Dx

Te smem vprašat, kaj kampiraš lahko ob jezeru ali je kak kamp nedaleč stran?

Mislim, tolk da me ne bo kdo z zračno puško lovil sredi noči x:px

Je pa drugač full lepo za videt, travca lepo okoli pa senčka nedaleč stran... joj ne morem verjet. Domačini pa verjetno kar v bazen na Ravnah hodijo. Samo meni se kampira, najlepše. Pa kolesa sabo in raziskovat :palec:

NORO x:Dx

Te smem vprašat, kaj kampiraš lahko ob jezeru ali je kak kamp nedaleč stran?

Mislim, tolk da me ne bo kdo z zračno puško lovil sredi noči x:px

Je pa drugač full lepo za videt, travca lepo okoli pa senčka nedaleč stran... joj ne morem verjet. Domačini pa verjetno kar v bazen na Ravnah hodijo. Samo meni se kampira, najlepše. Pa kolesa sabo in raziskovat :palec:

eni so skor čist on jezeru kampiral :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...