Skoči na vsebino

Dopust-morje

alf

Recommended Posts

Ki so fotke? :inocent: :o|o:

Tud med sezono?.....Morm letos na dopust v času največje sezone :xx!: Mikonos pravš? Kul se čuje....a na Paros in Naxos sta iz Mikonosa šla? :inocent:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 148
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Očitno je fotke že dol zbrisala.

Ja midva sva šla iz Mikonosa :2src: :2src: :2src: :2src: res je carski....najprej na Paros :palec: tudi bolj mali otok in je bilo ql...in potem na Naxos...s trajektom...na koncu sva iz Santorinija letela domov....tako da....ja sedaj greva pogledat Karpato ali pa Samos xrolleyesx se še nisva odločila x:Dx

itak pa najprej za 1.maj...ŠriLanka...upam da ne pride kaj umes :vragec: x:px x:)x

Jest pa nekej od Krete razmišlam.Bi šu ful pogledat ruševine Kretske kulture.Glede na to da zlo mal folka poznam k jih to zanima se zna zgodit dam clo sam šu .A je kdo mogoče bil bliz Irakliona ker me zanima kuko je z rento skuterjev al clo renta car mogoče.Bom pa šu verjetn jesen, ker polet se ne splača k je sezona.Pa kakšen Egipt bi tut sedu x:)x .Se pa zele tut menm za Zakintos z frendi nekej, sam ne vem kaj bo, ker mene bolj zanima pokrajna kot uni žuri oziroma oboje.Mal žura, mal raziskovanja in odkrivanja kraja.A je kej za videt tut tm.Zna kdo povedat kej več.

Girly dej mal dl pust fotke drugič plis.

Ja midva sva šla iz Mikonosa :2src: :2src: :2src: :2src: res je carski....najprej na Paros :palec: tudi bolj mali otok in je bilo ql...in potem na Naxos...s trajektom...na koncu sva iz Santorinija letela domov....tako da....ja sedaj greva pogledat Karpato ali pa Samos xrolleyesx se še nisva odločila x:Dx

Z agencijo? V kterem času? Kolk vaju stalo? Od kod sta letela? Za kolk časa sta bla? :inocent:

K. Čapek

Midva sva bila na Mikonosu lani konec junija. Letela sva z Adrio in najela app, tako nad enim zalivčkom , blizu plaže...Šla sva za 10 dni. Vse skup je blo 250eur na enega. Tam sva si najela skuter že isti dan. Trgovine super založene ..ni da ni...potem vsak dan na drugi plaži..ima svega i svašta.

Mesto Mikonos je pa carsko. Polno zabave...polno vseh mogočih ljudi...bele ozke ulice :2src: :2src: :2src: ma skratka noro. Bi še šla.

Potem sta tam dve zelo obiskani plaži..kjer se dogaja od jutra do večera....

Mislim, da leti Intelekta tja.... x^x

Aha. Thx. Pa se da najd brez da se voziš 30 km tud mal manj obljudene plaže? :inocent: Nad zalivčkom, blizu plaže....se fajn sliš. :palec: Pismo, sam k bom moral it v ful sezoni rabim klimo......kak so s klimami grki? :inocent: Dans vzel prospekte Globtoura.....

K. Čapek

Ni treba klime....vsaj jaz nisem imela takega občutka, zato ker stalno piha...vsaj tukaj kjer smo bili mi trije. Do plažice, kjer ni bilo skor nobenega, sva se peljala 10 min ...ej prav nor filing na vespi...v kratkih hlačah in s čelado...v glavnem je bilo superca...

Dejstvo je, da smo uživali tudi na zelo obljudenih plažah...ker te sploh nihče ne opazi... :palec:

noro ti rečem..............

Vzemi Intelekto...ima najboljše ponudbe.... x^x verjemi..........

Aja cel Mikonos nima od ene do druge strani 30kom x:px x:Dx x:Dx x:Dx

Dober se sliš x:px Pa cena vesp? Pa trajektov recimo do Parosa, Naxosa? :inocent: Hrane? Cene nasploh? Nabavim Intelektine prospekte :palec: Letela sta pa iz? Do?

K. Čapek

Letela sva iz Lj...na Mikonos....cene na Mikonosu hrane v trgovini približno isto kot na Hrvaškem.

Cena piva ( postreženo na plaži na ležalnik) je 1,5 - 2 eur....potem tisti grški sendvič x:Dx x:Dx tzaziki al kuga že cca 2 eur, solata 3 eur....niti ni tako preterano, ress je, da midva ne gledava na denar :sori: :eek:

v restavracijah je zelo drago..in meni sploh ne dobro...npr. pivo v mestu je kar od 3 -5 eur...mesto je res drago...ampak , saj veš, kakor kdo...

cene trajektov do Parosa so mislim da okoli 12 eur....v glavnem, meni je bilo noro........ xsrcx

Pri rentanju v Grčiji je ena stvar ful pomembna, ki jo ful malo folka ve (jaz enkrat nisem imela kaj za delat in sem šla brat tisto pogodbo, ki smo jo podpisali).

Tisti, ki podpiše pogodbo, mora vozilo tudi cel čas vozit. Če se zgodi nesreča (in Grki so na cestah blazno divji, ceste pa povsem zanič) in je avto/moped vozil kdo drug, zavarovalnica ne krije škode in jo moraš kriti sam.

Mi smo bili štirje in smo rentali zverino na sliki za 20 E na dan (5 na vsakega, kar je bilo dokaj cheap). Ime smo pa avtu dali Jimmy. x:Dx

V bistvu smo imeli ful srečo, ker smo hoteli en cheap avto vzet, pa je ravno v tistem, ko smo podpisovali pogodbo, nekdo poklical in ga hotel najeti ze več časa kot mi. In je rekla, da če se strinjamo, nam da Jimmyja po isti ceni (sicer bi naj bil kar dražji), če ji pustimo tisti drugi avto (za katerega smo že podpisali pogodbo). Itak, da nas ni bilo treba 2x prosit. x:Dx

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Ok. Thx za info x:)x :palec: Rajcig se sliš. Tud tko za v dvoje......se lahko imata res fajn (pa nben od naju še ni bil v GR), se naužijeta vsega fajnega..... taka "uživaška" varianta, k se je težk branim.... x:px x:)x :palec: No, bomo vidl.....Po tukajšnjem odzivu močno vodi Grčija prot Španiji....... :inocent:

K. Čapek

• 5 weeks later...

TURČIJA

Kdo je bil? Izkušnje prosim! Čimveč.

Jaz sem že malce pozabila.

Torej, kje ste bili v Turčiji, kaj najbolj priporočate, tudi Hotele.

Sva malce gledala vse te kataloge (od Kompasa, do Globturja, do Atlasa, Ilirike, Last minute...vse verjante). Skoraj povsod so isti hoteli, tako da ne vem točno. Hotel more biti blizu morja (nekateri so precej odmaknjeni, to ne pride v poštev). Po moji ekonomski računici in želje po hrani (prevelika gurmanka), sem se tudi odločila, da greva AI, ker se bolj splača.

No dajmo prosim x;)x

Premišljujeva KAo še o Španiji, samo mene tja ne vleče.

Grčija je že videna (Ios, Rodos, Kreta in Santorini). Nimam želje tja

Aja pa še neki. Nikoli nisem šla nič last minute. Zdaj sva nekaj gledala na www.lastminute.si in vidim, da so cene za za julija že zdaj precej nižje kot pri drugih. A se te cene potem še kaj zmanjšujejo? Al kako? Aja, pa če ma kdo izkušnje tudi s tem.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Svetujem, da malo pobrskaš po netu. Je kar veliko ugodnih variant.

Jaz sem šla samostojno potovati po poti: Istanbul (sem si ogledala Haga Sophio, Modro mošejo, bazarje, izlet po Bosporju. Istanbul mi je bil zelo všeč), Gallipoli, Troja, Pergamon, Ephesus, Pamukkale (uživala), laguna Oludeniz, treking po soteski Saklikent, Myra, St. Nicolas, Olympos (žur do jutranjih ur), kapadokija (čudovito). Turčija je OK, vendar se mi zdi hrana po hotelih dokaj enolična, med domačini pa se tudi kaj zanimivega najde.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Sej sem pobrskala po netu, mene zanimajo pač izkušnje glede Turčije in lasminutea tukaj gor. Od ljudi, pa glede agencij. Zato pa so forumi. x;)x

Aja, edino en kraj v Turčiji ne pride v poštev, ker je moj že bil tam. Sem mu smsjala kje je bil, ker sem pozabla x:Ix

Jaz sem si zaželela, da bi bila v dobrem hotelu, kjer bi imela vse zrihtan, obenem bi pa seveda hodila na izletke in sama spoznavala Turčijo. Bo pa ta dopust bolj dopust, kot kakšna pustolovščina.

TURČIJA

Kdo je bil? Izkušnje prosim! Čimveč.

Jaz sem že malce pozabila.

Torej, kje ste bili v Turčiji, kaj najbolj priporočate, tudi Hotele.

Sva malce gledala vse te kataloge (od Kompasa, do Globturja, do Atlasa, Ilirike, Last minute...vse verjante). Skoraj povsod so isti hoteli, tako da ne vem točno. Hotel more biti blizu morja (nekateri so precej odmaknjeni, to ne pride v poštev). Po moji ekonomski računici in želje po hrani (prevelika gurmanka), sem se tudi odločila, da greva AI, ker se bolj splača.

No dajmo prosim x;)x

Premišljujeva KAo še o Španiji, samo mene tja ne vleče.

Grčija je že videna (Ios, Rodos, Kreta in Santorini). Nimam želje tja

Aja pa še neki. Nikoli nisem šla nič last minute. Zdaj sva nekaj gledala na www.lastminute.si in vidim, da so cene za za julija že zdaj precej nižje kot pri drugih. A se te cene potem še kaj zmanjšujejo? Al kako? Aja, pa če ma kdo izkušnje tudi s tem.

lm varianta je ful fajn, če si lahko privoščiš, mislm, če maš cajt. Svak in svakinja sta šla predlani na Santorini za 17000sit/o, v kar je bil vključen letalski prevoz brez taks in 7pp-jev v ***. Zjutraj sta na Brniku vprašala, če imajo kej in so rekl da ja, polet pa čez tri ure cca. In sta šla.

tko

xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Ja, julija imam skos čas (vsaj kar se službe in dela tiče). Pač od 10. dalje. In že zdaj so ponudbe. Dokler sem še študentka in ne delam skos redno, bom to izkoristila x:Ix

Santorini je fajn ja, tak lep bel x;)x

santorini xsrcbumx in itaq grčija xsrcx

a je bil kdo na nordcapu?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ja, julija imam skos čas (vsaj kar se službe in dela tiče). Pač od 10. dalje. In že zdaj so ponudbe. Dokler sem še študentka in ne delam skos redno, bom to izkoristila x:Ix

Santorini je fajn ja, tak lep bel x;)x

No evo, če maš cajt, pa kufre spakirane, pa ne glih definiran datum, pol vsako jutro oziroma glede na aranžmaje, poklič po agencijah, pa boš vidla. Če kdo odpove al pa jim ni ratal zafilat mest, dobiš popolnoma enako ponudbo za bistveno manj denarja.

Bel? A to bajte navrh mrbit? x:Dx

xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

No evo, če maš cajt, pa kufre spakirane, pa ne glih definiran datum, pol vsako jutro oziroma glede na aranžmaje, poklič po agencijah, pa boš vidla. Če kdo odpove al pa jim ni ratal zafilat mest, dobiš popolnoma enako ponudbo za bistveno manj denarja.

Bel? A to bajte navrh mrbit? x:Dx

xsrcx

Ti bom povedala, kako sem si jaz zapomnila Santorini. Bila sem pa po moje pred 4 leti. Ali pa pred 5imi. Ravno, ko so spremenili valuto. Oziroma kakšno leto kasneje. Nima veze.

Spomnim se belih hišk s plavimi strehami in čudovitmi razgledi. Pa dejstva, da čim lepši je bil razgled, dražja je bila restavracija x;)x Spomnim se tudi izvrstnih palačink, ki sem jih takrat jedla in nam je vodič rekel, da nihče ne sme spustiti te priložnosti, ker imajo najboljše na svetu. Kakšnega velikega vtisa name niso naredile plaže (ali se pa ne spomnim). Bela, rdeča in črna ali kako je že bilo? Vem, da smo na eno mogli prav plezat. Skratka, tako sej jaz spominjam Santorinija. Če pogledam Kreto in Ios naprimer, je milijonkrat lepši.

Drugače pa tale lastminute...sej je dobro pa vse, da gledaš zadnji hip. Ampak me skrbi, da ne bom imela na koncu tega dopusta, da ravno jaz ne bom nič pametnega najdla x:Ix Sem dost ziherška.

Kam pa greste za prvomajske? Morje?

Jaz grem najprej v London, potem pa še za par dni v Avstrijo (Salzburg, Dunaj). Oboje gremo samostojno. V Londonu smo najdl en Hostel, v avstriji pa bomo poskusili najdit kak apartma za štiri osebe. Potem pa se gremo mal kulturno izobraževati, pa špilat turiste.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...