Skoči na vsebino

Dopust-morje

alf

Recommended Posts

Drugače pa tale lastminute...sej je dobro pa vse, da gledaš zadnji hip. Ampak me skrbi, da ne bom imela na koncu tega dopusta, da ravno jaz ne bom nič pametnega najdla x:Ix Sem dost ziherška.

Ja gotov. To je za take, neplanske, spontane tripe, če glih je. Za planirane zadeve je pa treba mal porezervirat, kar se pa seveda plača a ne.

En večer smo skupaj s svakinjo in njenim možem klepetal ob kavi in je žena rekla, da kdaj jo bom peljal na Kanarske in je svakinja dodala, da bi jo pa res lahko in sem reku, da pa to ni noben problem in da gremo takoj jutri. Hec. Ampak jst sem res povprašal in dobil lm za pojutrišnjem in jih postavil pred dejstvo. Pa smo šli. Za pol denarja. Je blo noro dobr.

xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 148
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 1 month later...

Evo, spet je prišel tisti čaaaaas xsingx

Mi gremo letos na Korziko - juhej (I might add) A je kdo že bil? Bile sta sicer dve moji kolegici in prinesli nazaj krasne fotke, tko da velik pričakujem. Kap me je edino :eek: , ko sem vidla kok pride trajekt do tja :vragec: Nenormalno xrolleyesx

Prvič grem torej že julija na dopust - sem bila že od majhnega navajena na avgust - čeprav se bo en teden še zavlekel v osmi mesec xcivx ----> grem še za en teden na Unije (JoJ, če bo tole meni zneslo ''Ljubi vas Deda'') :onfire:

Support bacteria, they're the only culture some people have!

najlepše plaže na mediteranu, meni je to itak najlepši kraj ki sem ga imel možnost obiskat

x:px

Kwa zdej? Korzika al Unije? :inocent: x:Dx al oboje?

Support bacteria, they're the only culture some people have!

• 3 weeks later...
Sem že bila v maju- Tunizija. Super za parčke, družine in samske ženske. Ni veliko žuranja dol, so pa izredno lepe plaže. Mi smo še rental avto in smo samostojno obiskali kraje okoli Hammameta (Tunis, El Jem, Kartagino....). Zanimiva dogodivščina, predvsem vožnja z avtom po Tunisu, ki je miljonsko mesto xDDx :sori: . Načrti za poletje pa še niso dokončni.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

in imate že svoj cilj potovanja? se veselite dnevov nekje daleč od doma?

Joj nič še..Mi pred par meseci en mlad gospod dal zloženko svoje kočure na Viru, pa sem jo nekam "pospravila". Itak mi tja najbolj ni -je omenil, da je tole zelo fajn za mlade družine. Polno igral in tak..mene kar smeh popadel - kdo hudiča bi se pri nas gugal..očitno je da nisemo mlada družina.

Gospodič danes podrezali naj poiščem nekaj..opet jaz, da bo potem lahko znalsko rekel...da bi on že boljše zrihtal..klinc..

Punci bi šli na Debel rtič. Da tam vse poznajo. Pa da midva lahko v miru kuhama - je zadnjič ta velika povedala, da sta vedno vedeli kaj pomeni iti kuhat..ker xkrat s plaže prišli, južina pa na pol gotova..mi bilo kar nerodno pje..

Bi nekam torej tudi mi šli. Samo kaaaaamm?

Apartma pride v poštev, hotel ne, nič popusta na velike otroke nimajo :eek:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

in kam imaš željo Nelika?

Hmm, želja je veliko, samo ne vem ali bodo realizirane letos. Šla bi v Vietnam, ali na Kubo.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Menda za 1 teden jadrat po Jadranu...

potem pa še malo delat in učit se..

potem pa 10, 14 dni Romunije z motorji :2src: tole planirava z enim frendom že 3 leta pa se nikol ni izšlo.. Letos sva pa rekla, da greva, pa četudi sama. si bo treba mal denar sposodit, sam.. ma ne, ne odpovem se.. ker če ne grem zdaj, v tej zasedbi, vprašanje kdaj bo spet možnost..

a je kdo že bil? Kaj je treba nujno videti?

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ljudje, saj je šele prvi junij. Pustimo se presenetit, še vsaj 4 možno-morski meseci so pred nami. Meni tudi letos po dolgem času zgleda, da ne bo nič z morjem, pa ne obupam. Vedno se kaj zgodi, če se pustiš presenetit. xDDx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

sem prisla z maroka, 12.5.res toplo priporocam,sva sla dva , prevozila 3000km, s tem da sva dol rentala avto (dol je nek tip iz sarajeva, ki ima podjetje medloc), in sva obkrozila maroko.vse ma,morje, gore, miljonska mesta, ljudi.

stroki z vsem skupaj:

2000 eurov za oba

ce vas zanimajo podrobnosti pa kar napiste...

mia

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

mene pa Grčija privlač... letos bo sigurno še Pag, septembra bi za kakšen vikend si privoščila dneve Gorenjske, pa še kakšen vikend potepa z motorjem bo padel... ampak Grčija pa ostaja želja...

mene pa Grčija privlač... letos bo sigurno še Pag, septembra bi za kakšen vikend si privoščila dneve Gorenjske, pa še kakšen vikend potepa z motorjem bo padel... ampak Grčija pa ostaja želja...

ceneje čez prideš, kot na Hrvaškem, baje.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

ceneje čez prideš, kot na Hrvaškem, baje.

ma ne sej ni to, na Pagu imamo družinske prijatelje pa je že to dovolj velik razlog plus tega, sem pa tam jst tista prava jst ;)

sam bi pa videla še kaj drugega ane ;)

Jz pa že čez tri tedne pičim na Grško obala...s kolegico ...in to za 14 dni... :2src:

Sem čist entuziastična zadnje dni... :inocent:

Točno kam še ne veva..greva jutri mal po agencijah in si bova rezervirale nekaj primernega ..Last minute ponudba... x:o)x

Preferirava Grčijo...sam ,če ne bo nič pametnega(cenovno)pa bo tud Italy ok...al pa Turčija... :2src:

Lani smo šli v Grčijo na Lesbos..šele septembra..in je blo :2src: ..Res nepozaben dopust... :palec:

Letos bo pa še boljš...mam tak feeling. :inocent:

Siga,siga... x;)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

• 2 weeks later...

Nič ne bo z Grčijo... :inocent:

Sprememba plana ...šele 15.7...grem z dvema kolegicama v Črno goro za 14 dni... x:o)x

Sj že komi čakam...mal spremebe okolja spet..pa mal plavanja in relaxiranja...... x!x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

jaz pa na Cres :2src:, obožujem vonj po borovcih....

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

js mam pa šele septembra dopust..prvo 2 tedna pašmana....pol pa še neki tuhtam o parih dnevih na pagu....mal bom ščla sestro obiskat x^x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

• 2 weeks later...
  • 1 year later...

Tko, pa je tle.

14 dni Peroja, travarce za zobe umit in razkužit drobovje, brancinov, orad in sardelc na žaru, škampov na buzari, prijetno osvežilne malvazije, piva za zapolnit cajt med obroki, razvajanja s ptičjimi budnicami, šumenjem valov, s čofotanjem v morju... i tako /sex&drugs&rock'n'roll je pod i tako/.

Naaajs.

x:px x^x

xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...