Skoči na vsebino

Dopust-morje

alf

Recommended Posts

Menda za 1 teden jadrat po Jadranu...

potem pa še malo delat in učit se..

potem pa 10, 14 dni Romunije z motorji :2src: tole planirava z enim frendom že 3 leta pa se nikol ni izšlo.. Letos sva pa rekla, da greva, pa četudi sama. si bo treba mal denar sposodit, sam.. ma ne, ne odpovem se.. ker če ne grem zdaj, v tej zasedbi, vprašanje kdaj bo spet možnost..

a je kdo že bil? Kaj je treba nujno videti?

Obvezno čez sever preko Karpatov,..občutek, kot da si v 17. ali 18. stoletju. zeeelo lepo!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 148
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Nekaj dni je že za menoj, še nekam bo pa potrebno skočit.

Sem bolj za umirjeno varianto, tako da ni preveč ljudi,

Najraje nekam na divjo plažo.

V Sloveniji to bolj težko najdeš, ker so povsod kakšen hotel nastavli, na Hrvaškem je že bolje.

Še taboljše je Grčija ali turčija, vsaj cenovno se izide.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

• 3 weeks later...

V drugi polovici avgusta se bom odpravil na dopust. Tako kot večjemu delu raje, tudi meni najbolj diši morje.

Ker nimam nič konkretnega v mislih, domišljije pa premorem bolj malo, vas prosim, če mi lahko pomagate s predlogi. Pa ni potrebno, da so omejeni samo na morje.

File danke...

NVK

Let it be a bee.

Baška (otok Krk) [Otok Krk] oz. Nova Baška, verjetn je mal draži k drgje sam je dost kul in lepo.

Baška, ki jo nekateri zaradi arhitekture smatrajo kot eno najlepših mest na obali, je drugo mesto po velikosti na kvarnerskem otoku Krku, ki je s Krškim mostom povezan s kopnim pri Kraljevici. Mesto se nahaja na jugovzhodni obali otoka, 19 km od mesta Krk, v prostranem Baškem zalivu. Danas je ob starem delu mesta zraslo novo turistično naselje, ki ima odlično povezavo z mestom Krk, otokom Rab in mestom Senj na obali. Največji turistični adut Baške, v bližini katere je bila najdena Bašćanska ploča, je njena 2 km dolga peščena plaža ter številni športno- rekreativni objekti (tenis, minigolf, nogomet, podvodni ribolov, potapljanje, jadranje). Posebnost Baške je tudi 4 km dolga sprehajalna pot ob morju, vzdolž katere se nizajo gostinski objekti, primerna pa je tudi za vožnjo s kolesom, tek in rolanje. V okolici Baške se nahaja kar 14 označenih turističnih stez, poleg športnih objektov pa je Baška znana tudi po ohranjanju bogatega kulturno - zabavnega življenja, tradicionalne otoške zabave ter poletnih proreditev. Prav zaradi teh razlogov priporočamo počitnice v Baški družinam, ljubiteljem športa in mladim, željnim zabave. Skratka vsem, ki si želijo letovati v večjih turističnih mestih z raznovrstno in kvalitetno dodatno ponudbo.

Prvi del plaže ...

http://www.hrvaska.net/hoteli/krk/baska_skupna3.jpg

pa dol naprej, kjer maš potem tako peščeno plažo, precej dolgo, z lokali, restavracijami itd. Sicer pa je Baška iz dveh delov obdana z hribi oz. špičaki. IMO dober kraj za prežvet počitnice.

link od njihovih hotelov, pa tud par slikc je, drgač majo pa tud camp

http://www.grem.si/images/baska-voda1.jpg

Brez podpisa

v Baški je nudo camp, bye the way xDDx

provzaprov sta dva campa; večji je oblečen, manjši (bl prot trajektu) pa slečen. Slečen je lepši (manjši, ima lepo senco, zelo čiste WC&Co., ponudba na nivoju, tišji) Oblečen je hrupen, nabasan, vreščeč, večji in s kroničnim primankljajem sence (pod katero bi kampiral). Plaža je žar (beri: čevap do čevapa), folk ti hodi po brisačah.

Če preferiraš nudl, je meni najbolj všeč Konobe camp (mal izven mesta Krk, smer Stara Baška), od oblečenih pa Ježevac camp (mesto Krk).

Fuj Njivice, fuj Malinska.

Sicer pa...jst ne kampiram, plaže pa izbiram surfaške xDDx z obveznimi figami na dohvat ruke x:px

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

provzaprov sta dva campa; večji je oblečen, manjši (bl prot trajektu) pa slečen. Slečen je lepši (manjši, ima lepo senco, zelo čiste WC&Co., ponudba na nivoju, tišji) Oblečen je hrupen, nabasan, vreščeč, večji in s kroničnim primankljajem sence (pod katero bi kampiral). Plaža je žar (beri: čevap do čevapa), folk ti hodi po brisačah.

Če preferiraš nudl, je meni najbolj všeč Konobe camp (mal izven mesta Krk, smer Stara Baška), od oblečenih pa Ježevac camp (mesto Krk).

Fuj Njivice, fuj Malinska.

Sicer pa...jst ne kampiram, plaže pa izbiram surfaške xDDx z obveznimi figami na dohvat ruke x:px

hmm ježevac je lep camp, lepo urejen sam za kopat pa ni ne vem kaj. baška zna bit nabasana. bil sem dol čez vikedn in sem se bolj na rob plaže umaknu, skrajno desno prod steni in je blo majka. tud voda, super, čista. poden se počasi spušča tak, da se tud za potapljat kaj najde.

kakšne so pa kej plaže pa voda v konobe campu ?

Brez podpisa

kam se bi mi pol splačal it za vikend kampirat na Krku? Dejansko mi je pa najbolj všeč mesto Krk pa Baška no pa Vrbnik mi je tud zanimiv.

Pa še ena fotka iz letošnjega dopusta

Santorini

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Ojla, kar se Krka tice, x:)x

zadovoljna s kampom Zablaće :palec: , ampak v juniju ali septembru, ko ni se prevec ljudi x^x

http://www.campzablace.info/hrv/default.as...ce&eID=kamp

... zato je mogoce zdaj primernejsi Bunculuka, malo bolj divji, ampak si pa zato bolj v intimi.

Lep vikend,

x:)x x8Dx

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

Nikamor letos poleti.Bazen je aktualen čez vikende.Grem novembra v Vietnam za 1 mesec.

a ni Bunculuka (al neki tazga) en kamp?

Ja ta kamp je the best.Sploh če greš še malo naprej od njihove plaže,čez tiste hribčke ob obali....

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Nikamor letos poleti.Bazen je aktualen čez vikende.Grem novembra v Vietnam za 1 mesec.

Ja ta kamp je the best.Sploh če greš še malo naprej od njihove plaže,čez tiste hribčke ob obali....

:palec: hribbiiii! xsrcx

sem se spomnila tudi jaz ne te hribcke zdaj... xDDx -- tam lahko celo na divje kampiras, ampak ne priporocam, so visoke kazni...

se dobro spomnim, ko so eni postavili sotor na taki kraljevi tocki, tik pod ogromnim borovcem, mnjami...

meni je recimo tudi Prvic hudo zanimiv, sicer se nisem bila, ampak je tak za "gojzarje" in cist gol. Pa cebele majo tam panje, se mi zdi.

Aja, pa se fajn enodnevni izlet je: Baska-Rab-Goli otok.

Na Golem otoku je Kino, madonca....

nic jasno. nisem sla pa gledat x:o)x

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

hmm ježevac je lep camp, lepo urejen sam za kopat pa ni ne vem kaj. baška zna bit nabasana. bil sem dol čez vikedn in sem se bolj na rob plaže umaknu, skrajno desno prod steni in je blo majka. tud voda, super, čista. poden se počasi spušča tak, da se tud za potapljat kaj najde.

kakšne so pa kej plaže pa voda v konobe campu ?

http://www.hoteli-punat.hr/index.php?page=...039e66d648b0134

http://www.croatia-beaches.com/naturist_nu...punat_beach.htm

plaža je men ql (je pa bolj mala), nkol prewč gužve, vsak se briga zase (čeprav je dost pirsov in tega - si vsaj na tekočem z modo, hehe), dostop se hitro spusti v globino (k pa spet ni tok globoka); je en tak prajvt zaliv skor. Miren, čist, majo tenis pingpong plac, mini golf, gugalnice, dobro gostilno. Prevladujejo severnjaki (aka Nemci, skandinavci), družba je mešana (družine, starejši, pari), psi so dovoljeni. Velik borove sence, plaža mali kamenčki.

Slabost - nimaš kam zvečer it peš oz. brez avta. Najbližji je Punat, do katerega sicer lahko prideš peš ob obali, sam je pot taka, da podnevi se že ogneš skal, korenin in tega, ponoč pa rajš ne (če ni glih jasna noč z mesečino).

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Mogoce kdo ve, kako je na Dugem otoku?

Mogoce kdo ve, kako je na Dugem otoku?

pustinja...ni turizma, ni ničesar...pojdi na Vis :)

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

• 7 years later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...