Skoči na vsebino
Pozdravljen/a na novem LN Forumu! ×

Slikanje aure


Lunin net

Recommended Posts

Svetujem vam, da si ogledate in spremljate strani [url="http://novice.lunin.net/"][b]Lunine novice in dogodki[/b][/url].

Tam je poleg povezave na [url="http://www.vd-zdravilnigaj.si/"][b]Naravni zdravilni gaj v Tunjicah [/b][/url] (kjer si je mozno slikati auro), veckrat tudi objava o kaksnem podobnem dogodku in vcasih je organizirano tudi slikanje aure.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

  • 2 years later...
Podajam sem se Stanetovo priporocilo (kar je objavil oz. o cemer je govora v temi Cakre na 5. strani):

[quote name=' Sstane' date=' 27. Jun 2004 ob 10:57']
Zadnjič na pikniku sem videl v živo, kako to gre in ti povem, da je zadeva zelo interesantna, ker lahko na zelo preprost način spremljaš vse spremembe. Na posnetku se pa vidi tudi, v čem je problem. Seveda, če ga znaš brati in Kapičin oče ga zna.

Če te zanima, ali pa koga drugega, gospodu je ime Franc Štorgel, pa ga pokliči na mobi 041558538.
[/quote]

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

  • 2 weeks later...
jaz si sicer še nisem slikala avro, sem si pa merila bioenergijo z neko napravico... je bila res ogromna :palec: energija mislim, ne naprava. imela sem največjo stopnjo od vseh ki smo si jo takrat merili.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

O tem smo tudi ze govorili nkeje, mislim da je Mushi zacela debato, vendar pojma nimam, kje...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

[quote name='Lunin net' date='25. Feb 2002 ob 01:01']Svetujem vam, da si ogledate in spremljate strani [url="http://novice.lunin.net/"][b]Lunine novice in dogodki[/b][/url].

Tam je poleg povezave na [url="http://www.vd-zdravilnigaj.si/"][b]Naravni zdravilni gaj v Tunjicah [/b][/url] (kjer si je mozno slikati auro), veckrat tudi objava o kaksnem podobnem dogodku in vcasih je organizirano tudi slikanje aure.[/quote]
hehehehehe.........
Smo bili tam pred kakimi štirimi leti... pa mal kruzal po tistem plac, sem šla z starši.. ko si je mama full želela it.. in potem na koncu jo je full zanimalo slikanje aure.. pa je bilo še 5 minut do zaključka del. časa kao.. in je prišel po punco ki je tam delala na računalnik (ne vem več, al je bla hčerka od lastnika al kr ena) tip na eni štirki, taki čist razpadli, pa je ona mal prej hotla it, se moj foter vpič zraven, da je še delovni čas, da še komot eno auro slika, mama se je branila, pa je reku on zvitež od lastnika, naj kr lepo nazaj računalnik pržge, kar je naredila s strahotno slabo voljo in naporom ( če jo je pa ljubezen zuni čakala), pol pa ni blo dveh barv, pa vse je že blo bolj švoh, tud ostale barve, ker jo je že na printerju zmanjkovalo.. pa pol tist spiše in je bla prav privoščljiva, ja gospa, pluče pa srce mate zanč, pa trebušna votlina (jetra, ledvice, maternica, jajčniki), pa glava vidte tule to liso, pa roke, noge.... Skratka vse je naštela!!!!!!! Jst bi jo tak zaladala.. sej je res tud tko blo označeno, ampak tak z užitkom je to vse naštevala..... moja mama pa tak trap ko takim stvarem full da pomena, seveda da nč ni blo res... mislim probleme ma vsak človek s čim, ampak vse...

Tko da če kdo gre, naj prosim ne nasede preveč, v svoje dobro, vzemte to kot dnevni horoskop, ko tud drži glih za tolk predstavnikov tistga dotičnega znaka, kot tud za vse ostale.. x:Dx :vragec:

Ah ja... tisto merjenje energije, sej ne vem kak sem že dala naslov... ampak, brezveze vam rečem, jst mam energije full pa glih da je tiste "cangre" tolk prestavl, kot da se še nisem čist ohladila...
Menda je fora v prevodnosti, bolj potne roke maš, več energije ti pokaže. x:px
Pismo, mi grejo neki taki šarlatani na živce...... sploh ko vplivajo na ljudi, da bi kej kupli pol, ker itak drugač bojo čez 1 leto mrtvi..
Mushi
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih  • Včlani se

    Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

  • Zadnji obiskovalci

    • Noben član si ne ogleduje te strani.
×
×
  • Objavi novo...