Ale' 2. junij 2011 Prijavi Deli 2. junij 2011 Jst sm se pa že takrat izogibala E-jem in barvilom Ma kdo je takrat sploh vedu za E-je! **Pa Politikin zabavnik! Pa lesene gokarde z ležaji smo si delali, da je vse rohnelo po celem mestu... pa iz deske, ščipalke in elastik smo si napravili puško pa se s tem streljali...Pa igrali smo se zdravnike in paciente, so bli eni gosti grmi pred blokom, pa smo si tam napravili kao bolnico, jst sm privlekla iz zdravstvenega vse mogoče epruvetke, pa brizge, pa une cevke za infuzijo, gaze, povoje, stetoskop,... Pa robnike z žogo (si moral zadet robnik na drugi strani ceste, in se je štela točka, če se je pa žoga odbila od robnika v "tvoj" robnik, dve točki, če se je pa še nazaj v nasprotnega, tri točke, za štiri točke si moral bit pa že pravi majstr. Pole smo imeli eno tako igro z žogo ob zid, za 1 si moral enkrat odbit žogo z rokami, za dva dvakrat, pol so ble pa še kombinacije al si odbival z zgornjimi udarci al pa s spodnjimi (kot pri odbojki). Ena je bla pa z nogo ob zid (bolj nogomet varijanta).Pa če je žoga padla na streho, sm splezala kr po žlebu da sem prišla do nje. Enkrat sm plezala po zasilnem izhodu po lojtrah do desetega, in nazaj dol. Ful enih iger z žogo smo imeli. Enkrat smo si pa napravili pravo športno tekmovanje pred blokom, nagrade pa so ble Sneguljčica in sedem palčkov. Vsak najboljši v eni od disciplin je dobil eno figurco. Spomnim se, da sem se ful igrala na morju z rakovicami, morskimi ježki, kozicami, raznimi rakci v školjkah in polžki, celo tekmovanje polžkov s hišicami sm imela. Zdej pa prej najdeš smeti kot pa rakovice... Ma ja, res... stari dobri cajti... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 2. junij 2011 Prijavi Deli 2. junij 2011 mi smo pa jedli jagodno zobno pasto tko za hec. Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 5. junij 2011 Prijavi Deli 5. junij 2011 mi smo pa jedli dišeče radirke Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. junij 2011 Prijavi Deli 5. junij 2011 Ma kdo je takrat sploh vedu za E-je! ...hehe, jaz sem že takrat sem si malinov sirup tolko razredčila, da je bila voda samo malo roza obarvana. Kao cukr, barvila in tko, jst pa "hujšam" C guma (žvečilka ala Bazooka, sma da je bila rumena in okus po limoni) je bila zakon Softije sem narezala na 5 delčkov in vsak dan požvečila en delček pa čigumije smo si sposojal. Mal je en žveču, pol je pa drugmu dal (požvečeno ) mi smo pa jedli dišeče radirkeđizs a čigumije vam ni noben dal? mi smo pa papirnate robčke (neuporabljene!) jedl. Pa majhne kamenčke tut. Pa starša sta hodila iz službe veliko prej, kot hodim danes jaz. Ob 15.30 je bilo že kosilo na mizi, danes sem še v službi veliko zatem Jaz pa sem vodila svojo "tolpo" bab, k smo de(d)ce mlatile. Ono, na polno, prav bali so se nas. So klical starše v šolo, kao kok divja dekleta da smo pa da sem živela v getu, sem izvedela par let pozneje (Trkaj) men se nikol ni zdel, da živim v getu; sem zmer brezskrbno okol hodila Pa Madonno in Michael Jacksona smo poslušal. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. junij 2011 Prijavi Deli 6. junij 2011 mi smo pa luštnim in prjaznim puncam nagajal ostale so loh brez skrbi okol hodile. edin za naloge preplonkat so ble dobre Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 6. junij 2011 Prijavi Deli 6. junij 2011 hehe, jaz sem že takrat sem si malinov sirup tolko razredčila, da je bila voda samo malo roza obarvana. Kao cukr, barvila in tko, jst pa "hujšam" C guma (žvečilka ala Bazooka, sma da je bila rumena in okus po limoni) je bila zakon Softije sem narezala na 5 delčkov in vsak dan požvečila en delček pa čigumije smo si sposojal. Mal je en žveču, pol je pa drugmu dal (požvečeno ) đizs a čigumije vam ni noben dal? mi smo pa papirnate robčke (neuporabljene!) jedl. Pa majhne kamenčke tut. Pa starša sta hodila iz službe veliko prej, kot hodim danes jaz. Ob 15.30 je bilo že kosilo na mizi, danes sem še v službi veliko zatem Jaz pa sem vodila svojo "tolpo" bab, k smo de(d)ce mlatile. Ono, na polno, prav bali so se nas. So klical starše v šolo, kao kok divja dekleta da smo pa da sem živela v getu, sem izvedela par let pozneje (Trkaj) men se nikol ni zdel, da živim v getu; sem zmer brezskrbno okol hodila Pa Madonno in Michael Jacksona smo poslušal. Valda da smo mel čigume, ampak ta dišeče radirke so tok dobr dišale da smo jih kr grizl.....Da ste fante garbal...že niste bli u naših blokih... pa tud blizu ne... mi sm take hitr prešlatal..hehehe Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. junij 2011 Prijavi Deli 6. junij 2011 mi smo pa luštnim in prjaznim puncam nagajal ostale so loh brez skrbi okol hodile. edin za naloge preplonkat so ble dobre Valda da smo mel čigume, ampak ta dišeče radirke so tok dobr dišale da smo jih kr grizl.....Da ste fante garbal...že niste bli u naših blokih... pa tud blizu ne... mi sm take hitr prešlatal..hehehese vidi, da sta iz "kulturnih" okolij.Pri nas bi vaju fejst prebutal(e) plonkanje domačih nalog in šlatanje bi še danes oba z visokim glasom okol hodila hmmm, kaj smo še poslušal Kylie Minogue no, ta je še danes "živa" in glasna provzaprov se ne spomnim dobro kaj vse da smo takrat poslušal, vem samo to, da punk je bil en velik no no, goveja tudi, še posebej alergični pa smo bili na tki cigu-migu (južnjaško muziko ala Lepa Brena ipd. juž.hopsl) Strašno popularni so bili tudi Agropop Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 6. junij 2011 Prijavi Deli 6. junij 2011 mi smo pa jedli bunkice iz denarničk. Plastične, majhne. Pojma nimam, zakaj. no jaz sem samo eno , da probam, kako je to. ko sem bila v drugem razredu. kupovali bravo revijo, mnot so ble nalepke, Limahl je mel svojo frizuro, pa Nena je bla. Pa jaz ko sem bla še bolj otročja, sem zbirala slikice Sarah Kay, in vsa vesela pred par leti, ko sem našla eno trgovino, kjer so prodajali spet slikce od nje. http://www.google.si/search?q=sarah+kay&hl=sl&client=firefox-a&hs=5UW&sa=G&rls=org.mozilla:sl:official&channel=s&biw=1024&bih=576&prmd=ivnso&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=55XsTZudFYWr-gbOv-TlDw&ved=0CDgQsAQ Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. junij 2011 Prijavi Deli 6. junij 2011 se vidi, da sta iz "kulturnih" okolij.Pri nas bi vaju fejst prebutal(e) plonkanje domačih nalog in šlatanje bi še danes oba z visokim glasom okol hodila hmmm, kaj smo še poslušal Kylie Minogue no, ta je še danes "živa" in glasna provzaprov se ne spomnim dobro kaj vse da smo takrat poslušal, vem samo to, da punk je bil en velik no no, goveja tudi, še posebej alergični pa smo bili na tki cigu-migu (južnjaško muziko ala Lepa Brena ipd. juž.hopsl) Strašno popularni so bili tudi Agropop hočeš rečt, da je kulturno okolje tam, kjer zakompleksane punce za kazen, ker jih nobeden ne šljiwi, pretepajo tiste, ki bi si želele, da bi jim nagajali... in seweda se zanašajo na kulturo pretepanih, da jih ne bodo nazaj mlatli... jp... kultura agropopa Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 6. junij 2011 Prijavi Deli 6. junij 2011 pa jaz sem tud bla bolj pretepaška. Je bil en fant na dvorišču, ime mu je blo Boban. Je bla ziam in smo se igrali, na dvorišču, pred bloki, in on mene začne zafrkavat, da sem človek-mačka, in sem bla tko besna, da sem se zaletela vanj, ga podrla na tla, ga med mavžanjem ozmerjala, da zakaj so njemu dali ime boben, zakaj mu niso kar kitara. Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. junij 2011 Prijavi Deli 6. junij 2011 mi smo pa jedli bunkice iz denarničk. Plastične, majhne. Pojma nimam, zakaj. no jaz sem samo eno , da probam, kako je to. ko sem bila v drugem razredu. kupovali bravo revijo, mnot so ble nalepke, Limahl je mel svojo frizuro, pa Nena je bla. Pa jaz ko sem bla še bolj otročja, sem zbirala slikice Sarah Kay, in vsa vesela pred par leti, ko sem našla eno trgovino, kjer so prodajali spet slikce od nje. http://www.google.si...Dw&ved=0CDgQsAQ jeeee...oba sta bla u tomis pop šowu...pa alta presione... dario diwači Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 6. junij 2011 Prijavi Deli 6. junij 2011 tadrugmu fantu, ko me je zafrkaval, pa sem. kosem ga ujela, strgala majico- Še zdaj slišim tisti "RRRRSSSSK!" Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. junij 2011 Prijavi Deli 6. junij 2011 hočeš rečt, da je kulturno okolje tam, kjer zakompleksane punce za kazen, ker jih nobeden ne šljiwi, pretepajo tiste, ki bi si želele, da bi jim nagajali... in seweda se zanašajo na kulturo pretepanih, da jih ne bodo nazaj mlatli... jp... kultura agropopa Ne. To je tvoja projekcija. Kar obdrži jo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. junij 2011 Prijavi Deli 6. junij 2011 Ja seveda! In to zato, ker so vas manj prijazne nabunkale preden ste sploh kaj rekli. Kdo potem ostane za nagajat **************************************** točn tko...in manj prijazne zrastejo v neznosne...in kot take so nas naučile gobce držat... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 6. junij 2011 Prijavi Deli 6. junij 2011 Jaz včasih nisem pretepala.... nobenega.... Ok s prakarjem en star zgulen tepih x:Dx In toži se mi po časih, ko so bili dedci vsaj približno dedci... :vragec: (nadaljevanje sledi v temi... če bi kdo komu rad kaj povedal) Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. junij 2011 Prijavi Deli 6. junij 2011 Jaz včasih nisem pretepala.... nobenega.... Ok s prakarjem en star zgulen tepih x:Dx In toži se mi po časih, ko so bili dedci vsaj približno dedci... :vragec: (nadaljevanje sledi v temi... če bi kdo komu rad kaj povedal) misliš na cajte, ko je blo dost, da je en dedec worenk babo garbal, pa so se vse ženske na vasi lepše obnašale (povzeto po ustnem izročilu starih modrih žensk iz aktiva podeželske mladine ) 1 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 6. junij 2011 Prijavi Deli 6. junij 2011 Ne po teh, po onih, ki so bili sposobni iz zmožni prevzeti odgovornost za svoja dejanja!!! Po časih, ko so bili dedci sposobni pomisliti tudi še na koga drugega, ne samo nase, ko so se bili sposobni odpovedati čemu za dobrobit nekoga drugega... Evo, po teh se mi toži. Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. junij 2011 Prijavi Deli 6. junij 2011 Ne po teh, po onih, ki so bili sposobni iz zmožni prevzeti odgovornost za svoja dejanja!!! Po časih, ko so bili dedci sposobni pomisliti tudi še na koga drugega, ne samo nase, ko so se bili sposobni odpovedati čemu za dobrobit nekoga drugega... Evo, po teh se mi toži. misliš, da so ble v tistih cajtih ženske iste kot dones? misliš, da dones ni nobenega desca takega?... dej pejt ti na en špricar...k si se prou po moško razpizdla in prou bedarije kot en dedec klatiš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 6. junij 2011 Prijavi Deli 6. junij 2011 Razpizdla sem se reeeeees... Ne trdim, da ni nikjer več nobenega, ki mu je mar... Ampak taki hudičevi egoisti pa včasih le niso bili.... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. junij 2011 Prijavi Deli 6. junij 2011 kakšne so pa bile ženske včasih, janko? mislim tko, čist zares, ne tko domišljijsko no...tut ženskam učasih ni bil višek poguma prefarbati lase...če smo že desci kr naenkrat taki strahopetci... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. junij 2011 Prijavi Deli 6. junij 2011 ....Pa jaz ko sem bla še bolj otročja, sem zbirala slikice Sarah Kay, in vsa vesela pred par leti, ko sem našla eno trgovino, kjer so prodajali spet slikce od nje. http://www.google.si/search?q=sarah+kay&hl=sl&client=firefox-a&hs=5UW&sa=G&rls=org.mozilla:sl:official&channel=s&biw=1024&bih=576&prmd=ivnso&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=55XsTZudFYWr-gbOv-TlDw&ved=0CDgQsAQhehe, jaz sem imela "njene" zvezke (platnice z njo), pa vrečke za glasbeno šolo (v velikosti malo večjega A4 s trdimi plastičnimi ročaji na pritiskače) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 6. junij 2011 Prijavi Deli 6. junij 2011 Včasih so ženske spletkarile za dosego ciljev, potem je prišla emancipacija ampak spletkarijo še vedno..... sam da danes lohk dešcu za povrh še kako okol vuhov stisnejo pa obdržijo vse zobke....hehehe 2 Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. junij 2011 Prijavi Deli 6. junij 2011 včasih...če si mel mal sreče, si dobu babo, k je kuhala kt mama... dons, pa če maš mal smole... (ni treba welik )pa dobiš tako, k pije kt fotr Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. junij 2011 Prijavi Deli 6. junij 2011 ja no, sej veste; kar oddajaš, to dobiš Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. junij 2011 Prijavi Deli 6. junij 2011 ja no, sej veste; kar oddajaš, to dobiš nau držal...twoj fotr je mel u pol štirih južno...ti je pa nimaš, ker pol šihta kle ircaš, pol morš pa nadure delat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.