Skoči na vsebino

Dobri stari cajti

Marsa

Recommended Posts

Ne po teh, po onih, ki so bili sposobni iz zmožni prevzeti odgovornost za svoja dejanja!!!

poštene barabice :palec:

takšni otroc so mi še danes ful pri srcu.

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.
Deli na socialnih omrežjih

Punce tale Joke ste preveč resno vzele....... ste pozabile da fantje vemo na katere gumbke je treba stisnt da švic jeze teče?....

Vse ste super in 5.....res če jst ne bi mel svoje žene pa mel en uč steklen bi bil napol slep :vragec:

«Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!»

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_rolleyes1.gif če je pa kej največji podn, je pa primerjanje ženske (katerekoli, najbolj pa ''izbranko'') s svojo materjo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

Tolk, da ne bi rekla, da se z mat ožen in naj ti ona cel lajf kuha, ko je ne bo, se pa stegni za njo.

Vaše matere so kuhale kot so znale, vse nadaljne ženske pa kuhajo one znajo.

Škoda, da večina kuha s srcem za ničvredne mamine sinčke-pezdetke http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif

sej jim druzga ne ostane, k z današnjimi babami ni nč xcivx x:px x:Dx

Včasih so ženske spletkarile za dosego ciljev, potem je prišla emancipacija ampak spletkarijo še vedno..... sam da danes lohk dešcu za povrh še kako okol vuhov stisnejo pa obdržijo vse zobke....hehehe

zakwa use se dons minusi talajo xcivx x:Dx

stari če se jih hoč znebit, boš mogu hitr kej čez mene rečt x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

to pa neb rekla, ene današnje punce znajo full dobr kuhat, sicer bi pa lohk tut tipi kuhal za spremembohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif

Moj ugled je že tko al tko nezavidljiv..... :palec: neka druga tema v kateri več ne sodelujem :vragec:

Res je pa da se je trend nekako ustavu.....he

«Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!»

nau držal...

twoj fotr je mel u pol štirih južno...

ti je pa nimaš, ker pol šihta kle ircaš, pol morš pa nadure delat x:px xcivx x:Dx

provzaprov gre spet za tvojo projekcijo - obdrži tudi to x:)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ok.

sam zdej pa počas nehej, ker sem že čist zasičen s tabo xcivx x:Dx

ja, sej je čist simpl - nehaj se obešat na moje komentarje ane x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

A se spomnete Palme pa Turista, pa unih začudenih fac na prvih trolah k smo se dam pelal čist zeleni direkt iz diskača, eni pa na "subotan šiht"....x8Dx

Ne, sm bla vseen premlada za tja x;)x

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Ne, sm bla vseen premlada za tja x;)x

Kdaj si pa ti na "sceno" stopila? A v AmbasadaGavioli al mal prej, tko da ustanovimo časovno premico....x:px

čak mal, jst sm bla TUD v Gavioliju pa tud v Palmi. Kako boš ti lohk zdej premice ustanavljal? Je pa res, da sem bla v Palmi še piščanc, v Gavioliju pa že bolj koka
If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

čak mal, jst sm bla TUD v Gavioliju pa tud v Palmi. Kako boš ti lohk zdej premice ustanavljal? Je pa res, da sem bla v Palmi še piščanc, v Gavioliju pa že bolj koka

Pol sva pa tmtm, če ni bla nikol v Palmi pa je na sceno stopila v Gavioli je stara okrog 25

Kdaj si pa ti na "sceno" stopila? A v AmbasadaGavioli al mal prej, tko da ustanovimo časovno premico....x:px

ne, tut v AmbasadaGavioli me niso nikol vidl x:o)x

Pol sva pa tmtm, če ni bla nikol v Palmi pa je na sceno stopila v Gavioli je stara okrog 25

hehe, bi bilo fino, ja w:Iw

no, ampak sej se mam tut zdej fino x^x

Jaz sem model, ki je obiskoval Kanu, Papillon in bivši Bachus (takrat se je drgač reklo, sem pozabila kaj, vem samo to, da ko so mi za NL tm ukradl gsm, me tam niso več vidli :vragec: ), pa prenovljeni bivši Turist (k se je tut drgač imenoval, pa sem tut pozabla), pa v Top-a sem tut šla še predno so enga do smrti zbrcal pred njim x:Ox

Niso bli pa to nobeni wow diskači, pač lokalne (š)pajz(l)e - vse skp nč :o|o:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ne, tut v AmbasadaGavioli me niso nikol vidl x:o)x

hehe, bi bilo fino, ja w:Iw

no, ampak sej se mam tut zdej fino x^x

Jaz sem model, ki je obiskoval Kanu, Papillon in bivši Bachus (takrat se je drgač reklo, sem pozabila kaj, vem samo to, da ko so mi za NL tm ukradl gsm, me tam niso več vidli :vragec: ), pa prenovljeni bivši Turist (k se je tut drgač imenoval, pa sem tut pozabla), pa v Top-a sem tut šla še predno so enga do smrti zbrcal pred njim x:Ox

Niso bli pa to nobeni wow diskači, pač lokalne (š)pajz(l)e - vse skp nč :o|o:

Kva si zdej model al modelka, v enem stavku si se namreč dvakrat različno opredelil-a???

naj bo (še) skrivnost xg:Dx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Zame ni več, mam tak sedmi čut za te stvarce....nč bat naum izdau :vragec:

ta prawa pička je od nekdaj brezspolna xcivx

Zame ni več, mam tak sedmi čut za te stvarce....nč bat naum izdau :vragec:

sej tis tut ena pa prawa pička xcivx

kaj je janko, kaj te muči :8):

prebava :inocent:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ta prawa pička je od nekdaj brezspolna xcivx

sej tis tut ena pa prawa pička xcivx

Janko Bananko sam da si ti dec "per excellence"... Dobro blago se samo hvali... mogoče bom pa tud jz svoj comp. sfriziru da bo namest V tipku W ...........

POL SWA PA ŽE W ISTI LIGI.....................x8Dx

za tale w zmeri wem, kje je...

unga, ta nawadnga... pa učas falim in rata namest za zaukaš kt sowa, zafukaš kt swina xcivx

xDDx če ima putiko, potem je šlo res za stare dobre cajte

a za hemeroide pa še nis slišala al kwa...

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

kaj je janko, kaj te muči :8):

prebava :inocent:

nč.. dab jes za to wedu... :inocent:

grem pa prewentiwno na sekret...

tam... pa nč ne bom nate mislu, ker nimam nč po stenah poliman, pa tut s compom ne grem tja, da se mi ti pred oči nastawlaš, k spet ircaš med šihtom xcivx x:px x:Dx

...

grem pa prewentiwno na sekret...

...

le pejt ja, da nauš kle sral xrolleyesx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...