Skoči na vsebino

Dobri stari cajti

Marsa

Recommended Posts

aja to je že višja šola gumitvista. xDDx

jaz poznam očitno sam osnovno. xDDx

(ampak je bla pa ta tolk bl ultra, noben drug ni skočil s prve ko je mel tanajvečji okol vratu tisto x:px)

Milena? Po mojem misliš Neli (al kaj je že bla).

Milena je bla pa Vesna Ravnikar, prijetna ženska, sem pa kasneje bila v kontaktu z njo (LK).

U groza. :sori:

(ja se spomnim, ma slovenci smo kar carji kar se tiče umetnosti povezane z otroki - otroški film, glasba, ilustracije itd.)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

jaz sem uspela še "šesto" preskočit (pod pajskami) - več pa ne :)zdaj sem hotla svojo hčer naučit osnovno (usa-usa-usa-sa, pipi duga čara-pa) - ma sem se zadihala ko kobila
If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

(usa-usa-usa-sa, pipi duga čara-pa)

a to je še? x:o)x

xsmx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Neli je bla meni fajn.Čaki mal kera zdej?Neli iz Sreče na vrvici - una tačrna, se m ije zdela taka frajerska. Una milena ko je prinesla kosti Jakobu,mi je šla na živce - v filmu. Verjamem, da je bila v resnici fajn.v Poletju v školjki una taglavna (Milena, ne) - ja všeč mi je bilo takrat ko je bila tko temna - pol smo pa - še to je blo v tistih starih cajtih - pajsanje na soncu na morju - jaz sem mela to srečo, da mam tako polt, da sem bla najbolj črna, vsaj nekaj no :D(zdaj pa, heh, me ne spraviš na sonce).Vpoletju v školjki je bila Alma una, ko je bla zaljubljena v "Mažija".sem zdaj naredila celo študijo, a sem kej razumljiva spljoh?

jaz sem mela to srečo, da mam tako polt, da sem bla najbolj črna

jaz pa tako da sem bla najbolj rdeča. :P ;)

Picasso

a to je še? x:o)x

xsmx

neeee, sej to je žalostn, tega NI VEČ!!!sva dali elastiko med dva stola in sem skakala in zraven zlogovala "pela" in tamala me je tko čukasto gledala :D

Uuu ja xcivx Bravo posterji, zajčki in ristanc :palec:

.

Pa zemljo krast, pihalniki, frače, leseni loki, piščalke, gugalnice na drevesih... kolko igrač smo si takrat znali sami narest x^x

Pihalnike je še moja generacija imela..x:Dx Še prav spomnim se, da so v bližnji fabrki pri Fužinah takrat prodajali te male plastične cevke iz katerih smo delali pihalnike.. 3m za 50 sit.. Potem pa domov pa delat pihalnik in ven takoj.. Enkrat sem sem med rezanjem teh cevk porezal in imam še zdaj brazgotino.. Spomin na otroštvo..x:Dx

pa gumitvist smo šopal do nezavesti. xDDx

.

a ne? z bratranci smo imeli pa hiše na drevesih pa frače sem tud imela, pihalniki so mi šli pa na jetra, ko ti je kdo mokro prežvečeno nekaj pihnil v kak vrat. :sick: x:Dx

Gumitvist ja :palec:

Hehe s pihalniki smo se pa mi znajdli po svoje - ker se nam ni dalo prevžekovat tistega papirja, smo pihali kar plodove z grmov/dreves, ki so rasli ob naših blokih (nikakor se ne morem spomnit, kako se reče temu grmu - ima take majhne okrogle plodove, ko dozorijo so rdeče barve, cvetki pa so beli)

jaz sem uspela še "šesto" preskočit (pod pajskami) - več pa ne :)zdaj sem hotla svojo hčer naučit osnovno (usa-usa-usa-sa, pipi duga čara-pa) - ma sem se zadihala ko kobila

Šesto x:o)x Točno - na to sem že čisto pozabla - da smo meli različne višine x;)x

Pihalnike je še moja generacija imela..x:Dx Še prav spomnim se, da so v bližnji fabrki pri Fužinah takrat prodajali te male plastične cevke iz katerih smo delali pihalnike.. 3m za 50 sit.. Potem pa domov pa delat pihalnik in ven takoj.. Enkrat sem sem med rezanjem teh cevk porezal in imam še zdaj brazgotino.. Spomin na otroštvo..x:Dx

Mi smo jih nardili iz obrabljenih flomastrov - uno "minco" si spulil ven, pa je ratal super pihalnik x8Dx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

dišeče radirke! ko so dišale kot jagoda ali malina. pol so jih eni kar jedli http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

al pa si mel čigumi, pa si zraven žvečil še barvno minco od barvice, pa se je čigumi pobarval v tako barvo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

ja tudi take bljekaste reči s(m)o počeli

a se kdo spomni otroške nadaljevanke Padla z neba?

al pa Modro poletje?

dišeče radirke! ko so dišale kot jagoda ali malina. pol so jih eni kar jedli http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

jaz sem včas kar morala zagrist vanje. x:o)x xDDx

sam jedla jih pa nisem.

a se kdo spomni otroške nadaljevanke Padla z neba?

al pa Modro poletje?

Padla z neba ne, Modro poletje ja (če je to nekaj španskega al špansko govorečega, ko je bil en fantek pa njegova družbica in nekje ob morju je blo) - če je to kar mislim, simpatična nanizanka oz. nadaljevanka.

Spomnim se pa zelo nadaljevanke Beli kamen, ki me je čist obsedla in sem tud jaz imela pol pod pouštrom razne kamne. xDDx x:px

(čist bele in pravilne seveda, sem jih povsod iskala)

Picasso

Spomnim se pa zelo nadaljevanke Beli kamen, ki me je čist obsedla in sem tud jaz imela pol pod pouštrom razne kamne. xDDx x:px

(čist bele in pravilne seveda, sem jih povsod iskala)

:palec:

"Danes, ko postajam pionir..."

rdeče rutice in plave kapice, mi smo imeli na kapicah pozlačene značke, moja sestrična iz Hrvaške pa je imela rdečo zvezdo - sem ji bila fouš. Se mi je zdela bolj pristna :)

pa v sedmem razredu smo postali mladinci in bili v neki mladinski organizaciji.

Mi smo bli pa v Delu, pač slučajno je bla glih naša fotka, ko smo postali pionirčki. xDDx

Kaj smo bli ponosni. x:o)x

ampak tistih kap pa rut pa tega pa nisem marala nosit.

se mi je že tedaj tud mal butast pa ovčje zdel. x:Ix :8):

A spomniš se Belega kamna?

A veš k je un tamal pometal v cekrev nevemkajže, da je faco 'narisal'? x8Dx xDDx

Pa skoz je kej zganjal.

Tamala se je pa skrila v drevo, k jo je Grozilda (Malik) maltretirala skoz.

Men je bla čist nekaj posebnega ta serija, sem čist okol padla (no sej Skandinavci so itak carji kar se tiče otroške umetnosti).

A Modro poletje je to kar mislim?

Nisi nič rekla...

Picasso

Spomnim se une punčke, ki ej bla bolj osamljena in je našla ta kamen "pravilne" oblike in je bil nekaj posebnega... drugih podrobnosti se ne spominjam (razen da sem tud jaz ful rada gledala), pa to mi je ostalo, da sem pol tudi jaz iskala svoj beli kamen in vsak lep kamen držala in vrtela v dlani, ker je bil tko - mehek, glladek - pač moj beli kamen z vrednostjo :)

ja, tisto je bilo Modro poletje! je bla serija ponovitev lani poleti, sem svoji hčeri razlagala o tem, pa jo ni tok potegnil, tisti stari Bradač je bil (mornar z brado in ladjo na kopnem), pa meni je bil všeč uni temni, ne uni blontni, pa una punca ko sta se starša ločevala, pa "Alomehor" - mogoče po špansko :)

ko sem bla pa še mala, pa je bila nadaljevanka Sandokan po tv. en kao super junak. se pa samo bežno spomnim, le ime mi je ostalo.

Spomnim se une punčke, ki ej bla bolj osamljena in je našla ta kamen "pravilne" oblike in je bil nekaj posebnega... drugih podrobnosti se ne spominjam (razen da sem tud jaz ful rada gledala), pa to mi je ostalo, da sem pol tudi jaz iskala svoj beli kamen in vsak lep kamen držala in vrtela v dlani, ker je bil tko - mehek, glladek - pač moj beli kamen z vrednostjo :)

ja s cirkusom al kako že se je tamal pojavil k ji je popestril dneve, ona je bila iz neke ugledne družine in se nista smela družit...

ja, tisto je bilo Modro poletje! je bla serija ponovitev lani poleti, sem svoji hčeri razlagala o tem, pa jo ni tok potegnil, tisti stari Bradač je bil (mornar z brado in ladjo na kopnem), pa meni je bil všeč uni temni, ne uni blontni, pa una punca ko sta se starša ločevala, pa "Alomehor" - mogoče po špansko :)

ja tak *socialen* štos.. un tamal je bil mensezdi tak debeljuckast, ampak zlo prisrčen...

men je blo všeč tud zato k se je na morju dogajal. xDDx

ko sem bla pa še mala, pa je bila nadaljevanka Sandokan po tv. en kao super junak. se pa samo bežno spomnim, le ime mi je ostalo.

x:Dx xokx

Men je bla ful všeč Mariana, njegova izbranka, in sem hotla bit tko lepa kot ona. x:o)x x:Dx

SANDOKAAN, SANDOKAAN... xsingx xsuperx x:Dx

Picasso

V vrtcu smo jedli uno lepilo za papir, ki je blo v lončkih x:Ix mmm je blo fino - vsaj takrat no :fiju:

Teh španskih nadaljevank se pa tudi jaz spomnim, so jih vrteli tudi ko smo bili mi v OŠ - luštne :palec:

Latinski izrek

V vrtcu smo jedli uno lepilo za papir, ki je blo v lončkih x:Ix mmm je blo fino - vsaj takrat no :fiju:

sej res. x:o)x x:Dx

pa še Uhu lepilo, si ga dal na prst, da se je taka plast naredila, pol si pa tisto dol dajal v plasteh in žvečil. :P

Picasso

:inocent: tega u Uhujem pa mi nismo delali x:Dx

Smo meli pa manijo na huba-bube - tko po 2 naenkrat za veliiike balone, potem je pa po možnosti počil in smo meli vse po laseh x:o)x

Latinski izrek

JoooJ!

Jaz sem za valeto al kaj že -nekaj nadpomembnega x;)x- dobila to v lase pri ušesu visoko in ful las je blo not, tko da sem se morala ful postriči al kaj je že blo. x:Dx

Picasso

a ste mel kej kolena pa komolce v krastah?

jaz ja, skor cela poletja.

Pa sem pustila, še s flajštrom se mi ni dal ukvarjat, samo enkrat vem da mi je prijatlejica dala eno gazo gor, pol pa ko sem jo dala dol, so v krasti ostale nitke :)

pa kak užitek je blo kraste dol praskat, tisto skorjico. Ker se nisem mogla včakat, da se sama odlušči, sem si pol vedno malo več kot samo tisto na pol odluščeno, odluščila, in je še vedno mal kri pritekla :)

Krast kolk češ x:o)x

Od kolesa, od skrivalnic, rolerjev, drevesa, še bazena... na L kolenu imam še zdaj blago brazgotino, ker me je z rolerji neslo po asfaltu zaradi kamečkov. Sam... sam bila sem pa prva! x:px

:palec:

a ste mel kej kolena pa komolce v krastah?

ah kje! x;)x

Ne govor! x:o)x

Podobno kot Lili Mai - enkrat sem letela čez kolo nekaj metrov in bla v nezavesti nekaj časa, ko smo tekmovali okol bloka, enkrat smo pa tekmovali v teku in na koncu so bli uni taki krogi betonski, čez pol preklani, tako da je blo vse nazobčano in sem jaz s kolenom v tisto priletela. Se še smejala sama sebi, k nisem hotla bit jokica, k so me vsi gledal, sam pol sem pa vidla kost na kolenu, mi je pa slabo ratal. Pa še mat pa fotra ni blo doma, pa so me k sosedom odpeljali in mi šnops zlili po kosti, nikol nom pozabla kolk je bolel. x:o)x

enkrat sem pa dobila od enga fanta na letnem telovadišču kamen v arkado, k smo se s kamni obmetaval! x:o)x x:Ox (x:Ix)

Pa bla sam v dresu pa vsa krvava pa sva šli kar k frendi, k moja mat je vedno paniko pol zganjala. x:)x

1x me je pa sošolc na letnem priklenil z lisicami (!) za ograjo in sem bila dolgo priklenjena, tisto je bilo v bistvu kar grozno, k so se pol kar odrolal in je blo men ful mučno bit priklenjena tam sama.

...

...

...

Mah. x:o)x x:Dx

Picasso

ah kje! x;)x

Ne govor! x:o)x

Podobno kot Lili Mai - enkrat sem letela čez kolo nekaj metrov in bla v nezavesti nekaj časa, ko smo tekmovali okol bloka, enkrat smo pa tekmovali v teku in na koncu so bli uni taki krogi betonski, čez pol preklani, tako da je blo vse nazobčano in sem jaz s kolenom v tisto priletela. Se še smejala sama sebi, k nisem hotla bit jokica, k so me vsi gledal, sam pol sem pa vidla kost na kolenu, mi je pa slabo ratal. Pa še mat pa fotra ni blo doma, pa so me k sosedom odpeljali in mi šnops zlili po kosti, nikol nom pozabla kolk je bolel. x:o)x

enkrat sem pa dobila od enga fanta na letnem telovadišču kamen v arkado, k smo se s kamni obmetaval! x:o)x x:Ox (x:Ix)

Pa bla sam v dresu pa vsa krvava pa sva šli kar k frendi, k moja mat je vedno paniko pol zganjala. x:)x

1x me je pa sošolc na letnem priklenil z lisicami (!) za ograjo in sem bila dolgo priklenjena, tisto je bilo v bistvu kar grozno, k so se pol kar odrolal in je blo men ful mučno bit priklenjena tam sama.

...

...

...

Mah. x:o)x x:Dx

pa a se nismo mel fajn, no?!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...