Skoči na vsebino

Dobri stari cajti

Marsa

Recommended Posts

itak. :palec: x8Dx

(fajn je bit brezskrben oz. da je edina skrb, kaj se bo kej počel luštnega xDDx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

k smo še zelenjavo v rizle zvijal.....buhuhu FUCK middle ege http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif
«Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!»

k smo še zelenjavo v rizle zvijal.....buhuhu FUCK middle ege http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

:palec:

čeprou... kero zelenjavo to misliš? x:px

pa k si se zbudu s trdim... pa že zaspal si tut s takim xcivx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

pa stripi so bli dobri, ne sam alanfordi, pač pa tud ti Bleki pa Džeki pa Čikoti pa tak. x:px

To smo kar goltal z bratranci, ful smo mel tega.

Pa revije so ble dobre, recimo Radar pa Avtorevija pa še katera...

Pa plezal smo čez zid Kluba poslancev (k smo se hecal da je klub pos*ancev xDDx) in se tam not igral in kej *špijoniral* pa se zezal tam pa to, dokler nas niso vsakič ven nagnal, pa smo nove in nove 'prehode' našli prek zidu. x:px :vragec:

Pa s frendo sva zasledovali z beležnico v žepu (k sva brali kakšne otroške detektivke) prfoksa z Osnovne šole za likovni pouk (Frasa xsrcx), ko ga še nisva imeli za učitelja... pa sva si tam nekaj zapisovali, pa pol izginili za vogal kao pa to x:Dx, pol naju je pa enkrat počakal za vogalom in nama je kupil neke slaščice. x8Dx

Pa na letnem telovadišču smo nastopal za Tita morda celo enkrat, prav v takih krilcih itd. in sem se skoz zmišlljevala, a hočem pravzaprav rdeče ali modro. x:Dx

Jaz sem milijon športov trenirala, vsacga po en dan. x:px x;)x

(ne sej ne, kej sem tud dlje, recimo balet pa pol ritmiko pa na košarko sem tud mal dlje od enga dneva hodila pa clo fuzbal žensko ekipo smo mel x8Dx)...

Pa orodja pa vse, smo hodil popoldne velikrat na letnega pa so nas pustil, čeprav nas v bistvu ne bi smeli, k so kateri kej treniral pa tko, bolj resno (tud velik kasneje zelo dobrih športnikov)...

tko da to je bil zame velik *privilegij*, da sem mela tivoli (pa s tem letnega) tolk bliz.

(pa še za tete na kmetijah sem hvaležna :vio:)

pa tamali so k men hodil na wc x:o)x x:Dx k če so šli dam, so moral doma ostat (k smo se sicer cele dneve pojal okol). x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:palec:

čeprou... kero zelenjavo to misliš? x:px

pa k si se zbudu s trdim... pa že zaspal si tut s takim xcivx

Uno za v rizle...

ja pa trdonja cel dan.....

«Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!»

Smo že omejali ponije? xsrcx Sem mela tko lepega, modrega xcivx na kakem makadamu ni blo fajn s kontro bremzat ker si hitro letel čez balanco :eek: pa kako hitro so gume šle :o|o: Itak je bla lahko samo kaka čisto brezvezna glažuna pa je spuščala guma xrolleyesx Kolikokrat je blo treba zato peš in bicikl zraven trogat iz Mosteca domov x8Dx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

jaz sem mela pa zelenega!In to tazga ko se ni dal na pol zložit.Pa saj a je blo še kaj druzga takrat kot poni?ja, gume pa so res šle! sem enkrat ga pustila na soncu in se je naredil tak veeeeelik balon, potem pa puf!in je šla :)

vilinčica od kod pa si (bla) - ko praviš, iz mosteca?

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

Moj je bil uni za razstavit.

Blizu Tobačne smo bli.

A se spomnite unih gumijastih trobelj za na kolo - ko smo bli manjši sem imela tako (se mi zdi da) živo rdečo. So ble ful glasne. Taka bunka, ki se je potem podaljšala v "trobento" x:o)x

Latinski izrek

A se spomnete k si bil Metalc pa si bil še vedno mainstream.....hahaha... dons k vidš punksa al pa metalca v LJ je k da b dinozavra vidu, (Postojna izuzeta....hehehe)

A se spomnete k si bil Metalc pa si bil še vedno mainstream.....hahaha... dons k vidš punksa al pa metalca v LJ je k da b dinozavra vidu, (Postojna izuzeta....hehehe)

O ja, dobri stari časi, ko si dobil poster od maidnov v PILu.

Pa vode ni bilo treba piti iz plastenk. Pa folk se je šolal, da bi šel v službo in še kaj.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

A se spomnete unih limoninih čigumijev k so bli isto pakirani k bazuka?

A se spomnete unih limoninih čigumijev k so bli isto pakirani k bazuka?

Ne xnckrivx

Se pa spomnim unih "pokalic" neke vrečke s praškom, ki si ga vsul na jezik pa je potem tko fajn pokalo x:px

Latinski izrek

Ne xnckrivx

Se pa spomnim unih "pokalic" neke vrečke s praškom, ki si ga vsul na jezik pa je potem tko fajn pokalo x:px

Ja pokalice so ble hude sploh če si jih preveč usul v usta...

Pa k je blo dovoljeno se čez Prešerca se z avtom pelat...

Mi smo pa že takrat imeli kopalnico in se mi ni bilo treba kopat ne v Savi, ne v Ljubljanici x8Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Mi smo pa že takrat imeli kopalnico in se mi ni bilo treba kopat ne v Savi, ne v Ljubljanici x8Dx

hahaa, cookie x:Dx

ampak a veš, da ko sem bla jaz mala, sem bila na počitnicahj pri babici in dedku in je bil edini wc leseni pri štali, noter so mi delali družbo pajkci, muhice itd... neprecenljivo x8Dx

Mi smo si pa Flavor Aid usuvali v usta, pol pa so bli jeziki zeleni, oranžni,... xDDx

Pa ko si s kolesom usul, si lepo ta širok trpotec zmečkal s kamnom, pa si dal gor na rano... takrat še ni blo tko onesnaženo v mestu... :sori:

Pa igrali smo se ful pred blokom, zdej ne vidiš več nobenega... ful enih iger... xDDx

.

.

.

Ma ja, ful se je spremenilo od takrat... je pa tudi zdej lepo, tudi če je drugače... xrosex

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Mi smo si pa Flavor Aid usuvali v usta, pol pa so bli jeziki zeleni, oranžni,... xDDx

Pa ko si s kolesom usul, si lepo ta širok trpotec zmečkal s kamnom, pa si dal gor na rano... takrat še ni blo tko onesnaženo v mestu... :sori:

Pa igrali smo se ful pred blokom, zdej ne vidiš več nobenega... ful enih iger... xDDx

.

.

.

Ma ja, ful se je spremenilo od takrat... je pa tudi zdej lepo, tudi če je drugače... xrosex

Jst sm se pa že takrat izogibala E-jem in barvilom x^x

sem pa zadnjič, na poti iz službe, med bloki videla punčke, ki so skakale ristanc xDDx

tko da, neky teh iger se je menda le obdržalo :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

mi smo se tud pred blokom igral, se nas je nabralo za dve ekipi Med dvema :onfire:, fantje xinnox , punce xflirtx, mali, veliki. Al smo pa z bmxi se okol vozili. pa ko ni bilo mačjih očes za na špice od koles, smo pa kar nalepke gor nalimal :P.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...