Skoči na vsebino

Dobri stari cajti

Marsa

Recommended Posts

le pejt ja, da nauš kle sral xrolleyesx

LOL .........................:palec: :palec:

«Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!»
Deli na socialnih omrežjih

le pejt ja, da nauš kle sral xrolleyesx

najboljš ja. :palec: usak kup gnoja ma pač samo za enga petelinčka placa...

in sem za trenutek pozabu nate x:Ix soooriiiii :inocent:x:px x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

A se spomnte k so bli polcaji milčnik pa k so v kino sloga vrtel erotične filme k so jih hodil gledat sam vojaki JNA....
«Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!»

A se spomnte k so bli polcaji milčnik pa k so v kino sloga vrtel erotične filme k so jih hodil gledat sam vojaki JNA....

kuko pa loh weš s tako gotowostjo, če nisi bil skos tam x:px xcivx

jes se ne spomnim, ker sem bil ene 2x na teden u komuni na matineji, pred tem pa seweda u parmi na pici x8Dx

to je blo tam, k una smotka od kelnarce ni hotla pira dat mladoletnim :vragec: in to niti pol... po 8h zjutrej... k se je pouk že začel x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

• 1 month later...
Ko sem prebral prve objave na to temo, me je prešinil samo eno vprašanje. Zakaj tega duha niste mogli preliti na vzgojo svojih otrok? Ne rečem da niste, samo vprašam zaradi radovednosti. Vse kar imamo sedaj, je izklesana podoba vzgoje otrok današnje dobe. Zakaj potem takim, nam nudite vso to tehniko, ki ste jo izumili? Ne rečem, da ni prav samo problem vsega tega je vzgoja otrok in posvečanje staršev do svojih otrok. Koliko pozornosti mu nameni in kako ga poduči za življenje. Ne znamo ceniti tistih notranjih vrednot, ki so nam dane.

Zakaj tega duha niste mogli preliti na vzgojo svojih otrok? Ne rečem da niste, samo vprašam zaradi radovednosti.

po moje zato, ker ne moreš uiti tempu današnjega časa. Ti dam samo primer: ko sem še študirala, je bilo imeti računalnik prej izjema kot pravilo. Ni ga imel še vsak, smo hodili na faks v računalniške učilnice, al pa npr statistično obdelavo so nam naredili na enem centru, ker pač imeti tisti program ni bilo samoumevno.In mene praša oče, če bi imela računalnik, da bom pisala seminarske in diplomsko in tko. In jaz? V tem DUHU sem rekla, da niti slučajno, jaz ga ne rabim, nočem teh stvari, jaz živim z naravo in v tem stilu. In sem pristala, da mi kupi PISALNI STROJ. Sicer je že bil električni, a je bil vseeno stroj. In sem tipkala kot budala tiste seminarske, medtem ko so sošolci uživali vse ugodnosti računalniške obdelave podatkov. AMpak se nisem dolgo vdala, čeprav sem vztajala.Edina iemla še na pisalni stroj napisano.Doler nisem morala prinati, da dejansko ZAOSTAJAM. In sem skesano šla očeta vrašat, če bi vseeno šla pogledat za računalnik. Nekaj podobnega je bilo z mobitelom. Jaz že ne, kok je to smešno ko maš telefon s seboj, pa ne bom suženj tega ipd. Pa mam danes tudi mobitel. Tko pač je. :)Da pa ne boš mislil, vseeno se trudim vzgajati po enih vrednotah.Tudi gumitvist sem zadnjič kupila, pa tamali ni glih potegnil. Me je pa minilo tisto nadušenje o naravni vzgoji brez plenic in igrač, kot sem teoretizirala pred otroci, da bo pri meni. Ker pač ne živim na sri lanki, kjer je to samoumevno. Ampka v Sloveniji. In se nekak prilagodiš situaciji. Tko nekak.

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

• 1 month later...

"Sej so še zmerej!" http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/wink.gif

Jih dobiš v vsakem marketu http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

a bejš no

se vidi kok šopingiram http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_blush.gif

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

• 2 months later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...