Marsa 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 šittt.ampak vseen - stenice (kakšne maš dons ) vislice ali giljotina Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 spontan, ampak v zavesti naiven ali zvit Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 ajoj, pa stenic se ne rešiš tak hitro x:Dx eh, nakladam uglavnem, giljotino rajš kt vislice, žal sem pa bolj naivna kt zvita ravni ali skodrani Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 ravni (za jaz jih imet ) dolgi ali kratki Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 hmm, odvisno o čem se menimo k bojda je pomembna tudi debelina x:Dx torej, za dopust čim daljše dneve, za delovnike pa čim krajše bič ali korzet Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 (mislila sem drugač lase, a ne pa tud precizirala res) korzet črno ali belo preilo Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 črno perilo tangice al sp.hlačke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 ma črno valjda, a nis še nkol belga zafarbala v pralnem stroju kaj se je Larisa uštulila pa tangice jasno, če me v rit reže, je pol vseen boljš tangice kt pa gate tip s kratkimi al z dolgimi....lasmi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 4. oktober 2011 Prijavi Deli 4. oktober 2011 oboje mix smeh ali solze Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2011 Prijavi Deli 4. oktober 2011 smeh (solze pa tud morjo bit, kako bi sicer smeh bil lohk tolk iz srca) lisica ali grozdje Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 5. oktober 2011 Prijavi Deli 5. oktober 2011 grozdje vino al mošt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2011 Prijavi Deli 5. oktober 2011 vino belo ali rdeče Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. oktober 2011 Prijavi Deli 5. oktober 2011 piškot brzostrelka al kavna žlička za uči ven iztaknit Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 6. oktober 2011 Prijavi Deli 6. oktober 2011 nič od tega(raje z besedo bodem če kdaj ) ribja ali kokošja juha? Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. oktober 2011 Prijavi Deli 6. oktober 2011 če je gosta - pol ribja, če pa bistra - pa kokošja rižota al pašta Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2011 Prijavi Deli 6. oktober 2011 pašta pica ali pašta Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 6. oktober 2011 Prijavi Deli 6. oktober 2011 pašta dragulj ali diamant Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. oktober 2011 Prijavi Deli 7. oktober 2011 odgovor dež ali sneg Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 7. oktober 2011 Prijavi Deli 7. oktober 2011 sneg smučanje ali bordanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 7. oktober 2011 Prijavi Deli 7. oktober 2011 smučanje leto ali zima Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 8. oktober 2011 Prijavi Deli 8. oktober 2011 leto bazen ali morje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 8. oktober 2011 Prijavi Deli 8. oktober 2011 morje sončenje ali plavanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 8. oktober 2011 Prijavi Deli 8. oktober 2011 plavanje yoga ali aerobika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. oktober 2011 Prijavi Deli 9. oktober 2011 joga česen al čebula Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2011 Prijavi Deli 9. oktober 2011 kakor kdaj, včas pa ničtežka odločitev sicer ampak recimo da čebula, k je bolj univerzalna pa k je jang noč al dan Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.