seal 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 email sir ali mleko Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 jogurt sex ali keks Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 e sedaj si me mix obojega s pridihom ustvarjalnosti nogomet ali balet Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 zelje jota ali segedin Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 tko diskretna lučkica v temi trda al mehka postelja oz. vzmetnica Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 brez pižama al spalna srajca Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 hmm... vino mam rajš, ampak več piva spijem viljamovka ali brinjevec Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 13. oktober 2011 Prijavi Deli 13. oktober 2011 že bolestno premišljeno( boli od tuhtanja) vile ali grablje Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2011 Prijavi Deli 13. oktober 2011 grablje (vile so težje in tud težje za hendlat pa tečn je napikovat, grablje so pa lohk meditativne.. no sej najbrž so tud vile - ampak mi je ljubša meditacija ob grabljah ) čevlje ali superge Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 13. oktober 2011 Prijavi Deli 13. oktober 2011 kakor kdaj(oboje rada nosim) dolgočasje ali akcija Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2011 Prijavi Deli 13. oktober 2011 v bistvu oboje, ampak akcija, s tem da imamo različne pojme kaj je akcija - če to pomen laufanje, pol ne, pol se odločim za dolgočasje. tek ali plavanje Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 13. oktober 2011 Prijavi Deli 13. oktober 2011 tek morje ali bazen? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 13. oktober 2011 Prijavi Deli 13. oktober 2011 bazen kumare ali paprika Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 13. oktober 2011 Prijavi Deli 13. oktober 2011 paprika zelenjeva ali sadje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 13. oktober 2011 Prijavi Deli 13. oktober 2011 oboje njami sandali ali škornji Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 13. oktober 2011 Prijavi Deli 13. oktober 2011 škornjihttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/srcoci.jpg visoka ali nizka peta? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 nizka zavitek(jabolčni) ali narastek(rižev) Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 na nič od tega ne šizim (ampak rižev narastek sem jedla nazadnje morda pred 30 ali celo 40 leti , tko da se morda odločim za slednjega) rižibiži ali črna rižota (morska 'tačrna') Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 riž itak na 101 način (morska ta črna pa je nisem še, baje dajo mal sipinega tačrnega tuša)danes bo z morskimi sadeži(malo sem zašla sorry) blitva s krompirjem ali brez Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 blitva s krompirjem, česnom , olivcem, limono ... (peteršiljem, ... ribo? ...)lohk pa tud brez.čist paše včas. presnojed, vegan, vegetarijanec, mesojed, mesožer, medojed, ... čokoladojed...ali vse_jed (kar pomeni vključno z *vampojed* ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 Dobrojed hitro spat in zgodaj vstat,..ali ponočevat? 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 Zapestnica (ur sploh ne morem nosit,..imam občutek, kot da imam čas zavezan na roki) Odbojka ali salsa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 odbojka sredi tedna, slasa za vikend domov ali v šoping šoping ob taki uri? chillout ali classical piano? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 uhhh težka... odvisno od dj-a. igra ali režija Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 oboje, ampak bolj belo zlato rubin ali granat Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.