Marsa 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 grenivka bela al rdeča Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 rdeča granatno jabolko ali ribez Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 granatno jabolko(ne šizim pa na nič od tega, sploh ne šizim na sadje v bistvu) korenčkova al porova juha Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 porova juha smoothi iz sadja al zelenjave Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 nisem še probala smoothijev, ne uživam tega, a obstaja tud iz zelenjave?potem pa tega pesin ali ribezov sok Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 (ne šizim pa na nič od tega, sploh ne šizim na sadje v bistvu) http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/SHOCK.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/SHOCK.gif ti sadja ne jaz pa zelenjave ne http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gifribezov sok telečja ali svinjska pečenka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 ma nč od tega (ne šizim lih na meso) morski pes al kit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 kit maline ali robide Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 najbrž ne za jest, no kita še nisem probala kit spanje ali budnost (Čebelica, sej ni tko hudo, sej čist maram sadje, samo pač ne zadiši mi prav pogosto... na češnje pa breskve pa recimo zlo šizim, pa tudi sicer sadje jem... ne tko kot eni zelenjave ne marajo, pa je ne jejo...) ps - sej res, paradajz je v bistvu sadje, tko da lohk tud na sadje nad šizim Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 spanje točeno pivo ali pivo v steklenici marsa jaz poznam zelo redke primere,da jim ni kaj preveč všeč sadnje.za zelenjavo pa poznam zelo veliko primerov in jaz sem med njimi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 pivo iz steklenice v kozarcu temno al svetlo pivo (ja sej vem, jaz tud velik folka poznam, k ne mara zelenjave, pa skoraj nobenega, ki ne mara sadja) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 ne eno ne drugo breezer al bacardi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 ne eno ne drugo nesramnost, ker 'to pomeni da si jack', al prijaznost, čeprav 'to pomeni da si pusi' Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 ma rečmo nesramnost (da si jack) predvidljivost al nepredvidljvost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 nepredvidljivost (da vsaj kdaj ne bi blo kot se predvideva ) aktivne al 'pasivne' počitnice Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 aktivne itak (mora se skoz neki dogajat) tenis al tek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 tenis ping pong ali badminton Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 badminton golf na zelenicah al mini golf Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 mini golf (unga še nisem pa tud me ne potegne tolk, mini golf je pa lohk prav simpatičen) gozd ali park Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 gozd listje ali iglice Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 listje moderno pohištvo ali starinsko pohištvo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 listje je lepših barv pa toplejši filing, vejce pa majo lepši vonj topol ali trepetlika Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 topol smreka al jelka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 navaden (čeprav je pol tak kot suha sliva... pa še odtrobezlja ti lohk... men so lepi baloni, helijevi so pa mal taki kičasti tud...) indijska al mehiška hrana Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 labela je vazelin?pol šminka rdeča al ne_rdeča (šminka)? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.