prunus 6. november 2011 Prijavi Deli 6. november 2011 španščina čaj ali kava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 6. november 2011 Prijavi Deli 6. november 2011 kača puma al tiger Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 6. november 2011 Prijavi Deli 6. november 2011 bosa u luži sončen al deževen dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 7. november 2011 Prijavi Deli 7. november 2011 kako se temu reče-niti pod razno(ne maram alkohola) ruj ali mimoza Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prunus 7. november 2011 Prijavi Deli 7. november 2011 ruj sveto pismo ali koran? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 7. november 2011 Prijavi Deli 7. november 2011 obojehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif poslušanje srca al razuma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 7. november 2011 Prijavi Deli 7. november 2011 sankanje drsanje al bordanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 8. november 2011 Prijavi Deli 8. november 2011 oboje vanilija ali čokolada tigrota ( 7. november 2011, 16:39) pravi:kako se temu reče-niti pod razno(ne maram alkohola)šnopc ... pravilno šnops ... je tudi igra s kartami ... no, to sem imela v mislih ... malo zafrknila sorry pridem več ksno Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 9. november 2011 Prijavi Deli 9. november 2011 čokolada itak temna al bela čokolada Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 9. november 2011 Prijavi Deli 9. november 2011 oboje le v malih količinah, itak zelje ali klobasa Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. november 2011 Prijavi Deli 9. november 2011 ksl repa fižol ali glavnati ohrovt Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 9. november 2011 Prijavi Deli 9. november 2011 glavnati ohrovt motovilc al berivka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 9. november 2011 Prijavi Deli 9. november 2011 motovilc+fižol+jajček dobra pesem ali hitri ples Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. november 2011 Prijavi Deli 10. november 2011 če se ne da pravočasno, pol mam rajš v zadnjem trenutku vožnja z busom ali vlakom Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2011 Prijavi Deli 10. november 2011 (ja sej v zadnjem trenutku je pravočasno v bistvu ) z vlakom (sam do dravelj grem rajš z busom ) peš al kolo (za manjše in bližnje opravke) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 10. november 2011 Prijavi Deli 10. november 2011 ne eno ne drugo pizza al testenine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. november 2011 Prijavi Deli 11. november 2011 pehtranova okroglo ali špičasto Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. november 2011 Prijavi Deli 11. november 2011 odvisno, moram prej vedet kaj/kdo igra drobno ali zrnato Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 11. november 2011 Prijavi Deli 11. november 2011 ne eno ne drugo Havaji al Karibi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 11. november 2011 Prijavi Deli 11. november 2011 oboje(zakaj ne lizika ali karamela( lešnikove izpred n... let) Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. november 2011 Prijavi Deli 12. november 2011 kura plavček ali zelenček Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. november 2011 Prijavi Deli 12. november 2011 krog krog al elipsa Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. november 2011 Prijavi Deli 12. november 2011 škampi kalamari pohani ali na žaru Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. november 2011 Prijavi Deli 12. november 2011 lepo praznuj = uživaj!! list vrba ali breza Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 12. november 2011 Prijavi Deli 12. november 2011 vrba bučno ali olivno Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.