rdeča hrenovka 23. december 2007 Prijavi Deli 23. december 2007 kislo.. drugače pa rajši sladko glasno ali tiho? Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 24. december 2007 Prijavi Deli 24. december 2007 bom kar srednje nežno, da se preliva po prostoru,kaj da ti pride do dna ali do srca?( glasba se ve!) Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 24. december 2007 Prijavi Deli 24. december 2007 do srca - v glavo - v celo telo... ples s strogo določenimi gibi ali svobodno po svoji volji? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 24. december 2007 Prijavi Deli 24. december 2007 svobodno izražanje umetna smrečica ali naravna Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 24. december 2007 Prijavi Deli 24. december 2007 umetna - nočem "oropati" narave iskren nasmeh ali prisiljen žalosten obraz? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 24. december 2007 Prijavi Deli 24. december 2007 iskren nasmeh bižuterija ali nakit iz plemenitih kovin? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 24. december 2007 Prijavi Deli 24. december 2007 nakit iz plemenitih kovinpolnočnica ali božičnica? Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 25. december 2007 Prijavi Deli 25. december 2007 božičnica ste bili dovolj pridni da vas je kaj božiček obiskal? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 Vsaki dan nas božiček obdari,vendar tega se ne zavedamobodimo zadovoljni da smo še tu!No sedaj k konkretni zadevinovo ali staro-leto? Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 doma, kakor kdaj!sladko ali slano? Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 prvo drva kasneje olje vsejed ali vegeterjanec? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 korenje pašta ali jota Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 jota kitara ali bobni? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 godba gozd ali mesto? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 godba, bolj seka poslušati kakšno fajn violinistko ali kakšen turbo folk ufff, se prerivamo gozd, zna bit tko pomirjajoč Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 prav rada nič od tega...eto turbo folk Film ali igra igra zna bit bolj zanimiva poslušati glasbo na koncertu ali doma Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 oboje. sam na koncertu je velik boljš... biti opazovan ali opazovati? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 raje opazovatisedaj pa se moram !Vedeti ali ne vedeti v čemu je problem?lp Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 vedeti pomarančni ali jabolčni sok? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 oba, če sta naravna tatarski biftek ali losos Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 nič od tega škiliti ali zavijati z očmi? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 nič od tega praznovati v množici ali doma v družbi domačih in prijateljev Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 doma v družbi domačih in prijateljev jelka ali smreka? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 oboje v naravi ljubezen ali hinavščina Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 ljubezen uhani ali prstan? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.