Skoči na vsebino

vprašaj me

klarus

Recommended Posts

ne eno ne drugo, mi niso všeč take stvari, pusti človeka na miru če ti nič noče!

nova služba ali brezdelje?

Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni.

Mati TEREZIJA

Deli na socialnih omrežjih

Guest Mačona

pusti idejam prosto pot ... z uporom in silo nič ne gre ...

mene pa zanima, kak mi bo uspevalo ostajat skromna cel lajf ... ko pa človek rabi tako malo ... :2src: pa nisem skopuh ... samo ni mi več do enih stvari, mi pomenijo vedno manj in manj ... jih spustila, zadovoljnejša.

(aja, kvizi, jaz probavala en čas prit na Jonasa x:Ix , pa očitno nisem prišla v ožji izbor kljub pravilnim odgovorom po SMSih)

kratki odgovor ali razpisati se? x:Dx

Guest Mačona
Milijonar z Jonasom ali milijonar z Boštjanom Romihom?

z Jonasom je lahko zabavneje, lahko tudi težje ... je pač svoj kaliber ... x:Dx ampak takih dobrih namigov Boštjan ne daje ... pa ni tak žleht. JONAS. x:Dx :palec:

blond ali črnolaska?

Nekatere so lepe blond, nekatere pa črnolase.

mene pa zanima, kak mi bo uspevalo ostajat skromna cel lajf ... ko pa človek rabi tako malo ... srcoci.jpg pa nisem skopuh ... samo ni mi več do enih stvari, mi pomenijo vedno manj in manj ... jih spustila, zadovoljnejša.

Zakaj, pa misliš, da bi te skromnost naredila bolj srečno. Lahko imaš vse v izobilju, pa čeprav tega ne potrebuješ. Ni nič slabega v tem, če si želiš več, kot potrebuješ. Če se boš trudila bit bolj skromna kot si, te bo še bolj vleklo v zapravljanje, potem se boš še bolj obsojala in temu začaranemu krogu nebo ne konca ne kraja, napr. če si razsipna in se imaš za to neodgovorno, bodi neodgovorna in razsipna še bolj. Pa kaj potem, če si kupiš 5 kosov oblačil, nosiš pa potem samo enega, pa še za račune poravnat ti nič ne ostane. Jaz sem skoz broke pa z ornk minusom na računu, pa me ego straši češ, ti ti...

Po božjem nauku: Denar dobesedno razsipavaj kot seme, padlo bo na rodovitna tla ta pa ga bodo obrodila še več. Keč je samo v tem, da se ne obsojamo, kadar smo z denarjem razsipni in prišel bo nazaj, kajti, ko se obsojamo, si govorimo, da si tega ne zaslužimo, da smo neodgovorni, slabi in energiji, ker denar je v kozmičnem smislu samo energija, zapremo pot do nas.

Lahko imamo vse in še več, pa zaradi tega nismo slabi.

A ja pa jst sem defenitivno za dolga in poglobjena vprašanja in odgovore na neko temo ne pa kar nekaj tja v tri dni.

Let it be a bee.

Sej se fini sliš ampak denar je naložba in z njim je treba delat razsodno in gospodovalno, razsipnost je pač raszipnost in ravno taki ljudje se znajdejo v krogu slabe energije.

bolje se sliš, ne bit škrt

p.s; 12 štuk

Brez podpisa

Guest Mačona
Zakaj, pa misliš, da bi te skromnost naredila bolj srečno. Lahko imaš vse v izobilju, pa čeprav tega ne potrebuješ. Ni nič slabega v tem, če si želiš več, kot potrebuješ. Če se boš trudila bit bolj skromna kot si, te bo še bolj vleklo v zapravljanje, potem se boš še bolj obsojala in temu začaranemu krogu nebo ne konca ne kraja, napr. če si razsipna in se imaš za to neodgovorno, bodi neodgovorna in razsipna še bolj. Pa kaj potem, če si kupiš 5 kosov oblačil, nosiš pa potem samo enega, pa še za račune poravnat ti nič ne ostane. Jaz sem skoz broke pa z ornk minusom na računu, pa me ego straši češ, ti ti...

ker sem nekje v sebi skromna ... za ene stvari ... izobilje si tudi predstavljam in želim po svoje ... ni slabo si želet tudi kaj, kar ne potrebuješ, ampak ne zaradi tega trpet in se gnat ... saj se ne trudim bit skromna ... sem ... pa nisem ... pa se mi ne mudi nikamor ... imam čist naravno potrebo, da dam denar, ko ga dobim, čimprej stran ... ne znam ga zadrževat ... le da moram še v sebi najti ravnotežje med občutki krivde zaradi "razsipnosti" in med asketkostjo, ki pride, ko mi ni mar zase ...

nak, to pa ne. 5 oblačil, in potem nositi samo eno - stupid. kupiti res tisto, kar te pritegne na prvi pogled in veš, da ti pristoji, pa če stane za 5 oblačil ... pa nositi to res z veseljem kot pa met nezadovoljen neke čudne cape v omari.

jeans ali žamet?

ravno taki ljudje se znajdejo v krogu slabe energije.

saj sem povedu, kaj je vzrok te slabe energije, obsojanje samega sebe!

S šparanjem je tak, imaš lažen občutek sigurnosti, pa tolk se lahko okupiraš s tem šparanjem posledično gospodarnostjo, da imaš potem , tak kot kakšni stari ljudji pri 80ih 50.000 evrov našparanih, pa niso šli niti enkrat na morje, njihovi otroci jim to zamerijo, ker so se počutili zanemarjene in pred prijatelji osramočene in manj vredne, bluuuzim....

Tudi jaz bi se odloču za 12. štuk

Za kaj vse se obsojate?

Let it be a bee.

ma sej tist s špranjem, je v obe smeri

treba je po sredini , kar pa je ponavad podobno hoji po vrvi ( tko nasplošno )

jaz se za nič ne obsojam, me pa drugi zato toliko bolj

sam se je dobr mal obsojat, če se ne, pol si kr namir pa stagniraš

ne obsojati je bi ravnoduše, stanje ravnodušnosti je pa pasivnost

čevelji ali copati

Brez podpisa

Obsojanje nikoli ni dobro v nikakršni obliki. Če te obsojajo drugi, to pomeni, da se obsojaš sam. Drugi so samo ogledalo tebe, ker reagiraš samo takrat, ko imaš na kaj reagirati. Apatija je tudi reakcija, je potlačitev tvojih občutkov.

Čevlji ali copati, mislim, kr neki....

Kaj se z nikomer ne da normalno pogovarjat (EGO)! Pa se mam spt kej za obsojat, PM!

Let it be a bee.

Obsojanje nikoli ni dobro v nikakršni obliki. Če te obsojajo drugi, to pomeni, da se obsojaš sam. Drugi so samo ogledalo tebe, ker reagiraš samo takrat, ko imaš na kaj reagirati. Apatija je tudi reakcija, je potlačitev tvojih občutkov.

Čevlji ali copati, mislim, kr neki....

Kaj se z nikomer ne da normalno pogovarjat (EGO)! Pa se mam spt kej za obsojat, PM!

NVK tole itak ni tema za pogovarjat, tak da, tako ali tako pacamo. In vedno te kdo obsoja, četudi se ne sam. Apatija ni enako ravnodušnosti.

priporočam ti copate, so bolj mehki in manj vežejo x:px

nič ni

seštevek ali odštevek

Brez podpisa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...