klarus 3. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2006 oglje..se da fajn packat... lenoba al utrujenost Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 gladkavosek ali britvica kje pa je zdaj vprašanje, na katerega sem odgovorila? o šumi in gladki koži??? Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 vosek depilacija ja ali ne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ja britje ja al ne Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ne........samo laser....... umetni nohti ja ali ne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2006 ne, jih v 5 min polomim običen al koruzni čips Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 nobeden.......fuj.... skutine palačinke ali palačinke s sladoledom Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2006 nobene fej :xx!: medved al puma Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 puma...(jaz pa sam same, palacinke, pa ne pomnim kdaj sme jih nazadnje ) riba ali ptic? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2006 riba skutini al orehovi štruklji Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 uh tezka.....ampak skutni (ceprav mam rajs orehe, sam struklju tolk pase skutna scena ) Pica ali lazanja? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2006 lazanja rižev narastek al rompirjev golaž Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 lazanja Schwarzvaldska tortica ali Sacher Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 krompirjev golazh (rizev narastek sem 3-5x v lajfu jedla, ne shizim). (nic od tega , jih ne maram ) ajda ali pira? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Ajda ( ajdova kaša z jurčki) se paziš pri hrani ali se ti ni treba Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 mi ni trebabela ali rdeca vrtnica? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2006 pazim pop siesta al sprehod po dežju Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ne pazim (jem ponoc, kruh, sir, vse kar ces ) sprehod po dezju (ce POP siesta )RDECA vrtnica (al pa oranzna ) rajs vesel pa debel al suh pa siten? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 vesela in debela negativna ali pozitivna.kaka energija gre od tebe največk rat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2006 negativna solna lučka al starinki svečnik Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 tezka... sem v obe smeri tezka. ampak mislim da vseen +(hehe, dobro vprasanje ) solna lucka (ne shizim na starinske scene zlo) vroca ali hladna voda (recimo ko se kopas)? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 hladna..da kroti mojo vročekrvnost strastna ali zadržana.se prepustiš užitkom Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2006 vroča gjih tolk da se ne derem, da me peče jazz al blues Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 blues šola ali sluzba? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 (jaz tud rajs hladno vodo ) zadrzana - veckrat, bomba/eksploziv manjkrat, se pa tud zgodi. jazz shola (tko po 'moje', tko kot tud sluzba ) cesa se bolj bojis? Potresa ali eksplozije? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.