Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ne bojim se ničesar.ne ene ne druge katastrofe...včasih samo sebe....pa še to šele zadnje čase služba vonj ali sluh Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 vonj dotik ali otip? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 dotik slika ali fotka Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 hmmmm... otip--- tezko, oboje.... brez vonja si lohk v nevarnosti, brez sluha pa tud. :||| ce ljudi ali narave, fotka. Jahanje konja al motorja? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Konja. Rolanje al kotalkanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 rolanje bikci ali škorpijoni Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 strelci levi ali škorpijoni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 levi na moj način in škorpijoni na drug način vrtnica ali sončnica Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 uh uh tezka tezka (namre c najbljubsi rozi sta mi soncnica in vrtnica)!!! tud spomincice kaksne. (kompromis ) dvojcek ali vodnar (ko smo ze tolk pri znamenjih)? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 težko se odločim, enako so mi všeč vrtnice (ljubezen, strast) in sončnice (veselje, svetloba). popoldanski ali dopoldanski šiht Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 vodnar delam samo dopoldan v hudo dobri službi Lisa ali Jana Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 hmmm.... lisa matjaz, matija ali matic? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Matjaž Kozorog ali Rak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 tezka, oba sta (znata bit) zatezhena in vse to... ampak ... kozorog. v bistvu, ce ze tezha, naj vsaj bo tud trdnost pol pa mal opore, ne pa da jo moram sam jaz dajat.... riba pa rak, men ni dobra kombinejsn. impulz ali strategija? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 uf, večinoma delujem impulzivno, znam pa biti tudi prekleto dober strateg. Oven ali Tehtnica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 oba sta ego, ampak sveen tehtnica, ipak ma vec filinga, res pa da vcas premal strasti pa tega...ma nc, kar skorpijona al pa bika, pa je. ribja juha ali riba na zharu? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ja jaz bi tudi raje Tehtnico. če bi morala zbirati med Sco in Bikom, pa definitivno Sco. zemlje se otepam na daleč. romanski ali germanski jeziki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 germanski Luka ali David Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Luka(riba na žaru) Italija Francija? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2006 david otko ali polotok Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 palček David A je to ali Lolek in Bolek (pa smo pri risankah ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Bolek i Lolek otok Mykonos ali Paros Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 nic od tega darilo dati ali darilo prejeti? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Dati in prejeti. Zelo sem happy, če komu podarim nekaj kar mu je všeč.In pa tudi če meni nekdo podari nekaj kar si želim. Ali te moti kaos in nered? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 urejen kaos me sploh ne moti pogovor ali dopisovanje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.