aiwa 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 že grem. pikantno sendvič al burek? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 no, pejt no hmmm, sendvič rajš, sirov burek sam občasno zelenjavna ali kislo-pekoča juha Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 misnla sem bučkinga pa sem se premisnla. bom počakala da domov pridem PACEK!!! kuko me morš tko rajcat???!!! :OO!: to pa prov zamerm valda da kislopekoča pa kr liter na dom... pišuka če si nam kr domov naročila čem al nečem? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 valjda da češ liter ali pol litra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 emmmm liter vse na enkrat al po malem? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 jaz bi vse naenkrat...taki sem spicy or extra spicy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 extra spicy matr sn lačna še kej zram al sam to? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 ja...definitivno še nekaj zraven....super je juhica...samo malo redka... mater...zaj sem še jaz lačen postal vegi al mesek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 mogoče bi za spremembo vegi spomladanski zvitki al ne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 jaaaa...u shit...nekaj rabim da si sline obrišem danes nebi vegi kura al puran al govedo al svija al račka al mešano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 če bi točno vedel kaj je to , jaaa zihr, za probat bi blo sem glih pomalcal, neki kar ti tko ne ješ Zdej pa že na kosil mislim kruhovi ali sadni cmoki (marelice, slive ....) misnla sem bučkinga pa sem se premisnla. bom počakala da domov pridemPACEK!!! kuko me morš tko rajcat???!!! :OO!: to pa prov zamerm valda da kislopekoča pa kr liter na dom... pišuka če si nam kr domov naročila čem al nečem? dans je zgleda tak dan, jst neki lačen , pol mi pa sam take misli švigajo naročit, naročit Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 kaj pa jz ne jem? bom naročila sam na bankič morm prej xrosex kruhovi cmoki kaj zaj meso al ne? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 lohk je tut meso, vegi je bla sobota kaj ne ješ , tune naprimer to bi dans pasal , kruhovi cmoki, pa kakšen zrezek v omaki , sanja svinja kukuruz riž ali makaroni Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 meso boš še za mene noročila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 lohk je tut meso, vegi je bla sobota kaj ne ješ , tune naprimer to bi dans pasal , kruhovi cmoki, pa kakšen zrezek v omaki , sanja svinja kukuruz riž ali makaroni to pa les ne jem kruhovi cmokiiii kr same bi jih... mesoboš še za mene noročila?še zate. ok. meni za 2 osebe pol. piščanc pa raca bosta, pa juha, pa zvitki, pa pohane banane se prav bomo meso. pa makarone bi... tega riža mam počas že dost... sploh če mi ga bojo dons prnesl vsga pocastga in gniuga k nimajo za dobr riž Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 še zate. ok. meni za 2 osebe pol. piščanc pa raca bosta, pa juha, pa zvitki, pa pohane banane ups....kosilo sem prešprical....se opravičujem socializem ali okultizem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 ne socia... ne oklut... vzhod al zahod Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 vsak ima svoj prav in narobe čista zavest ali brainstorming idej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 cista zavest v nevihti idej iskalec al iskano Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 najdenček smisel ali kaos Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Kaos. Spomini ali nostalgija? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 spomini brezhibno al z """napako""" Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Z ''napako''. Prvič ali zadnjič? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 prvic nadaljevat brez al z ponovitvami Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 z ponovitvami slišati neslišno ali videti nevidno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.