Pika Pikica 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 pogovor Bučno olje al olivc? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 olivc morska pizza ali s siri ? Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 morska Pomfri al pire? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 pomfri sadna kupa ali skutne palačinke ? Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 sadna kupa Kitajska al mehiška kuhna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Kitajska. Kruhovi cmoki ali vampi? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Kruhovi cmoki. Vampi... :xx!: Polenta z mlekom al golažem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Kruhovi cmoki njoki ali polenta Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Polenta. Jaz pa sovražim kruhove cmoke. Me kar zmrazi. Makaroni z drobtinam al s kako oreng omako? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Kruhovi cmoki. Vampi... :xx!: Polenta z mlekom al golažem? ti si naša raje z golažem, na mleko se lohk nredi smetana Kam smo prišli ajdovi ali koruzni žganci ? Polenta. Jaz pa sovražim kruhove cmoke. Me kar zmrazi. Makaroni z drobtinam al s kako oreng omako? Ne morem verjet , men so pa cmoki ena najboljših zadev Makaroni z dobro omako morska rižota ali rizibizi ? Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ajdovipapiga al kanarck? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ti si naša raje z golažem, na mleko se lohk nredi smetana Kam smo prišli ajdovi ali koruzni žganci ? Ajdovi. Briketi ali meso? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 nič...brokoli ali korenček? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 korenček ti si naša raje z golažem, na mleko se lohk nredi smetana Kam smo prišli ajdovi ali koruzni žganci ? Ne morem verjet , men so pa cmoki ena najboljših zadev Makaroni z dobro omako morska rižota ali rizibizi ? Jupi. Zdej sm pa res lačna...ej, sej, jst si dam drgač na polento zmer mrzu mlek...da ja ni smetane...pa k je polenta vroča, melk pa mru, pol zmer glih ta prava temperatura rata, da lohk ješ. Špageti al makaroni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 korenček Jupi. Zdej sm pa res lačna...ej, sej, jst si dam drgač na polento zmer mrzu mlek...da ja ni smetane...pa k je polenta vroča, melk pa mru, pol zmer glih ta prava temperatura rata, da lohk ješ. Špageti al makaroni? obvladaš sceno špageti so mi boljši mesni sir ali ocvrti sir Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 hmmmmmm...v bistvu oboje ful redko jem in mi je prbližn enak... Oboje je dobr, no. Kitara al klavir? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 kitara pikapolonica ali cebela? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Pikapolonica, jasno! Tiktakanje ure al kaplanje kapelj na tla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 kapljanje kapelj na tlamorski prasicek ali hrcek? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Morski prašiček me je enkrat polulu, tko da hrček. Ptič al riba? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ptič avto ali kolo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2006 kolo čaj ali kava Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 KAVA eksperimentirati ali ne? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2006 seveda dišeče svečke al kadilo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 dišeče svečke in še kadolo..mhmmmmmmmm teranov liker ali samo teran Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.