Audente 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 javna hiša ali vprašaj me? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 javna hiša čutiš ali vidiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 čutim vertikalno ali horizontalno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 izmenjujoče tantra ali zen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 tantra osamljenost ali dolgočasje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 samota....ki osvobaja vse ali nič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 vse je nič in nič je vse Nougat kocke ali čokoladni piškoti? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 mmm nougat kocke...že dolgo mi jih ni nobena k ustom nosila bi mi jih ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 ne............bi jih nosila.jih pa jaz jem zdajle len ali razvajen Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 koma res ne bi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 morda........ Kaj si predstavljaš pod besedo ne? Vse ali nič? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 malenkost....med vsem in ničem zakaj morda...nisi prepričana? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 prepričana.......... vztrajen ali omahljiv? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 odvisno...od nagrade extrem ali izjema Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 extrem A samo za nagrado daješ in pričakuješ? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 ja še kr ješ nougat kocke...al boš kakšno prišparala za mene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 vse sem pojedla.......kdo bo čakal na tvoje obljube........ se ve spomniš ali vse pozabiš? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 se spomnim....samo me je bilo strah ...pa drugič oprostiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 ni kaj oprostiti......sprejemam tko kot je... kdaj je drugič? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 za prvič obljuba ali dolg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 ko se obljuba izpolni ni več dolga........obljuba dela dolg mar ne? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 ne vem izpolniš čisto vse kar obljubiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 ja ti ne? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 ne....kot zgleda kaj res nisi še v življenju nobene obljube prelomila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 prelomila v smislu predčasnega opravičila,če nekaj ni mogoče Žal ni mogoče utrujenost ali zaspanost......... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.