Antoninus 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Tudi meso včasih zelo paše. Lepotna operacija da ali ne? ni potrebe operacija glasilk al opera? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2006 opera bach al bethoven Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 opera bach al bethoven beethoven - Oda radosti Jim Jones al Howard Jones? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2006 nimam pojma koruzni al ajdovi žganci Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 smrček Marlboro ali West Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 uf, pol bi že raje nad 50, s takim pod 20 ne vem, kaj bi si začela, z unimi nad 50 se lahko vsaj kaj pametnega pogovarjaš. pa daj no, pod 20, ko da bi pecala svojega brata. pussy ali grobijan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 hmmm.... lisa matjaz, matija ali matic? matic... je namreč moj sin uf, pol bi že raje nad 50, s takim pod 20 ne vem, kaj bi si začela, z unimi nad 50 se lahko vsaj kaj pametnega pogovarjaš. pa daj no, pod 20, ko da bi pecala svojega brata. pussy ali grobijan sem v letih, ko bi mi tist nad 50 bolj "pristojili" Gospodinje ali Lost? Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 lost grozljivke ali komedije?:-) Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Komedije itak. Avto al bicikl? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 bicikl!Zima ali poletje? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2006 bicikl robbie williams ali take that Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Robbie Williams kino ali teater Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 kino nalivno pero ali svincnik? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 kino nalivno pero ali svincnik? Nalivno pero. Cigareti ali trava? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 cigareti olje ali krema za sončenje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 olje cocktail ali pivo? Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 coctail afrika ali amerika? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 afrika slika ali fotografija Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 fotografija zelena ali modra? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 težka odločitev, obe sta moji najljubši barvi. rdeča ali črna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 modra plavanje ali kolesarjenje Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Slika. IQ ali EQ, kaj se ti zdi bolj pomembno? Marija ste hitri. Plavanje. Vprašanje ostane. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 EQ seveda. travnato ali gozdno prostranstvo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 gozdno kitara ali bobni? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 bobni ritem ali melodija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.