lanja 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 chi mrak ali jutranja zarja Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 jutranja zarja si ali nisi...resnična Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 sem spoznati ali skrivati se? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 sem spoznati ali skrivati se? spoznati....samo ne obljubim si si lepa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 spoznati se priti ali oditi Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 spoznati....samo ne obljubim si si lepa? V redu sem. spoznati se priti ali oditi Priti. Kaj ti je pomembnejše, notranja al zunanja lepota? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Kaj ti je pomembnejše, notranja al zunanja lepota?saj veš....pristaš enosti sem...lepota je lepota....seva in čuti se...ne samo gleda očke ali koža Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Sedi, 5. Hmmmm...koža. Ker jo otipaš. Očke so itak več al manj vse lepe na svoj način. Božati al biti božan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 vse v enem ljubkovati ali drgetati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Drgetati med ljubkovanjem. Matr, sm potrebna. Sex al sex? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 sex in sex in sex..............pizda kje je neskončnost se samo delaš potrebno ali res teče iz tebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 sex in sex in sex..............pizda kje je neskončnost se samo delaš potrebno ali res teče iz tebe Ne, res sem, teče pa še ne...bi mogla pa bolj kakšna konkretna beseda past, da bi tekl. Je pa zjutraj teklo. Maš zraven rad glasbo al tišino? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Ne, res sem, teče pa še ne...bi mogla pa bolj kakšna konkretna beseda past, da bi tekl. Je pa zjutraj teklo. Maš zraven rad glasbo al tišino?glasbo...in trenutek ko je ne slišim več veš glede tega...al ti bo teklo al ne...pa ti bom bolj težko pomagal....nimam konkretnih besed na zalogi....samo neki bluz....pač pravijo tak enkrat ali dvakrat ali trikrat...ali...ali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 3x..z, brez in potem tist kar je blo najboljš zasvojeni z sexom? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Ja, če mava cel dan na volje, lahko kolkrat češ. Dokler obema paše. Nakladač al mož beseda? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Ja, če mava cel dan na volje, lahko kolkrat češ. Dokler obema paše. Nakladač al mož beseda? kaj se sexa tiče mož beseda....drugač pa ti znam tudi kako naložit bambi ali zekoslav mrkva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 dvojček obljuba ali prisega?Ja, sej dvojček = nakladač Hmmm...a je razlika al kaj? Rečmo, da je prisega bolj astna, se pravi prisega. kaj se sexa tiče mož beseda....drugač pa ti znam tudi kako naložit bambi ali zekoslav mrkva Pošteno. Hm...bambi, ko sem romantično razpoložena, zeko pa, ko je treba na brzino stvari porihtat. Npr. zdej! Kdo je glavni, ti al ona? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Pošteno. Hm...bambi, ko sem romantično razpoložena, zeko pa, ko je treba na brzino stvari porihtat. Npr. zdej! Kdo je glavni, ti al ona? delima si to krivdo...kdo naj bo glavni bi bila kdaj bambi...samo zame? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 delima si to krivdo...kdo naj bo glavni bi bila kdaj bambi...samo zame? V mislih kadar češ. V reality pa...če bi si bila všeč, tudi. A bi ti bil kdaj zeko? Samo zame? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 včasih zeko...včasih bambi...da ne bo dolgčas vztrepetaš...ko se te prvič dotakne nekdo...ki ti je všeč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Mhm....kot list v vetru. Zelo lep občutek. Če se me zna prav dotikat, ne samo prvič...tudi večkrat. Kaj te osrečuje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 ti trenutno...in tvoja energija verjameš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Lahko, ker je trenutno. Kraj kjer si želiš, pa še nisi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Lahko, ker je trenutno. Kraj kjer si želiš, pa še nisi? tisti kraj...za katerega še nikoli nisem slišal ime trenutek ali večnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Men bi pa v dvigalu, obdanemu z ogledali. Trenutek...večno počasi izgubi čar. In nič ni večnega. Razen človeška neumnost. Vesolje pa neskončno. Sex prek telefona al neta? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.