Skoči na vsebino

vprašaj me

klarus

Recommended Posts

...kaxne debate... oba takoj k spovedi!!! :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Samisč je pa ljubosumen. x:Dx x:px Brez skrbi, dragi, te samo v mislih varam. x;)x xsrcx

..jaz pa ljubosumen???...ali bogovi sanjajo elektricne ovcke??? x:Dx

..drgac so pa misli mocnejsa energija od materije... kar preber si Professional Dreamerja!!! x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

če tak tip, k je Koma, peca tako bejbo, k sm jst. :lol: x;)x

...to pa zelo spominja na Jerry Springer show... x:Dx x:Dx x:Dx

Frank Zappa

..jaz pa ljubosumen???...ali bogovi sanjajo elektricne ovcke??? x:Dx

..drgac so pa misli mocnejsa energija od materije... kar preber si Professional Dreamerja!!! x:Dx

če boš več mislil...al pa bolj kvalitetno...boš pa mogoče tud dovolj energije imel za tako mega bejbiko kot je pikica x:Ix ti ne bo treba ljubosumen bit...

hmmmmm :inocent:

Mislim, da ne, se pa čisto vedno smejim....ful mi gre na smeh takoj potem...tisti, zadovoljni, nagajiv nasmešek. xDDx x:px

A si se ti kdaj tresel, ko ti je pršlo, tako, da ti je celo telo drgetalo? :inocent:

ja

si že kdaj čutila eno...z moškim ki ga ljubiš

si že kdaj čutila eno...z moškim ki ga ljubiš

Joj, maš težka vprašanja...prav pomislit moram, se pravi, če razmišljam, bo odgovor prej NE kot ja. :inocent: Verjamem pa, da ko bom res ljubila in on mene, da bom... x:Ix Lahko pa rečem, da je blo dosti blizu, samo ne še čisto.

Si kdaj ljubil tako močno, da bi najraje ugriznil? :inocent:

kaj on je kufer...al kaj

:lol:

Ne, ni. Samsič je en srček. xsrcx Sam tko, ful me rad heca, ker mi ne zna drugač ljubezni pokazat...sej, če znaš dobr brat med vrsticami, se vid, da iz žalitev pravzaprav veje ljubezen. :2src: x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...