mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 potešen...samo veš kako je to...nikoli ni preveč adrenalin ali hemoglobin Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 adrenalin košarka ali rokomet Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 košarka glasba ali ples Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 glasba sedeti v kotu ali plesati Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 plesati, definitivno! Plesati sam ali v dvoje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 v dvoje...počasi...božajoče sade ali motorhead Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 sade Bubana. Kako me boš pozdravil? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 zraven mene bi pozabila...da si bolana kaj ti je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Ma, sej počutim se ne ...v grlu praska, pa mal me levo uho boli. O, ja, verjamem, da bi me marsikdo zlahka zamotil, da se ne bi počutila bolane. Sladico bi. Kaj predlagaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 puding s keksi...in smetano bom lahko smetano s tebe pojedel? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Lahko tud puding, ker ga ne maram. Pojedel al polizal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 polizal...sej sem mislil....pa sem se zatipkal ko uživaš....kričiš ali se vzdržiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 ...kaxne debate... oba takoj k spovedi!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Malo glasneje stokam. A morš čist vse vedet? ...kaxne debate... oba takoj k spovedi!!! Samisč je pa ljubosumen. Brez skrbi, dragi, te samo v mislih varam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 ...kaxne debate... oba takoj k spovedi!!! spovednica ima tudi svoj čar...ej pikica...si za eno skupinsko spoved Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Samisč je pa ljubosumen. Brez skrbi, dragi, te samo v mislih varam. ..jaz pa ljubosumen???...ali bogovi sanjajo elektricne ovcke??? ..drgac so pa misli mocnejsa energija od materije... kar preber si Professional Dreamerja!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Ni problema. Moj župnik al tvoj? Čeprov, mislim, da bi se Samson z veseljem javil. Samson, sej je čist človeško, da si ljubosumen, če tak tip, k je Koma, peca tako bejbo, k sm jst. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Malo glasneje stokam. A morš čist vse vedet? jaaaa si se že kdaj jokala....po orgazmu....od sreče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 A morš čist vse vedet? A si morate vse povedat? Packi... Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 če tak tip, k je Koma, peca tako bejbo, k sm jst. ...to pa zelo spominja na Jerry Springer show... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 hmmmmm Mislim, da ne, se pa čisto vedno smejim....ful mi gre na smeh takoj potem...tisti, zadovoljni, nagajiv nasmešek. A si se ti kdaj tresel, ko ti je pršlo, tako, da ti je celo telo drgetalo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 ..jaz pa ljubosumen???...ali bogovi sanjajo elektricne ovcke??? ..drgac so pa misli mocnejsa energija od materije... kar preber si Professional Dreamerja!!! če boš več mislil...al pa bolj kvalitetno...boš pa mogoče tud dovolj energije imel za tako mega bejbiko kot je pikica ti ne bo treba ljubosumen bit... hmmmmm Mislim, da ne, se pa čisto vedno smejim....ful mi gre na smeh takoj potem...tisti, zadovoljni, nagajiv nasmešek. A si se ti kdaj tresel, ko ti je pršlo, tako, da ti je celo telo drgetalo? ja si že kdaj čutila eno...z moškim ki ga ljubiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 če boš več mislil...al pa bolj kvalitetno...boš pa mogoče tud dovolj energije imel za tako mega bejbiko kot je pikica ti ne bo treba ljubosumen bit... Ja, a si slišu, Samosnajt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Ja, a si slišu, Samosnajt. kaj on je kufer...al kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 si že kdaj čutila eno...z moškim ki ga ljubišJoj, maš težka vprašanja...prav pomislit moram, se pravi, če razmišljam, bo odgovor prej NE kot ja. Verjamem pa, da ko bom res ljubila in on mene, da bom... Lahko pa rečem, da je blo dosti blizu, samo ne še čisto. Si kdaj ljubil tako močno, da bi najraje ugriznil? kaj on je kufer...al kaj Ne, ni. Samsič je en srček. Sam tko, ful me rad heca, ker mi ne zna drugač ljubezni pokazat...sej, če znaš dobr brat med vrsticami, se vid, da iz žalitev pravzaprav veje ljubezen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.