emmzi 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 melodijapes ali veverica? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 veverica srna ali zajec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 srnaogledalo ali policka? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 ogledalo ali ponudba za kavo v avgustu še velja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 ne vem....še malo odklopljen od vsega zaljubiti ali ljubiti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 ....... ljubiti......... igrati ali odigrati Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 igri ni konca..... zamisliti ali odmisliti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 odmisliti hitro ali počasi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 ne vem...čas je čas...včasih je hitro počasi in počasi hitro mirovati ali bezljati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 nevem če je bezljati pravi izraz.....akcija pa ja.......... na kolo vsak dan ali ne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 kolesaril do splita...tako da zdaj kakšen dan ne komunikacija ali akcija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 komunikacija na štiri oči ali po telefonu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 mi najbolj paše takšna kot je pogrešati ali rabiti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 pogrešati vprašati ali biti vprašan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 mi najbolj paše takšna kot je pogrešati ali rabiti? ne eno ne drugo.........zabavati se.......... spoznati ali spoznavati Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 vprašan biti....in iskreno odgovoriti iskra ali iskrenost ne eno ne drugo.........zabavati se.......... spoznati ali spoznavati spoznavanje je spoznanje ježek ali vetrnica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 ježek slano ali sladko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 iskra ali iskrenostiskrenost lučka ali kornet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 lučka nova ikonca??? lepo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 ja, spremembe morajo biti. tuš ali kad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 poleti tuš strah pred samim seboj ali pred neznanim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 raje pred neznanim tira mi su ali pannacota Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 niso več moja izbira česa te je strah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 višine, teme, padca klavstrofobija ali homofobija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 nič od tega ali izpolniš obljubljeno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.