mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Joj, maš težka vprašanja...prav pomislit moram, se pravi, če razmišljam, bo odgovor prej NE kot ja. Verjamem pa, da ko bom res ljubila in on mene, da bom... Lahko pa rečem, da je blo dosti blizu, samo ne še čisto. Si kdaj ljubil tako močno, da bi najraje ugriznil? grizel še nisem...le grizljal bi se mi prepustila...na vse in nič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 grizel še nisem...le grizljal bi se mi prepustila...na vse in ničČe smo še vedno v virtualni resničnosti, potem ja. V real lifu pa... Ne padam na zasedene tipe. Ko boš frej, se pa oglasi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Ne, ni. Samsič je en srček. Sam tko, ful me rad heca, ker mi ne zna drugač ljubezni pokazat...sej, če znaš dobr brat med vrsticami, se vid, da iz žalitev pravzaprav veje ljubezen. fajn dečko mora bit ni fer...da me zdaj tu izkoriščaš...in ga delaš ljubosumnega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Če smo še vedno v virtualni resničnosti, potem ja. V real lifu pa... Ne padam na zasedene tipe. Ko boš frej, se pa oglasi. ja... v resničnosti se z mano ne bi upala tako pogovarjat.....jaz pa s tabo ne na nic... kaj bi raje grizljal... baso ali klobaso... to bo bolj vprašanje zate...jaz bi svojo baso bolj težko grizljal hočeš vse? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 fajn dečko mora bit ni fer...da me zdaj tu izkoriščaš...in ga delaš ljubosumnegaEh, Samsič je sam kolega...ma on svojo dečvo...tuki mora pa name čuvat, se zgleda odgovornega za mojo dušo počuti. Ko sem z nekom, se grem take igrice samo z njim. ja... v resničnosti se z mano ne bi upala tako pogovarjat.....jaz pa s tabo ne Pa, v bistvu bi se (sem se že) ...če bi bil samo moj. Potem počasi zadrega odide, ker se umakne strasti in radovednosti. A zardevaš kdaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 A zardevaš kdaj?redko...itak mi je vedno bolj vse vseeno ti...si samska?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 če boš več mislil...al pa bolj kvalitetno...boš pa mogoče tud dovolj energije imel za tako mega bejbiko kot je pikica ti ne bo treba ljubosumen bit......eh fant, z veseljem ti prepuscam tako mega kvalitetno bejbo, ker moje razmisljanje se ni tako zelo kvalitetno da bi bil to sposoben uvideti... kaj on je kufer...al kaj..ne sam kufer, jaz sem omara... Eh, Samsič je sam kolega...ma on svojo dečvo...tuki mora pa name čuvat, se zgleda odgovornega za mojo dušo počuti. ...jah sevede, ce s pa nepristevna... bi s5 enga tko na hitr napicila pol pa jokala par dni.. ces uuuu zalubila sm se... ampak on ma drugo... bolje sprijeciti nego leciti!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 redko...itak mi je vedno bolj vse vseeno ti...si samska??Ma ne more ti bit vseeno, no. Zakaj pa misliš, da me tolk meče? Samo ni take panike, k če kej nucam, mam par možnosti... Ampak ne bi bla več dolgo samska...bi bil že cajt, da neki novga ubodem. Si ljubosumen tip? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 pa še kako....če ženska druge gleda....jo takoj dam čez kolena in dobi po nagi ritki daješ ali iščeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Bolj dajem... Hm...nov nick, obrnjen. Zakaj? A bi me rad zmedel? Me lahko komto s čim drugim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 ne vem zakaj bi hotel zmesti...itak si že dovolj koma mi je malo komatičen postal...mogoče bo mako boljše a boš makota tud kdaj stisnila k sebi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Če me bo tok kuril, kot me je znal koma, bom... Kero bi pa ti rajš? Piko al Pikico? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 piko pikico...med piko in pikico bi se težko odločil hladno ali toplo ali vroče ali žareče ali goreče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 kaj imaš občutek...da ti kdo brani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Bejba, ti kr hod v zele...čez pol ure bom itak šla, pa me lohk zamenjaš. Vroče... No, eto, pa ti je ratal...maš trikotnik...Valči bo za, jst sm za. Si upaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 ni panike...saj sva se za neke trikotničke dogovorila z pikico...več nas je...lepše je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 pa Piki ne bi v zele hodila jaz ne bi bil tko sur... sploh ce so v zelju tut ocvirki... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 . Si upaš? ja....če me bosta lepo imeli? obzorjr fantazije ali potop realnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 sam še neki se mora naučit, pa bo perfekt ...jao, to je pa ne bos mogla naucit... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Mene bolj skrbi, da ti ne boš sfolgu obeh. Obzorje realnosti. Ampak se ti bo pa godlo... Samsič, na ignore te mam dons, k si bebo. Kako bomo začeli? sam še neki se mora naučit, pa bo perfekt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Samsič, na ignore te mam dons, k si bebo. ..to mi fotr za 26 let govori... tko da se kaj bl izvirnga spomn, ce me hocs uzalt... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 ..to mi fotr za 26 let govori... tko da se kaj bl izvirnga spomn, ce me hocs uzalt... To te nism žalla...samo povem ti! Ja, mako, Valči je čist divja...tole bo težka, veš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 ja ti pa glih veš Pa še navodila...morš neki vprašat zmer, veš...to je point teme. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 ..koma nic se bat... tresla se gora, rodila se mis... pes ki veliko laja, ne grize... evo grem iz te teme vun... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Mene bolj skrbi, da ti ne boš sfolgu obeh. Ampak se ti bo pa godlo... Kako bomo začeli? kr dve naenkrat...težka bo...zato pa prosim....lepo me mejta hm..kje začeti...najboljš....da se kr vidve mene lotita...ko sta že v premoči imata kakšne posebne želje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.