Skoči na vsebino

vprašaj me

klarus

Recommended Posts

Joj, maš težka vprašanja...prav pomislit moram, se pravi, če razmišljam, bo odgovor prej NE kot ja. :inocent: Verjamem pa, da ko bom res ljubila in on mene, da bom... x:Ix Lahko pa rečem, da je blo dosti blizu, samo ne še čisto.

Si kdaj ljubil tako močno, da bi najraje ugriznil? :inocent:

grizel še nisem...le grizljal

bi se mi prepustila...na vse in nič

Deli na socialnih omrežjih

Ne, ni. Samsič je en srček. xsrcx Sam tko, ful me rad heca, ker mi ne zna drugač ljubezni pokazat...sej, če znaš dobr brat med vrsticami, se vid, da iz žalitev pravzaprav veje ljubezen. :2src: x:)x

fajn dečko mora bit x:Dx ni fer...da me zdaj tu izkoriščaš...in ga delaš ljubosumnega

Če smo še vedno v virtualni resničnosti, potem ja. x:px

V real lifu pa... x:Ix Ne padam na zasedene tipe. Ko boš frej, se pa oglasi. x;)x

ja... v resničnosti se z mano ne bi upala tako pogovarjat.....jaz pa s tabo ne x:Ix

na nic... x:)x

kaj bi raje grizljal... baso ali klobaso... x:)x x:Dx

to bo bolj vprašanje zate...jaz bi svojo baso bolj težko grizljal

hočeš vse?

fajn dečko mora bit x:Dx ni fer...da me zdaj tu izkoriščaš...in ga delaš ljubosumnega

Eh, Samsič je sam kolega...ma on svojo dečvo...tuki mora pa name čuvat, se zgleda odgovornega za mojo dušo počuti. x;)x

Ko sem z nekom, se grem take igrice samo z njim. x:Ix

ja... v resničnosti se z mano ne bi upala tako pogovarjat.....jaz pa s tabo ne x:Ix

Pa, v bistvu bi se (sem se že) ...če bi bil samo moj. Potem počasi zadrega odide, ker se umakne strasti in radovednosti. x:px

A zardevaš kdaj?

če boš več mislil...al pa bolj kvalitetno...boš pa mogoče tud dovolj energije imel za tako mega bejbiko kot je pikica x:Ix ti ne bo treba ljubosumen bit...

...eh fant, z veseljem ti prepuscam tako mega kvalitetno bejbo, ker moje razmisljanje se ni tako zelo kvalitetno da bi bil to sposoben uvideti... x:Dx x:Dx x:Dx

kaj on je kufer...al kaj

..ne sam kufer, jaz sem omara... x:Dx x:Dx x:Dx x;)x

Eh, Samsič je sam kolega...ma on svojo dečvo...tuki mora pa name čuvat, se zgleda odgovornega za mojo dušo počuti. x;)x

...jah sevede, ce s pa nepristevna... bi s5 enga tko na hitr napicila pol pa jokala par dni.. ces uuuu zalubila sm se... ampak on ma drugo... bolje sprijeciti nego leciti!!! :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

redko...itak mi je vedno bolj vse vseeno

ti...si samska??

Ma ne more ti bit vseeno, no. x:Ix

xyesx Zakaj pa misliš, da me tolk meče? :inocent:

Samo ni take panike, k če kej nucam, mam par možnosti... x:px x:Dx

Ampak ne bi bla več dolgo samska...bi bil že cajt, da neki novga ubodem. x:px

Si ljubosumen tip? x:Ix

pa Piki ne bi v zele hodila x:Ix x;)x x:px

jaz ne bi bil tko sur... sploh ce so v zelju tut ocvirki... x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

sam še neki se mora naučit, pa bo perfekt x:px x:Dx

...jao, to je pa ne bos mogla naucit... :o|o:

Frank Zappa

Samsič, na ignore te mam dons, k si bebo. :o|o:

..to mi fotr za 26 let govori... tko da se kaj bl izvirnga spomn, ce me hocs uzalt... :o|o:

Frank Zappa

..koma nic se bat... tresla se gora, rodila se mis... pes ki veliko laja, ne grize... evo grem iz te teme vun... :8):

Frank Zappa

Mene bolj skrbi, da ti ne boš sfolgu obeh. x:px

Ampak se ti bo pa godlo... x:px

Kako bomo začeli? x:Ix

:irs: x:Dx

kr dve naenkrat...težka bo...zato pa prosim....lepo me mejta

hm..kje začeti...najboljš....da se kr vidve mene lotita...ko sta že v premoči x:Dx

imata kakšne posebne želje

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...