Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Mislm, da ti mora a to odgovorit tip... makooooooooooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Kako prepričat nekoga, da te povabi na deit ...preber si The Game... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Itak, da naju ne bi sfolgu... dve horny bejbi... še ena na ena me komi kdo sfolga ja zihr...to vse pravite kak ste horny...pol pa ništa od vas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 ja zihr...to vse pravite kak ste horny...pol pa ništa od vas ni frigidnih bab... samo nesposobni moski... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 imata kakšne posebne želje Ja, jst glih razmišljam, da bi še enga dedca zravn povabl, k jst mam vedno filing, da ma tip premal rok. ja zihr...to vse pravite kak ste horny...pol pa ništa od vas Ja, ja...če ma ta prave prijeme, se bo divjost že pokazala, nč bat...pri mlačnežih pa ne morm vriskat in bit divja. No, mene tud zanima tole Valkirini vprašanje...kako izsiliš date? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Samsič je zdele nasul vse pregovore na en mah Kako prepričat nekoga, da te povabi na deit najboljše...da pozabiš na svoj ego...pa ga sama povabiš...najbolj ziher z najmanj muke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 V bistvu dober odgovor...ampak, a ni žalsotno, da mormo bit zdej bejbe pobudnice? Kje ste, gentlemani? Kje je tista stara šola? Jst si še vedno želim bit osvajana... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Ma, kllinca...k se prepričujem, da k bo ta prav mim pršu, mi nov treba dajat pobud, k bo on skoz dajal...sam, če tko gledam, pol ne bom naslednjih 100 let fasala, k je vse več rev. :xx!: Eh, hvala bogu, da so dildote iznašl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 uf...če ne bi imel ženske...ti tud dildota ne bi rabila me pocartaš....tak čist malo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 seveda te. pridi kepica da te vzamem v roke se nasmihaš ali pokaš od smeha? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 uf...če ne bi imel ženske...ti tud dildota ne bi rabila me pocartaš....tak čist malo Dober odgovor. Ja, malo te pa lahko, pridi k meni, daj mi glavo naročje in naj narava opravi svoje. Audente trenutno se nasmiham, rada pa tudi poka od smeha, da solze tečejo. Ljubljana al Maribor? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 ljubljana...iščem službo tam barje ali močvirje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Barje...eh, beda...tuki ni kul, sej se bom jst v MB preselila. A pol na ljubljančanke bolj padaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 ne...na mariborčanke trenutno...preseljene v ljubljano pogrešati ali grešiti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 grešiti...pogrešanja mam pun k... Kaj pa na ljubljančanke, preseljene v MB? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 bi šlo ja bi se ti poročila z mano...po prvem sexu mislim....pa potem ko bom samski spet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Hm....a ti taka naivčina delujem? No, ja, če si u iber dobr v seksu in rad pospravljaš, pa to, bi se mogoče dalo kaj zmenit. Počas bova mogla spet pod tuš. Si za? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 kuham tudi dobro....saj veš...ljubezen gre skozi želodec za malo miljenja pod tušem sem vedno...valjda masaža bradavičk ali ušesnih mečic Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Bradavičk. Pridem nazaj čez 15...ti pa dobro namili. Pa razmisli, kaj bi mi dobrega skuhal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 milim te od glave do pet....takšno lepoto kot si ti je potrebno razvajati po sexu bom o hrani razmišljal...ok a v resnici tud take ženske obstajajo...kot si ti....al jih samo v virtuali najdeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Najprej definiraj, kakšne so ženske, kot sem jaz, pa ti bom povedala...v virtualnosti je vse lepše in popolnejše, veš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 seveda, ko prideš v real life, te pa koma ujame ali pa kap.....ko ne moreš verjet kaj in komu si pisal Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Najprej definiraj, kakšne so ženske, kot sem jaz, pa ti bom povedala...v virtualnosti je vse lepše in popolnejše, veš. zanima me...če si v realnosti....tudi takšna lepa energija....kot jo čutim tu na forumu zanimiva ali pozitiva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 seveda, ko prideš v real life, te pa koma ujame ali pa kap.....ko ne moreš verjet kaj in komu si pisal No, tolk slabih izkušenj nisem imela, samo, mi pa ful ni več do tega, da bi se načrtno z nekom spoznala s foruma, z namenom, da sva skupaj...ok, sem za to, da se skupinsko dobivamo na partyjih in se tam ukreše ljubav, samo tko, preko neta pa ne več. Preveč boli,m pa razočaranja....sej je tud lepo, samo...real life je to pravo, ko je treba pokazat pogum in se vse vidi, kakšen si. Lahko se je skrivat za nickom in zidati gradove v oblakih... zanima me...če si v realnosti....tudi takšna lepa energija....kot jo čutim tu na forumu zanimiva ali pozitivaHm..kaj pa vem, sem, kdaj pa totalno negativna. Tud jaz imam slabe dneve, pa sm zoprna, zatežena, vrtam v ljudi. Težko verjamem, da kje obstaja popoln človek...če paže je popoln, je pa dolgočasen. Pozitivo rabim. Zanimiva sem že. A si mi že skuhal kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 bom...tam enkrat proti jutru...ko se nehava ljubit ali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.