Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Na ta komentar dam Zdej grem pa ajat in sanjat, da me ljubi neznanec. Se beremo zjutraj. Nočko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hubert 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 kaj vidiš na sliki? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Na ta komentar dam Zdej grem pa ajat in sanjat, da me ljubi neznanec. Se beremo zjutraj. Nočko. nočko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Jutro. Čajček ali kavico? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Jutro. Čajček ali kavico? čajček so bile sanje ali virtualno ljubljenje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Kr sanje. A si kej lačna? Jst sm že, k sm že 3 ure pokonc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 ne nisem lačna, pojedla medenjak in kavo spila...... a si kaj utrujena? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 sem lačen...kavico bi tud zajtrk v postelji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 ne ne maram zajtrk v postelji, ne maram drobtin na rjuhi svileno rjuha ali bombažna Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Utrujena ne, mal bolana, grlo mam razdraženo. Bi zajtrk v postelji...pa kaj pol, če so drobtine, jih pol streseš dol. Na svilenih še nisem ležala, bi blo treba sprobat. A bi me kdo mal zmasiral, prosim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 to prepustim Mokoju..naj te on masira........ užitek ali preganjanje dolgčasa Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Brez keša al brez ljubezni?Oboje rabm... užitek ali preganjanje dolgčasa užitek prehlad al glavobol? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Oboje rabm...užitek prehlad al glavobol? glavobol...prej mine zmasiram te pa tudi lahko nežno ali močno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 nežno, k me boli, če me močno... verjameš, da se slabo vrača? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 ja...če slabo...vidiš...v tistem kar narediš verjameš da se ti dobro vrača Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Bl počasi se vrača, če sploh se. Se mi zdi, da se slabo hitreje. Greš raje sebi v škodo al narediš drugemo slabo zavestno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 verjamem v spreminjanje pogleda na slabo....slabo je vedno lahko dobro...pa če to delaš sebi ali drugemu simbol ali doktor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 simbol...doktorjev mam pun k...., k itak nč ne nardijo. kristal al travca? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 travca....kristalčke prepustim tebi tolerantnost ali ignoranca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Ne maram ignorance...se mi zdi strahopetna. Je včasih potrebna, ampak res zelo redko. Mi verjameš, da še nikoli nisem poizkusila trave? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 ja ti verjamem in prav je tko a prideš don ob 18.00 na Prešerca v LJ? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Pridem. A mislš, da bo fajn? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 vem da bo fajn škoda k ta luškan mladenič nima časa pridet? v škornjih ali v čevljih s petko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Kateri je pa ta luškan mladenič? Hm...jst bom v škornjih, brez pete...ti dej pa tud škornje, ker je mrzlo. A bomo zuni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Bože nedaj Samo pili ali tudi jedli? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.