Audente 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 pili in špancirali..valjda zunaj........... kuhano vino ali medica Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Pol zginem v roku pol ure, k sm bolana...ne bom na mrazu in tvegala, da fašem plučnco...klinac, girly, pozdraviva jih, pol greva pa v Kitajsko. Kuhano vino. Palačinke al sadje oblito s čokolado? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 palačinke v Romeu a boš čaj ali kavo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 palačinke solze ali megla palačinke v Romeu a boš čaj ali kavo kavo ravnokar pijem žalost ali nestrpnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Pol zginem v roku pol ure, k sm bolana...ne bom na mrazu in tvegala, da fašem plučnco...klinac, girly, pozdraviva jih, pol greva pa v Kitajsko. Kuhano vino. Palačinke al sadje oblito s čokolado? Aha, že vidim, da si bova midve zelo dobri, kljub temu, da si iz LJ in še to iz manj pomembnega pecirka Uh, uh, meni je pa to oboje dobro. Palačinke s čokolado in sadjem, da kar vse skupaj namečemo. A gre kdo namesto mene na šiht? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 kave ne pijem. megla, nestrpnost. Girly, nisem ti še povedala, ampak sem pol štajerka, zato pa sm tolk fejst. dež ali sneg? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Girly, nisem ti še povedala, ampak sem pol štajerka, zato pa sm tolk fejst. dež ali sneg?sneg girly ali audente Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Glede na to, da girly še ne poznam in sm firbčna ponaravi, bom njo izbrala. Audente al jaz? Pa ne vela rečt nobena al pa obe. Kok sm žleht. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 sneg girly ali audente Pokavec mali, nobene ne bi ladal, tako da je boljše, da se sploh ne sprašuješ. Drugače pa ne dež ne sneg, ampak SONCE. Pasja vročina, pa če me do kosti skuri. A za na morje je kdo poleti? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 pika pikica....mate maš sexi nick....kr me zaščemi ko ga napišem hočeš ali nočeš Pokavec mali, nobene ne bi ladal, tako da je boljše, da se sploh ne sprašuješ. kdor najbolj glasno laja...najprej da Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Tega sploh ne zanikam Ni pa rečeno, da je zadovoljen s tistim, kar dobi Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 hočem in nočem marsikaj. Kaj pa ponujate, gospodič? Kuža al muca? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Drugače pa ne dež ne sneg, ampak SONCE. Pasja vročina, pa če me do kosti skuri. A za na morje je kdo poleti?ja....morje takoj...kurjenje na soncu...dokler sončarice ne fašem potapljanje ali plavanje hočem in nočem marsikaj. Kaj pa ponujate, gospodič? Kuža al muca? imam oba...peseka in muceka sprehod ob ljubljanici ali po pohorju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 potapljanje...itak plavaš zraven. Pohorje. spanje al crkljanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 ponujam vse in nič....ne več ne manj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 ponujam vse in nič....ne več ne manj Vzamem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Jaz vzamem samo vse, nič pa lahko ima kdo drug. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 potapljanje...itak plavaš zraven. Pohorje. spanje al crkljanje?crkljanje....zjutraj....še preden zlezeš izpod odeje bi se stisnila k meni....v realnosti...ali samo v virtualnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 crkljanje....zjutraj....še preden zlezeš izpod odeje bi se stisnila k meni....v realnosti...ali samo v virtualnostiZdej si pa že zahteven. Bi se, če bi bil samski, pa fejst. Ja, no, ne bom ti lagala. Zate pa tak al tak vem, da bi se v vsakem primeru k meni stiskal. Primorščina al ljubljanščina? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Zdej si pa že zahteven. Bi se, če bi bil samski, pa fejst. Ja, no, ne bom ti lagala. Zate pa tak al tak vem, da bi se v vsakem primeru k meni stiskal. Primorščina al ljubljanščina?tisti...ki se noče k tebi stiskat....pa mora res malo premaknjen biti primorščina kapljice morja ali kapljice znoja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Kapljice znoja, ki se pojavijo med... masaža al savna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 masaža...po savni...in svečke....olje...in dišeče palčke te zelo moti....da nisem samski Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 ne, ker nič ne pričakujem od tebe...pač, igrava se. a dobro masiraš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 ja...zaspiš...od ugodja energija ali dotik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 dotik, poln energije. in, kdaj me boš zmasiral? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.