mako106 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 ko si boš res zaželela zaupanje ali hvaležnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 ZDAJ si želim. Hvaležnost. Zaupanje je lahko hitro izrabljeno. Zakaj vedno utemeljim svojo izbiro? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 ker si pametna kje zdaj....v virtuali ali realnosti.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Ma, klinc gleda virtualo...v živo bi mi pasalo eno gnetenje zdaj. Še dobr, da si daleč...ker si potem lahko tole jezikanje privoščim. A si v službi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 ne...delam na tem...da pridem v ljubljano ti...v službi ali doma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 ja svašta, kaj se tu greste najprej audi, zdaj pa še pika. tu mač. da vam same norije hodijo po glavi. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 V službi, čez 15 min grem v ta drugo. Uf, pol, ko boš v Lj, bom mogla bit pa bolj diskretna. A se težko odločaš, tehntica? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 nimam potrebe po odločanju...moja izbira imaš potrebo po čem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Mhm...vsak dan po hrani in pijači, sladkarijah...o packarijah pa ne bi. Se beremo. Lep dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 ajd...grem na sprehod s psom...na luft...in sonček svoboda ali svoboda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hubert 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 kaj vidiš na slika? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest PikaPujsika 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii to pa sem JAAAASSSSTTTTT!!!! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 pikica...vidim da si sorodnike dobila na obisk zakaj si pikica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 pikica...vidim da si sorodnike dobila na obisk zakaj si pikicaO, ne...dobro vem, da po nobeni strani družine ni debilnosti v genih, tko da..to so wannabe sorodniki. Sej veš, za dobrim konjem se vedno praši in če bi fovšarija gorela... Mi prov paše, tole izkazovanje pozornosti...ko je nekdo tako ljubosumen nate in nemočen, ker ti nič ne more, pa se spravi na izkrivljanje podobe in misli, da te bo s tem očrnil, v bistvu mi pa uslugo dela. Svoboda je definitivno zaželjena. Pikica...hmmm...enkrat mi je nekdo napisal pesem, ko je bil nick samo Pika, pa se je prijelo Pika Pikica. Koma....mako...začetnici imena in priimka? Se pravi, če imam prav, si Marko, Matjaž ali nekaj podobnega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Marko Matjaž je bil moj frizer (še zdaj ne vem, katero je ime) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Marko Matjaž je bil moj frizer (še zdaj ne vem, katero je ime)Zihr je Marko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 he he moj dragi ima pa soseda, ki se imenuje Marko Peter pa tud ne vem, kaj je kaj Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Zihr je Marko. zihr je matjaž Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 zihr je matjaž A to ti al Marko Matjaž? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 marko Matjaž je znan frizer........... a se mogoče motim....iz Mb je..a te še zebe Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 marko Matjaž je znan frizer........... a se mogoče motim....iz Mb je..a te še zebe Ma vem to...vidš, k ne bereš pozorno, kaj sm ga vprašala. Ne, sm se segrela pod tušemm. Krasno je blo. Sam še enga bi rabla, da me mal pocarta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
grom 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 (popravljeno) Popravljeno 12. december 2006 -> grom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 velik globoko ali plitvo dihanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 velik in strasten Matjaž palačinke ali jagode Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Kr neko brisanje po temi. Palačinke...mmmmmmm, so ble dobre, a ne? Tekila al kuhano vino? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.