mako106 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Sam še enga bi rabla, da me mal pocarta. se bom stisnil k tebi...če že spiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 se bom stisnil k tebi...če že spiš Mhm, sm že spala...je blo pa toplo...očitno si se fajn stiskal. Tarok al poker? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 tarok iz tople postelje ali v mrzlo jutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Jutro. Dobra izbira, bomo 1x špilal. Če bi zdej izbirala, bi ostala v topli postelji, s kakšno dobro družbo...hm, hm, le koga bi mela? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 mene valjda....to sploh ni nobeno vprašanje bi bila do kosila ali do večerje....v postelji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 do jutrišnjega zajtrka. Samozavest serijsko, a? A si v resnici tud tolk samozavesten? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 samozavestna v živo kaj to sprašuješ če me poznaš?A dvomiš vase? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 samozavestna v živo kaj to sprašuješ če me poznaš?A dvomiš vase?Od kdaj se maš pa za tipa, Audente? Napisala sem SAMOZAVESTEN! Seveda dvomim, a ti nikoli? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Od kdaj se maš pa za tipa, Audente? Napisala sem SAMOZAVESTEN! Seveda dvomim, a ti nikoli? dvomim v sebe...kot vsi nisem samozavesten...bolj labilen...samo ljubim se pa noro rad samozavestna ali zavestna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Zavestna. Dej, ne čvekej več o ljubljenju, k bom v MB pršla in te nategnla, k bika. Ups. To je bla moja zlobna dvojčica, ki se ne zna kontrolirat. Zvezan al zvežeš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 tvoja želja...moj ukaz ti samo pridi...realnost je včasih lepša...kot virtuala ljubiti se nežno ali divje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Ja, sanji. Ne rabim te samo za enkrat dol dat... Odvisno od razpoloženja...ampak ponavadi se začnenežno, konča divje...no, če se že dolg poznava pa lohk tud divje čist na začetku. Mater, že tko sm potrebna, pol pa še ti tuki...pejt nekam. :xx!: Zakaj si tok žleht? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 pa saj nisem žleht........ samo ljubnila bi se.........pa ne z vama........ a je toplo ali mrzlo..ob virtualnem ljubljenju? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 najprej toplo, pol pa mrzlo, k se zaveš, da je blo vse sam domišljijsko. S kom bi se pa ljubila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 uf, zdajle imam v mislih eno prav posebno osebo in mi je že vroče s kom bi se pa ti? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Ma, kaj pa vem...ene par jih mam v mislih...Nicolas Cage, pa tko... Jst pa vem, koga misliš. A mam prov? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 ja zdej ne vem koga maš ti v mislih? Jaz mam škorpijona z modrimi očmi a si fajn a se dolgočasiš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 jest sem fajn, ko vas berem kej delaš al se samo zajebavaš? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 No, sej, tega sm misnla. Fajn sm. Mal smrkam, sicer, ampak bo že. Rabim en zdravilni poljub. Kdo mi ga da? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 saj s tem se bom....k me čaka vsak večer delam pa bolj mal poljuba ti ne dam.....čeprav maš sexi ustnice grem ali naj ostanem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 EH, kr ostan. Hvala, mam, a ne. Ti tud. Kam je šel zdej moj kvazi jebač? Vidš, že virtualno je čist neresen, kaj šele v živo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 EH, kr ostan. Hvala, mam, a ne. Ti tud. Kam je šel zdej moj kvazi jebač? Vidš, že virtualno je čist neresen, kaj šele v živo. te bom res nategnu...pol pa ne bom kvazi več....še manj pa virtualen vse kar bo še ostalo v tebi....bo le potreba po meni take it or leave it Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 No comment. A me boš še maral, k bom stara, pa grda? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 če boš še v sebi še vedno tako lepa....kot si sedaj....vedno me maš kaj rada Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Se bom potrudla, da bom. Hm...ja, mal te pa mam, no. Mobitel al simobil? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.