mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 mobitel bi imela številko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Ne, k sm simobil. A bi jo mel ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 kaj mi bo....če ti nočeš moje kaj se že boma dol dala ali ne....čist si me že zrajcala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Haloooo, s čim kej. Sej nism nč tazga rekla. No, pol se pa dejma. Kdaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 čimprej barabica ali pohotnica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Pohotna barabica Uf, mi je vroče...a je tebi tud kaj? Aja, jst sm bolana, mam vročino. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Pohotna barabica Uf, mi je vroče...a je tebi tud kaj? Aja, jst sm bolana, mam vročino. mi je ja...samo nimam vročine nežen objem ali objem....taki navaden Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Nežen, navadnega lahko dobim od prijateljice. Poljub al lupček na lička? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 poljub hedonizem ali mazohizem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Hedonizem. Kumi čakam, da grem dam. Ampak bi mi sedle dons spet tiste palačinke od včeraj...sej, evrokrem mam doma, sam še ananas bo treba nabavt in spečt palačinke. A bi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 ja ja bi a me povabiš? Pridem ob 20.00 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Takrat bom jst na odbojki. Lohk pa fotru rečem, da ga bo ena fejst obiskala, pa če bi ji palačinke naredu. Sam moj fotr ni fejst! Zajeban dvojček...no, ja, učke ma pa direktr modre, pa še lepe. Hočeš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 nebi danes...bi rajši tebe prej spoznal predigra ali igra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Najprej se je treba igrat, da te dobim, potem pa sledi predigra. Zakaj bi me pa rad spoznal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 všeč si mi ženska ali deklica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Ne, všeč ti nisem JAZ ampak Pika Pikica. Včasih deklica, včasih ženska. Mogoče še vseeno bolj deklica prevladuje...bo treba kokon odpret, da bo ženska prišla na vrsto, bi bil skrajni cajt. Kaj ti je lažje sanjat ali živet v realnosti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Ne, všeč ti nisem JAZ ampak Pika Pikica. Včasih deklica, včasih ženska. Mogoče še vseeno bolj deklica prevladuje...bo treba kokon odpret, da bo ženska prišla na vrsto, bi bil skrajni cajt. Kaj ti je lažje sanjat ali živet v realnosti?aja...kaj TI nisi pika pikica res si želim spoznati žensko v tebi...in deklico...obe sta mi všeč...in TI...in pika pikica mogoče bi bilo bolje....če bi bila prijatelja....da se še res kje dol na dama pozabil....rajši sanjam....in če se vsaj nekaj malega uresniči....sem zadovoljen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Prijateljstvo pa sprejmem, z veseljem. Sem Pika Pikica, ampak vseeno sem ena virtualna oseba, ki je sploh ne poznaš...real life je potem spet nekaj drugega, bejbi. A si naiven? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 ja...te vedno nekaj preseneti ti? p.s. čuj...a zaj še samo prijateljsko stiskanje pride v poštev....ali bi se še vedno ljubila z mano....čeprav sma prijatelja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Preveč naivna. Ja, lahk se še vedno ljubiva, virtualno. Pa glej, da me boš ornk kresnu. A si poligamist ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 ne...virtualni mogoče kresnu pa te bom ja...da se ti bodo zvezde bliskale pred očmi...še prosila me boš naj neham maraton ali sprint Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Če je govora o seksu, pol maraton. Dej, dej, sam nakladaš..tipično moško. Kakšna bejba te totalno zakuri? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 takšna kot ti....lepa energija zahtevna ali zelo zahtevna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Premalo izčrpen odgovor...medtem, ko se vozim domov, ga lahko malo bolj razširiš. PREMALO zahtevna, opažam zadnje čase. Se bom spremenila. moški al fantič, ki ne ve, kaj bi rad? Brrrm, brrrm...se že peljem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Premalo izčrpen odgovor...medtem, ko se vozim domov, ga lahko malo bolj razširiš. hm...ne vem...bolj izčrpen odgovor bi ti težko dal....nekaj je v tebi...kar te dela lepo....čeprav te ne poznam...še...če te bom pa kdaj spoznal....dobiš bolj detajliran odgovor...o svoji lepoti moški al fantič, ki ne ve, kaj bi rad? nekje vmes...med dečkom in moškim....ki ve....kaj ženska hoče od njega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.