Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Smotko. Sm že doma. Si me pogrešal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 ja zakaj sem pa zdaj smotko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 K take pišeš. Mal grem počivat. Priden bod. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 kake...da si lepa...kaj ti je nerodno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Šeeeeeee. Kako si? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 full dobr..pa ti? glin en kolega me je na kofe povabu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Glava me boli. :xx!: A res? A je fejst ta kolega? Pa nisi mi odgovorila v dnevniku. Packa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 sploh še nisem bnila v dnevniku sem na predavanjih računalništva.kr neki a še nisi na odbojki' kje maš pa loverja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Odbojko mam ob 7h. Lover je poniknu v realni svet. Ja, sej, taka si, najprej me narajcaš, pol pa sklizneš. Kako pa to, da si na predavanjih? A nimaš torek, četrtek? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 imam ja.itak pa še nekaj predstavlja predavatelj konec odmora...grem......... kaj pa ti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 še kr odmor... raček ali maček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Jst pa še ne grem...čez pol ure. Varno vozi. A bo zvečer kej akcije? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Jst pa še ne grem...čez pol ure. Varno vozi. A bo zvečer kej akcije? ej ti si pa res horny.... a zdaj bi že vsak dan al kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 ej ti si pa res horny.... a zdaj bi že vsak dan al kaj A se nisi neki hvalu, da rabiš parkrat na dan? A pol javno priznaš, da si lažnivc? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 A se nisi neki hvalu, da rabiš parkrat na dan? A pol javno priznaš, da si lažnivc? ne....samo nisem vedel....da sem eno sebi podobno našel zajček ali parkeljček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 A nisva zajčkov že obdelala? A bi me mal pocartal, ker me glava boli? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 lahko....a pol sex odpade danes....ko te glava boli zamenjama danes sex za eno dolgotrajno cartanje...oz. ljubkovanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 lahko....a pol sex odpade danes....ko te glava boli zamenjama danes sex za eno dolgotrajno cartanje...oz. ljubkovanje? Ne vem, če bo odpadel... Nagajivec ali opazovalec? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Ne vem, če bo odpadel... Nagajivec ali opazovalec?nagajivec in opazovalec...lepih žensk se boma po odbojki kresnila...tak ornk...da pozabiš na glavobol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Uf...lepota ti pa zelo veliko pomeni, a? No, ja, res šibam na odbojko...se beremo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 ravno z biljarda... bi se še enkrat prešvicala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Pa glih zdej, k sm spod tuša. No, ok, nej ti bo, k si glih ti. A si zadel v luknjo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 ja...pa ne samo enkrat enkrat ali še in še...enkrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Še in še in še in šeeeeeeeeeeee...pa še pašeeeeeeee Zakaj si tok počasen? Pa nisi mi odgovoril na eno vprašanje....Če ti lepota zelo veliko pomeni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 bolj izžarevanje...kot klasična lepota nekaj mi net trokira....pa sem potem full počasen pobuda ali podrejanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.