girly 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 (sem točno vedela, da bo neko drekanje o notranji lepoti sledilo ) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Ok, nej ti bo pol...rečmo, da ti verjamem. Pobuda. Čeprov, včasih paše bit podrejen...v določenih stvareh. A grem lahko zdej ajat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 ja... se lahko k tebi stisnem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest PikaPujsika 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 juuuuuuuuuuuhuhuhuhuhuhuuuuuuuuuuuuu, lahko! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 (sem točno vedela, da bo neko drekanje o notranji lepoti sledilo ) ja... se lahko k tebi stisnem Lahko, ja. Nočko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 (sem točno vedela, da bo neko drekanje o notranji lepoti sledilo )sorry...saj so mi takšne kot si ti tud všeč Lahko, ja. Nočko. nočko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest PikaPujsika 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 juuuhuhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuuu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Kaj je Moreno, a ti je dolgčas? Kako pa to, da nimaš več dostopa do svojga accounta? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest PikaPujsika 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 (popravljeno) ooo ooo ooooohohoohhohooooooo ooo ooohohohohohhoohhoohohhohooooooo Popravljeno 13. december 2006 -> PikaPujsika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 a dogaja Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 dogaja....samo ne vem kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 potem drugim dogaja? Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 meni dogaja...samo ne vem kaj tebi dogaja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 ne danes ne, danes bolj pesimistično gledam na svet a to pomen da mi dogaja?najbrž kako da še ne spiš? Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Ker delam. Kako bi razvajal-a osebo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 na veliko načinov predvsem pa z nežnostjo in čutnostjo lep začetek dneva ali bo "dogajal" cel dan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Začetek dneva ni bil lep, začel se je z migreno, bo pa dogajal cel dan...sej zdej sm kul. Sm vzela tablet. Kako ste pa vi, madam? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 jaz sem pa zelo fajn, sončno, potešeno, naspano, zmasirano a bi šla v kino gledat Belo masajko? ne bi šla sama Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Ne. Imam raje akcije. Drame al komedije? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 komedije a v Beli masajki ni nič akcije knjiga ali film Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Po moje da ne. Odvisno ... če s kako fajn družbo, sigurno film Če sama, na plaži, pa sonce žge 100 na uro, pa knjiga. Kaj si jedel/a za zajtrk (iščem idejo)? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 film. Masajko bi šla gledat mogoče v nedelo. A sploh še igra? Grozljivka al psiho? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Ne igra več. Trenutno so sami bedni (Kolosej). Uh, nič od tega. Potem me je celo noč strah in čakam, da me bo nekaj prišlo pojest. Misliš, da bi palačinke? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 ne bi palačink..........bi kako mandarino...... Pikica dej poglej kje igra ta film, pa greva lahko tudi v Mb, pa mako--ta obiščeva si za ali ne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Valda... Modelu nč jasn. Jst bi palačinke...girly, dej bod faca, pa jih speč, pa mi jih v službo prnes...dobiš šalco. Nikjer ga ni več. Kaj pa, če greva kej druzga? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.